Η κόρη του Καλογρίτσα «σφάζεται» με τον πρώην άντρα της

Αλληλομαχαιρώματα στα δικαστήρια για τον τραπεζικό λογαριαμό-μαμούθ

Η Κωνσταντία Καλογρίτσα, κόρη του Χρήστου Καλογρίτσα, και ο πρώην σύζυγός της Νίκος Φατούρος
έδωσαν μάχη στο Πρωτοδικείο της Αθήνας με επίκεντρο επιχειρήσεις, μερίσματα, εταιρικούς λογαριασμούς, ακόμα και γαμήλια δώρα!

Το ζευγάρι έχει πλέον χωρίσει και η μεταξύ του δικαστική διαμάχη αγγίζει το ποσό του 1.200.000 ευρώ (από κοινό τραπεζικό λογαριασμό του)!

«Την ξέρω από πολύ μικρή τη Νάντια. Την περιουσιακή κατάστασή της τη γνωρίζω. Το 25% που της ανήκε από τον όμιλο αυτό είναι μέχρι σήμερα. Το εισόδημά της είναι από μερίσματα, ερχόταν και έκανε επίσης γραμματειακή υποστήριξη στον πατέρα της κι έπαιρνε μισθό. Αν αυξήθηκε η περιουσία Φατούρου, είναι από την εταιρία, γιατί ο κοινός λογαριασμός τους ήταν της εταιρίας» ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της μητρικής εταιρίας του ομίλου Καλογρίτσα, που κατέθεσε ως μάρτυρας υπέρ της κόρης του επιχειρηματία.

Πρόεδρος: Τι χρήματα έμπαιναν στον λογαριασμό;

Μάρτυρας: Τόκοι από προθεσμιακές από τράπεζες και ό,τι είχε να κάνει με την εταιρία. Ηταν καθαρά επιχειρηματικός λογαριασμός.

Π.: Τότε γιατί ήταν κοινός;

Μ.: Η αντίληψη της Νάντιας ήταν τέτοια που ήθελε να έχει στον λογαριασμό και τον άντρα της. Από την κίνησή του φαίνεται ότι ήταν εταιρικός.

Π.: Η περιουσία της αυξήθηκε κατά τη διάρκεια του γάμου;

Μ.: Τις εποχές που υπήρχαν δημόσια έργα αυξανόταν. Τα τελευταία χρόνια, που το κράτος δυσκολεύεται να πληρώσει τους εργολάβους, έχει υποστεί κρίση.

Π.: Συνέβαλε ο κ. Φατούρος στην αύξηση περιουσίας;

Μ.: Ηταν ένας μηχανικός άπειρος και δεν είχε αναλάβει ουσιαστική δραστηριότητα στις εταιρίες του ομίλου. Πληρωνόταν έναν μισθό, λίγο παραπάνω. Παίρναμε όλοι 1.500 ευρώ, ενώ αυτός έπαιρνε 5.000 με εντολή του πεθερού του, επειδή ήταν ο άντρας της κόρης του.

Π.: Ποια η συμμετοχή του στα έργα της εταιρίας;

Μ.: Ως απλός μηχανικός.

Απαντώντας στις ερωτήσεις των δικηγόρων των δύο πλευρών, ο μάρτυρας υπογράμμισε ότι οι εποχές ευφορίας των Ολυμπιακών Αγώνων έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και επέμεινε στον περιορισμένο ρόλο Φατούρου στις επιχειρήσεις Καλογρίτσα.

Δικηγόρος Καλογρίτσα: Ο κ. Φατούρος απολάμβανε της συγγενικής σχέσης του με τον Καλογρίτσα;

Μ.: Ε, ναι, αφού αντί για 1.500, έπαιρνε 5.000 ευρώ μισθό…

Δ.: Τι οικογένεια έχουν;

Μ.: Τρία κορίτσια έχουν και παρακολουθούν ιδιωτικά σχολεία, αλλά όλες οι λειτουργικές δαπάνες καλύπτονται από την οικογένεια της Νάντιας.

Δ.: Είχαν πολυτελή ζωή;

Μ.: Ναι.

Δ.: Ο κ. Φατούρος ισχυρίζεται ότι, στην ουσία, ήταν ο κάτω από τον πεθερό του και τα παιδιά του δεν ασχολούνται.

Μ.: Ο γιος του προέδρου έχει ασχοληθεί παρά πολλά χρόνια. Είμαστε μαζί πολλά χρόνια και αυτός είναι το δεύτερο χέρι. Ο κ. Φατούρος στην αρχή δεν είχε κάποια θέση. Μετά μπήκε στα Δ.Σ. των εταιριών, ήταν διευθύνων σύμβουλος στην εταιρία Τοξότης. Πάρα πολλοί άνθρωποι είναι σε αυτά τα Δ.Σ., μέχρι και ο οδηγός του Καλογρίτσα. Οι σύζυγοι των άλλων παιδιών δεν ήθελαν.

Δ.: Πόση ήταν η αύξηση της περιουσίας κατά τη διάρκεια του γάμου;

Μ.: Στην αρχή υπήρχε η ευφορία των Ολυμπιακών Αγώνων και των έργων, και μετά έπεσε όλο αυτό. Παντρεύτηκαν το 2001, που τα πράγματα ήταν καλά. Οταν ήρθαν σε διάσταση, το 2011, μέχρι το 2013, που χώρισαν, ήταν μικρότερη η περιουσία. Οταν σταμάτησαν να έχουν ανάπτυξη τα έργα μειώθηκε η περιουσία.

Δ.: Ναι, πάντως εμφανίζονται 29 ακίνητα και στον κοινό λογαριασμό, όταν χώρισαν, υπήρχαν 1.200.000 ευρώ…

Μ.: Είναι γνωστό ότι από το 2010 η κατάσταση είναι τραγική στις τεχνικές εταιρίες. Τα προηγούμενα χρόνια έπαιρνε μερίσματα της τάξης των 250.000 ευρώ, μετά δεν υπήρχαν τέτοια ποσά.

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΦΑΤΟΥΡΟΥ

Οικογενειακός φίλος που κατέθεσε υπέρ του Νίκου Φατούρου τόνισε πως κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου του ζεύγους υπήρξε αύξηση της περιουσίας, της τάξης των 10.000.000 ευρώ.

«Στην αρχή η περιουσία της Νάντιας ήταν 2.600.000 ευρώ με μετοχές της εταιρίας Καλογρίτσα και ένα σπίτι υπερπολυτελές αξίας 1.000.000 ευρώ. Μετά τον γάμο αυτά αυξήθηκαν κατακόρυφα. Είχε πια αρκετά εκατομμύρια σκορπισμένα σε εταιρίες και ένα δεύτερο σπίτι στη Νέα Σμύρνη» κατέθεσε ο μάρτυρας και πρόσθεσε: «Η συμβολή του στην αύξηση της περιουσίας ήταν 100%. Ο Φατούρος άρχισε να εργάζεται στις εταιρίες του ομίλου Καλογρίτσα τρία χρόνια προτού παντρευτούν με την κόρη του. Το πρώτο έργο που του ανατέθηκε ήταν αυτό του Εφετείου. Κανένα από τα αλλά μέλη δεν εργαζόταν. Ο Καλογρίτσας τον είχε σαν alter ego του και πίστευε ότι θα πάει μπροστά η εταιρία. Ετσι δημιουργήθηκαν και οι επόμενες εταιρίες. Αυτός είχε την επίβλεψη του νέου σπιτιού, στα έργα με τον Ακτορα (αξίας 250.000.000 ευρώ) και ήταν υπεύθυνος στο Νοσοκομείο του Αιγίου και της Σαντορίνης. Ηταν σε τρεις εταιρίες και έπαιρνε έναν μισθό. Πληρωνόταν ενδεικτικά. Ολος ο κόπος και το κέρδος πήγε σε λογαριασμούς της οικογένειας» ανέφερε.

Αυτή τη στιγμή ο κ. Φατούρος εργάζεται σε τεχνική εταιρία που κάνει έργα τζίρου 1 δισ. ευρώ στο εξωτερικό και είναι αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Samsung Κατασκευαστικής. Αν και συνεχίζει την καριέρα του, ο Νίκος Φατούρος διεκδικεί από την πρώην σύζυγό του και τα δώρα του γάμου τους!

«Υπήρχαν 225.000 ευρώ από δώρα γάμου, που ήταν το μερίδιό του. Συνολικά, περίπου 500.000 ευρώ είχαν λάβει. Επίσης, υπάρχει δικαστήριο στο οποίο έχει πρωτοδίκως δικαιωθεί για τις μετοχές του στον Τοξότη, περίπου 150.000 ευρώ» κατέληξε ο μάρτυρας.

πηγη

loading...

5 thoughts on “Η κόρη του Καλογρίτσα «σφάζεται» με τον πρώην άντρα της

  1. Γιατί; Διεκδικεί περισσότερα βοσκοτόπια απ΄την προίκα σου μωρή;

  2. ΤΟ ΠΩΣ ΖΕΙ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ,
    ΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ,
    ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ "ΑΝΩΝΥΜΕ" ΑΛΗΤΑΡΑ.

    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ
    ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣ ΝΑ
    ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.

  3. Αι τουν καλογριτσα θα τουν πια'ς με την αγκλιτσα

  4. Εχει σπίτι στο χωριό ο… φατούρος;

Comments are closed.