Τι πάει να πει την μαντίλα προβλέπει η θρησκεία τους ;;

Αλίμονο σας 300 καραγκιόζηδες αλίμονο σας , έτσι και μπούμε σε περιπέτειες την νύφη θα την πληρώσετε πρώτα εσείς και μετά η Τούρκοι κολλητοί σας .

Είναι δυνατό να ζεις σε κοσμική χώρα , να είσαι κράτος με νόμους κοσμικούς , να κυνηγάς την Χριστιανική θρησκεία
απροκάλυπτα , (μόνο ο φόβος για την ψυχούλα σας δεν σας αφήνει να πάρετε ακραία μετρά ), και από την άλλη να επιτρέπετε στο Ισλάμ να αλωνίζει , τι πάει να πει την μαντίλα προβλέπει η θρησκεία τους , αφού σας ενοχλούν τα Χριστιανικά σύμβολα δεν σας ενοχλούν τα Ισλαμικά ? Κοιταχτείτε στον καθρέπτη καραγκιόζηδες μπας και δείτε εκεί μέσα την αληθινή φασιστική σας όψη επειδή μιλάτε συνέχεια για άλλους ότι είναι φασίστες .Αλίμονο σας 300 καραγκιόζηδες αλίμονο σας , έτσι και μπούμε σε περιπέτειες την νύφη θα την πληρώσετε πρώτα εσείς και μετά η Τούρκοι κολλητοί σας .

αναγνωστης

loading...

10 thoughts on “Τι πάει να πει την μαντίλα προβλέπει η θρησκεία τους ;;

  1. ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ..

    ΘΑ ΕΡΘΗ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ:

    ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ…

    ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ – ΝΕΜΕΣΙΟΣ

  2. ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ

  3. ΝΑΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΧΜΕΤ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ.ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΑ ΤΡΕΜΕΤΕ ΠΑΡΑ ΜΕ ΦΕΣΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΖΕ.ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΖΩΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ.ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ.ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΕΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ΣΕ ΠΑΝ ΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ…

  4. Μια μαλακία προβοκατόρικη είναι το άρθρο. Στη θράκη υπάρχει μουσουλμανική μειονότητα πομάκων. Έτσι είναι το ντύσιμο τους έτσι θα παρελάσουν. Οι λαθρομετανάστες ισλαμιστές σε άλλα μέρη της Ελλάδος είναι άλλη υπόθεση.

  5. κ. "ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ" ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 300 ΚΑΝΤΟ 282, ΔΙΟΤΙ ΟΙ 18 ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

  6. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ 9,47.ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΟΜΑΚΩΝ ΣΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΚΟ.ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΠΟΜΑΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΤΟΥΣ.ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΝΤΗΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΦΟΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΕΙΝΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΡΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΘΡΕΦΟΥΜΕ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ…

  7. οχι υπερβολες στο κλυσμα με ραψανης 3ΑΑΑ εσυ

Comments are closed.