«Η… ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ»!

Για πρώτη φορά οι Ηνωμένες Πολιτείες δια του στόματος του υφυπουργού Εξωτερικών, δηλώνουν ότι η Τουρκία δεν αποτελεί πλέον σύμμαχο για τις ΗΠΑ και ότι έχει εκπέσει στην κατάσταση ενός ακόμα προβληματικού κράτους της Μέσης Ανατολής.

Συγκεκριμένα ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Philip Gordon, σε συνέντευξη στην τουρκική εκπομπή του BBC και που δημοσιεύτηκε στις Financial Times, αναφερόμενος στην τελευταία μεγάλη κρίση μεταξύ των ΗΠΑ και της Τουρκίας ξεκαθάρισε με σαφή τρόπο πως η Τουρκία δεν είναι πλέον ο παραδοσιακός σύμμαχος των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά έχει γίνει ένα από τα προβληματικά κράτη της Μέσης Ανατολής και με αυτή την ιδιότητα θα αντιμετωπίζεται από τούδε και στο εξής από τις ΗΠΑ.

Παράλληλα ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ έριξε «καρφιά» προς την Τουρκία ότι προσπαθεί να παζαρέψει την έκδοση του Φετουλάχ Γκιουλέν με τις συλλήψεις των Αμερικανών υπηκόων που δουλεύουν στο αμερικανικό προξενείο της Κωνσταντινούπολης, κάτι που οι ΗΠΑ δεν αποδέχονται με κανένα τρόπο.

Σίγουρα η τοποθέτηση αυτή αλλάζει όλες τις γεωστρατηγικές ισορροπίες στην ευρύτερη περιοχή και πλέον φαίνεται ξεκάθαρα πως η αναμενομένη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Τραμπ στις ΗΠΑ, θα έχει ένα και σημαντικό θέμα που ονομάζεται : «ΣΟΥΔΑ», δηλαδή η αμερικανική βάση της Σούδας και ο νέος ρόλος που καλείται να παίξει.

Άραγε αυτό θα μπορέσουμε να το εκμεταλλευτούμε κατάλληλα υπέρ των ελληνικών συμφερόντων ;;;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιο0γράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

loading...

6 thoughts on “«Η… ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ»!

  1. Δεν θα το εκμεταλλευτεί ο ψευταράς, γιατί όλη την ώρα θα σκέφτεται: "Ρε κακό που με βρήκε, να γλύφω τώρα εκεί που έφτυσα…!"

  2. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΓΙΔΙ! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ! ΤΟΛΜΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΡΕ ΒΛΑΚΑ? ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ "ΨΕΥΤΟΤΣΙΠΡΑ" ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ! ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΟΛΟΣΤΕΦΑΝΗ!!!

  3. Αρχιβλάκα 8:57 που κάνεις και τον εξυπνάκια, ενημερώσου για την δήλωση που έκανε ο ψευταράς πριν τις αμερικανικές εκλογές. Για τον τραμπ είχε δηλώσει: "Μόνο αυτό το κακό μην μας βρει…!". Ας πάει τώρα να συνομιλήσε με το κακό που τον βρήκε…

  4. Kyriakos Karagiannis
    ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ ΨΕΥΤΟΑΝΑΛΥΤΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ.

    ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑ Ο ΤΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΨΕΥΤΟΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΤΟ ΕΚΑΜΝΑΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΠΗΓΑΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ. ( ΒΟΜΒΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΓΟΡΑΣΕ 50 f35 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕΓΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ) ΑΛΛΟ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΤΟΥΣ S 400. ΜΕΓΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ )

    ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΑ ΣΑΙΝΙΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ 70 ΜΠΟΙΝΓΚ 787 ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑΑΑΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ.ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΙΚΟΥΣ S 400 ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΙΟΛΑΣ. ΧΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΡΩΣΣΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΒΑΣΗ ΣΕ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ.

    ΚΑΝΕΝΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΙΟΙ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΜΑΤΑ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΕΞΩ ΑΝ ΞΕΥΤΕΛΙΣΘΟΥΝ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΜΠΑ ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ. ΤΑ ΦΥΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΜΕ ΑΦΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΥΣ ΜΕ ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ.

  5. Λάθος, με το "αρχιβλάκα" εννόησα τον 9:30 .

Comments are closed.