Συνέντευξη Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: Μόνο με Αγώνα θα πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Επτά χρόνια μνημονίων και η ελληνική οικονομία πηγαίνει μόνο προς το χειρότερο… Νιώθετε ότι η στάση της Χρυσής Αυγής, από την αρχή των μνημονίων έως και τώρα, σταθερά κατά των μνημονιακών πολιτικών, έχει δικαιωθεί;

Κατ’ αρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την δυνατότητα την οποία μου δίνετε να επικοινωνήσω μέσω της εφημερίδος σας με τον Ελληνικό Λαό, μία δυνατότητα, την οποία θα έπρεπε αυτονόητα να έχουμε από όλες τις εφημερίδες και όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς! Όπως όμως γνωρίζετε, όλοι αυτοί οι “κύριοι”, οι οποίοι κρατούν στα χέρια τους την ενημέρωση του Ελληνικού Λαού, λειτουργούν εις ό,τι αφορά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ωσάν τύραννοι και λογοκριτές. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017, έκανα στο περιστύλιο της Βουλής μία δήλωση μόλις 20 δευτερολέπτων και από αυτήν την δήλωση έκοψαν τα 10”! Πώς κατορθώνουν να είναι τόσο επιδέξιοι λογοκριτές, είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο! Από τα 20 δευτερόλεπτα λοιπόν έδειξαν μόνον τα 10”. Μιλάμε για δημοκρατία των 10 δευτερολέπτων. Απέναντι λοιπόν σε αυτό το καθεστώς της σταλινικής λογοκρισίας υπάρχουν ελάχιστες έντιμες και ελεύθερες φωνές, όπως μαρτυρεί ο τίτλος της εφημερίδος σας, οι οποίες μου δίδουν την δυνατότητα δημόσιου λόγου.

Με ερωτήσατε για τα επτά χρόνια μνημονίων και την ελληνική οικονομία. Χαίρομαι που από την ερώτησή σας ακόμη διαπιστώνετε και εσείς αυτό το οποίο ζει σκληρά στο πετσί του ο Ελληνικός Λαός. Καμία ανάπτυξη δεν υπάρχει, καμία βελτίωση παρά μόνον λόγια του αέρα και τίποτε άλλο. Και βεβαίως και διορισμοί των δικών τους παιδιών εκ μέρους της εθνομηδενιστικής αριστεράς, η οποία κυβερνά τον τόπο. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πράγματι δυστυχώς δικαιώνεται για την στάση της από την αρχή των μνημονίων και για το γεγονός ότι είναι σταθερά κατά των μνημονιακών πολιτικών. Θα ευχόμασταν να έχουμε διαψευστεί, όμως η σκληρή πραγματικότητα αποδεικνύει ότι τα μνημόνια οδηγούν στην ολοκληρωτική καταστροφή της εθνικής μας οικονομίας.

– Θεωρείτε ότι θα έχουμε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις κατά το επόμενο χρονικό διάστημα; Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα αντέξει ή οδεύουμε προς πρόωρες βουλευτικές εκλογές;

Θέση μας είναι ότι η σημερινή κυβέρνηση είναι εδώ και αρκετό καιρό μια κυβέρνηση, η οποία αντιπροσωπεύει μία μειοψηφία του Ελληνικού Λαού. Αντιπροσωπεύει το πολύ-πολύ σε πραγματικά ποσοστά ένα τμήμα των Ελλήνων, που δεν περνάει σε καμία περίπτωση το 1/5. Παρ’ όλα αυτά παραμένει κυβέρνηση για δυο λόγους: Ο πρώτος λόγος είναι ο ραγιαδισμός, ο οποίος έχει επικρατήσει δυστυχώς στον Λαό μας. Απόλυτα σχετική με την κατάσταση αυτή είναι και η αναφορά μου σε ομιλία μου στην Βουλή, στην οποία απευθυνόμενος στην κυβέρνηση είχα πει ότι το χειρότερο δεν είναι ότι δεν έσκισαν τα μνημόνια, αλλά ότι με την στάση τους απέλπισαν τον Λαό και τον οδήγησαν σε μια πρωτοφανή παθητικότητα.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι η αξιωματική αντιπολίτευση συμφωνεί κατ’ ουσίαν με την κυβέρνηση και ότι οι μόνοι που έχουν την θέληση να αντισταθούν, δηλαδή οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες, ευρίσκονται υπό διωγμόν. Συνεχείς απαγορεύσεις, αποκλεισμός από τα ΜΜΕ, ατομική τρομοκρατία και παρ’ όλα αυτά συνεχίζουμε τον αγώνα και καλούμε τον Λαό να σταθεί στο πλευρό μας. Εάν θα έχουμε πρόωρες εκλογές δεν το γνωρίζω και δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Το εύχομαι όμως ολόψυχα και αν κριθεί αυτό από τις ψήφους μας στη Βουλή να γνωρίζετε ότι θα πράξουμε το σωστό.

– Είναι σαφές ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στρέφεται με τα νομοσχέδιά της και την όλη της τακτική κατά της χριστιανικής πίστης των Ελλήνων. Η Χρυσή Αυγή, με δεδομένο ότι μόνο αυτή στάθηκε στο πλευρό των διωκόμενων άδικα Εσφιγμενιτών μοναχών, τι πιστεύει για την Ορθοδοξία σε μια εποχή αθρόας ισλαμικής εισβολής -μέσω των λαθρομεταναστών- σε Ελλάδα και Ευρώπη;

Πράγματι έχουν γίνει σημεία και τέρατα κατά της Ορθοδοξίας από την κυβέρνηση αυτή. Πράγματι η αξιωματική αντιπολίτευση η Ν.Δ. δεν έχει κάνει αυτά που θα έπρεπε να κάνει, γιατί και αυτή εντάσσεται σε αυτούς οι οποίοι υπηρετούν την παγκοσμιοποίηση και την νέα τάξη πραγμάτων! Παλαιότερο παράδειγμα η υπόθεση και η ψηφοφορία για το τζαμί, όπου ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. χέρι χέρι ψήφιζαν για να κτιστεί μέσα στην καρδιά της πρωτεύουσας της Ορθόδοξης Ελλάδος ισλαμικό τέμενος!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αντιστάθηκε, όπως αντιστάθηκε και σε αυτό το αντεθνικό νομοσχέδιο περί αλλαγής φύλου, στο οποίο η Ν.Δ. κατ’ ουσίαν συμφώνησε και απλά κατέθεσε πρόταση νόμου να γίνεται η αλλαγή φύλου στα 18 έτη αντί για τα 15. Είναι γεγονός ότι η Ορθοδοξία και ο Ελληνισμός ευρίσκονται  υπό διωγμόν και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις και αγωνίζεται για την υπεράσπιση των Ιερών και των Οσίων του Έθνους. Δυστυχώς όμως παρ’ όλα αυτά υπάρχουν κάποιοι Χριστέμποροι κομματάρχες ακόμη και μέσα στον Ιερό χώρο της Εκκλησίας, οι οποίοι παίζουν βρώμικα πολιτικά παιχνίδια και πολεμούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Δεν μας ενδιαφέρει, εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα μας υπέρ της Ορθοδοξίας και έχουμε στο πλευρό μας τα Τιμημένα Ράσα του Έθνους, που ακόμα ευτυχώς υπάρχουν.

– Κάποιοι κάνουν λόγο ότι η Χρυσή Αυγή πρέπει να “αλλάξει”, ακόμη και να κάνει διεύρυνση με παλαιοκομματικούς πολιτικούς, για να πάρει περισσότερες ψήφους στις εκλογές… Τι θα λέγατε πάνω σ’ αυτό;

Στο ερώτημά σας αυτό έχω απαντήσει με συγκεκριμένο άρθρο μου στην ιστοσελίδα και την εφημερίδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, το οποίο είχε τον εύλογο τίτλο “ΝΑ ΜΗ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ”. Όχι, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει σκοπό να αλλάξει. Ούτε πιστεύει ότι έχουν να της προσφέρουν τίποτε πρόσωπα του παλαιοκομματισμού.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανοίγει την αγκαλιά της σε όλους τους Έλληνες, δεν αποκλείει κανέναν, αλλά είναι ξεκάθαρη ότι επιθυμεί μια νέα εθνική πολιτική και αυτή η πολιτική δεν έχει να λάβει τίποτε από όλους αυτούς, που υπηρέτησαν τα κόμματα του παλαιοκομματισμού τα τελευταία 43 χρόνια και οδήγησαν την Πατρίδα μας σε μία πρωτοφανή παρακμή! Παραμένουμε ίδιοι είτε τους αρέσει, είτε δεν τους αρέσει. Είμαστε οι Χρυσαυγίτες του 0,5% χθες, του 7% σύμφωνα με τις τελευταίες εκλογές και με ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό εάν θέλει ο Θεός και αν ο Ελληνικός Λαός επιτέλους ξυπνήσει και σταματήσει να ψηφίζει τους “νταβατζήδες” του, τα κόμματα αυτά που τον οδήγησαν στην καταστροφή. Μία καταστροφή, η οποία δεν είναι μόνον οικονομική, είναι ηθική, είναι πολιτιστική, είναι πολιτική.

Έχουμε την πεποίθηση ότι ακόμη μέσα στον Λαό μας υπάρχουν αντιστάσεις και αφού παρ’ όλα τα ψέματα των πολιτικών των κομμάτων εξουσίας βλέπουν συνεχώς τα πράγματα να γίνονται χειρότερα ότι αρκετοί συμπατριώτες μας θα αντιληφθούν ότι πρέπει να στηρίξουν και να στηριχθούν από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε έναν σκληρό, αλλά υπέροχο αγώνα κυριολεκτικά εναντίον ενός ολόκληρου σάπιου πολιτικού συστήματος, ενάντια στην ξενοκρατία, η οποία κατ’ ουσίαν κυβερνά δυστυχώς την Πατρίδα μας. Εμείς οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με όση δύναμη διαθέτουμε θα κάνουμε αυτό που πρέπει, θα βρεθούμε σε πλατείες και δρόμους, σε πόλεις και σε χωριά για να τους πούμε ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα, αρκεί να το πιστέψουν οι Έλληνες και να αγωνιστούν για αυτό πέρα από το προσωπικό τους συμφέρον και γυρίζοντας την πλάτη σε αυτούς που λεηλάτησαν τα όνειρά τους, τις τέσσερις και πλέον δεκαετίες της μεταπολιτευτικής ψευτοδημοκρατίας.

– Πώς θα σχολιάζατε εν συντομία το πρόσφατο νομοσχέδιο για την “αλλαγή φύλου”, και μάλιστα στα 15, αλλά και τη δίωξη κατά της “Ελεύθερης Ώρας” για το πρωτοσέλιδο που έκανε στις 11 Οκτωβρίου εν σχέσει με το παραπάνω θέμα;

Το πρόσφατο νομοσχέδιο για την “αλλαγή φύλου” και μάλιστα στα 15 έτη είναι ξεκάθαρο ότι ευρίσκεται ενάντια και στην Θρησκεία του Λαού μας και στην ηθική της κοινωνίας μας και ότι αυτοί οι οποίοι το ψήφισαν θα έπρεπε να ντρέπονται. Είναι εκτός των άλλων και αντιεπιστημονικό, αφού στην ηλικία των 15 ετών ένα παιδί δεν είναι δυνατόν για ένα τόσο σοβαρό θέμα να έχει αξιόπιστη θέση! Όμως, θέλω να τονίσω ότι και η θέση της Νέας Δημοκρατίας για δυνατότητα “αλλαγής φύλου” στα 18 είναι το ίδιο επαίσχυντη.

Η δίωξη κατά της “Ελεύθερης Ώρας” για το πρωτοσέλιδο της 11ης Οκτωβρίου πιστεύω ότι δεν θα έχει τύχη στα Δικαστήρια και η εφημερίδα θα αθωωθεί, αφού σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε στο δημοσίευμά της η ελαχίστη προτροπή για πράξεις βίας. Είναι όμως και ένας τίτλος τιμής, γιατί όποιος διώκεται σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς του ψευτορωμαίικου πραγματικά θα έχει να λέει όταν κάποτε θα υπάρχει ελεύθερη Ελλάδα, ότι ήταν ένας απ’ αυτούς που αντιστάθηκαν στο ξεπούλημα της Πατρίδος μας, στην προσπάθεια εξοντώσεως του μεγάλου μας Έθνους!

Θα ήθελα τελειώνοντας να μεταφέρω στους αναγνώστες σας ότι μοιράζομαι την ανησυχία της πλειοψηφίας των Ελλήνων ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Όμως θα πρέπει να καταλάβουν πολύ καλά ότι σε αυτόν τον κόσμο τον σκληρό, τίποτε δεν χαρίζεται και εάν πραγματικά ανησυχούν εάν πραγματικά αγωνιούν για το μέλλον του Έθνους καθήκον τους είναι να αντισταθούν. Μόνο με αγώνα θα πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υψώνει μια Σημαία, “όσοι ζωντανοί”, ακολουθήστε μας!

loading...

7 thoughts on “Συνέντευξη Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: Μόνο με Αγώνα θα πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

  1. Οι πατριώτες ποτέ δεν πρόδωσαν την Πατρίδα.

  2. Λεωνίδας, Κολοκοτρώνης, Μεταξάς κι όλοι οι Έλληνες πατριώτες δόξασαν το ελληνικό Έθνος.

  3. ΛΟΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΣΩΣΤΑ!
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..

  4. ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΝΙΚΟΛΑΕ ΚΑΙ ΗΛΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Η ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΕΞΗΣ…

    ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ,ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΦΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ ΓΙΑ ΕΞΗ ΩΡΕΣ ΒΟΥΝΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΚΡΙΝΕ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ,ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΣΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΒΟΥΝΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗΚΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ…ΔΕΙΤΕ..!!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

    ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ….

    ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑ ΑΥΤΟ ΗΛΙΑ ΜΟΥ??

    ΟΧΙΙΙΙΙ.!!!!

    ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΙ'ΕΣΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΑΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΦΥΛΑΚΗ ΑΦΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ΦΥΣΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ,ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ…!!!!

  5. ΠΑΤΕΡΑΚΙ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ,ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΔΕΣ ΠΟΥ ΑΜΟΛΑΣ.

  6. ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΠΑΤΕΡ ΑΚΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ Ο ΚΑΡΑΓΥΦΤΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΓΟΒΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΤΟΥ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ;
    ΜΕ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ;
    ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΡΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;
    ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ;
    ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΠΑΠΑΤΖΗ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ; ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΕ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΑ; ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΑΠΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
    ΑΣ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΖΕΙ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΥΗΜΕΡΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Comments are closed.