ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ. 
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ!

Του Άγγελου Ρούσσου

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την περιβόητη Λέσχη Μπιλντερμπεργκ κάνει στο νέο της βιβλίο που παρουσίασε πρόσφατα η
ειδική επί του θέματος ερευνήτρια από την Σεβίλλη Κριστίνα Μαρτίν στο νέο αυτό βιβλίο της με τίτλο σε ελληνική μετάφραση «Οι Δάσκαλοι του κόσμου βρίσκονται σε επιφυλακή» η Μαρτίν, η οποία θεωρείται «η μεγαλύτερη εμπειρογνώμονας του κόσμου σχετικά με την Λέσχη Bilderberg», αποκαλύπτει ποιος ελέγχει τον κόσμο και ποια είναι τα σχέδιά του….

Τα είπε όλα η ερευνήτρια που «ξεκοκάλισε» την σκοτεινή Λέσχη Μπίλντερμπεργκ!
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τα σχέδια και τις μεθόδους της – Ποιες είναι οι τρεις φάσεις του πολέμου που ζούμε – Τι λέει για την νέα γενιά της Λέσχης

Όλα αυτά τα χρόνια της έρευνας η Μαρτίν υπέστη πολλές και ασφυκτικές πιέσεις να εγκαταλείψει την έρευνά της και η ίδια υποστηρίζει πως πολλά κέντρα επιχείρησαν να την εμποδίσουν, να την γελοιοποιήσουν ή να την δυσφημίσουν.

«Όταν άρχισα να ερευνώ την Μπίλντερμπεργκ, ανακάλυψα ότι είναι η μεγαλύτερη εξουσία στον κόσμο, εκείνοι που κατέχουν την εξουσία και φυσικά φοβήθηκα ότι δεν θα μπορώ να ξαναγράψω και σκέφτηκα να σταματήσω, αλλά το ξεπέρασα.

Οι τρεις φάσεις του πολέμου που ζούμε

Σύμφωνα με την ερευνήτρια η περίοδος που ζούμε τώρα έχει τρεις φάσεις.

 “Η πρώτη είναι ο λεπτός και διακριτικός πόλεμος που διεξάγεται μέσω της εκπαίδευσης, της εργασίας, του τηλε-ελεγχόμενου ελεύθερου χρόνου και της προπαγάνδας.

Η δεύτερη φάση είναι οικονομική έχοντας περάσει από την κρίση.

Και ο τρίτος είναι ο Παγκόσμιος Πόλεμος που διεξάγεται μέσω ανταρτοπόλεμου σε όλο τον κόσμο. Το οριστικό βήμα ήταν όταν το 2014, μετά από την ετήσια συνάντηση της Bilderberg, τα ΜΜΕ άρχισαν να μιλάνε για το Ισλαμικό Κράτος” τονίζει.

Στο μέγιστο ερώτημα αν η μυστικοπαθής Λέσχη Bilderberg ελέγχει τον κόσμο η Μαρτιν απαντά:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

5 thoughts on “ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

  1. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΠΙΛΝΤΕΝΡΜΠΕΡΓΚ, Ο ΣΟΡΟΣ,
    ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ
    ΚΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΕΒΡΑΙΟ-ΜΑΣΩΝΟ-ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ.
    ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ 666 ΚΑΙ ΤΟΝ 999.

  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  3. ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΣΙΩΝΙΝΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΣΥΝΑΞΗ,ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΑΥΤΑ…

    ΟΜΩΣ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ,ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑ,ΟΤΑΝ Ο "ΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ..

  4. ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΟΥΦΡΟΚΑΛΙΕΡΓΙΑΣ

  5. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΝΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥΣ ΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΜΑΛΑΚΑ

Comments are closed.