Κάνει πάταγο: Η ελληνική εφαρμογή που παρέχει δωρεάν και απεριόριστο Ίντερνετ!

Μια Ελληνική εφαρμογή που υπόσχεται Δωρεάν και απεριόριστο Ίντερνετ – και μάλλον έχει δίκιο – έκανε την εμφάνισή της στο Google Play Store με το πρόγραμμα να έχει αποσπάσει καλές κριτικές με 4.5 αστέρια από τις 622 μέχρι τώρα ψήφους.
Η TzampaNet λοιπόν, λειτουργεί σε Android συσκευές, ΜΟΝΟ σε κατόχους καρτοκινητού Cosmote, Vodafone ή What’s Up και θα πρέπει η έκδοση του λειτουργικού σας να είναι Android 4 και άνω!
Ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο για να λειτουργήσει το δωρεάν Ίντερνετ, είναι ότι θα ΠΡΕΠΕΙ να έχετε κάτω από 1 ευρώ διαθέσιμο υπόλοιπο στην κάρτα σας και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχουν διαθέσιμα Megabytes στο πακέτο σας.
Συγκεκριμένα, τα παιδιά που έφτιαξαν στην εφαρμογή, ετοίμασαν ένα FAQ με τις συχνότερες ερωτήσεις για να μην έχετε απορίες:
1. Υπάρχει περίπτωση να χρεωθώ χρησιμοποιώντας το TzampaNet; – Εφόσον έχετε κάτω από 1 ευρώ στο υπόλοιπο της κάρτας σας και δεν έχετε διαθέσιμα MB στο πακέτο σας, δεν υπάρχει καμία χρέωση.
2. Τι πρέπει να έχω για να δουλέψει; – Για να δουλέψει η εφαρμογή χρειάζεστε Android 4 και πάνω και μια οποιαδήποτε κάρτα sim καρτοκινητής Cosmote.
3. Δουλεύει σε χώρες εκτός από Ελλάδα; – Υπάρχει πιθανότητα αλλά δεν μπορούμε να σας απαντήσουμε.
4. Πως μπορώ να κάνω WiFi hotspot; –


7. Γιατί κάποια παιχνίδια και εφαρμογές επικοινωνίας όπως το WhatsApp δεν λειτουργούν σωστά; – Αυτές οι εφαρμογές δεν υποστηρίζονται ακόμα από το πρωτόκολλο σύνδεσης μας.
8. Όταν χρησιμοποιώ το TzampaNet τα προσωπικά μου δεδομένα είναι ασφαλή; – Δεν αποθηκεύουμε και δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με κανέναν. Αυτός είναι ο πιο σημαντικός κανόνας λειτουργίας μας.
Δεν έχετε λοιπόν, παρά να δοκιμάσετε την εφαρμογή και να μας πείτε εντυπώσεις και αποτελέσματα. Αν έχετε απορίες, δεν θα τις κάνετε εδώ αλλά στην επίσημη σελίδα της εφαρμογής στο Facebook. google
Προσοχή: Λόγω ότι η εφαρμογή συνδέεται σε ιδιωτικό Server που λογικά έχουν πληρωμένο τα παιδιά που την έφτιαξαν, οποιαδήποτε ενέργεια που να δείχνει προσωπικά δεδομένα, κωδικούς κτλ, δεν είναι 100% ασφαλή.
Μπορεί η παράγραφος 8 του παραπάνω FAQ να λέει αυτά που λέει, και μακάρι να ισχύουν και να είναι λίρα εκατό τα παιδιά, δεν παύει να είναι επικίνδυνο! Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store. [googlestore] [dwrean]
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]