Αλλαγή φύλου: «Εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το «αντάρτικο» της Γεννιά

Τριγμούς στο εσωτερικό της κυβερνώσας παράταξης έχει προκαλέσει η καταψήφιση από πλευράς της βουλευτή, Γεωργίας Γεννιά, η καταψήφιση του άρθρου 3 στο νομοσχέδιο για
τη νομική κατοχύρωση του φύλου, το οποίο δίνει τη δυνατότητα αλλαγής της ταυτότητας φύλου από την ηλικία των 15 ετών.
Σε δηλώσεις της στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών», η κυρία Γεννιά δήλωσε: «Είχα εκφράσει τη διαφωνία μου, δεν πείστηκα ως εκπαιδευτικός κυρίως και ύστερα από εισηγήσεις από την Ψυχιατρική Εταιρεία, από διάφορους άλλους ψυχολόγους που έχω συνεργαστεί κατά τη διάρκεια της πορείας μου ως εκπαιδευτικού δεν πείστηκα για την αναγκαιότητα των 15 ετών».
Πρόσθεσε δε: «Είμαι συνεπής στις θέσεις μου. Όλα αυτά που ακούστηκαν περί πιέσεων, εκβιασμών δεν ισχύουν. Θεωρώ ότι ίσως η αλλαγή αυτή να είναι ένα μεγαλύτερο βήμα στο χειρουργείο από τόσο μικρή ηλικία, αυτό δηλαδή που θέλουμε να αποφύγουμε ουσιαστικά να γυρίσει μπούμερανγκ».
«Ένα παιδί από τα 15 ως τα 20 δεν έχει ακόμα αναπτύξει πλήρως τον εγκέφαλό του για αυτό και βλέπουμε να αλλάζουν εύκολα επαγγέλματα. Αν έμπαινε θέμα δεδηλωμένης δεν ξέρω τι απάντηση θα σας έδινα», κατέληξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι θέσεις της κυρίας Γεννιά προκάλεσαν οργή στην Κουμουνδούρου, με τη Ράνια Σβίγκου από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνει: «Η κυρία Γεννιά θα πρέπει να εξηγήσει για τι το έκανε, γιατί γνωρίζουν όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ποιες είναι οι συνεδριακές αποφάσεις του κόμματος και σε τι αναφέρεται η τελευταία απόφαση της ΚΕ, όπου γίνεται συγκεκριμένη αναφορά στα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας».
«Όλοι γνωρίζουν σε ποιο κόμμα βρίσκονται και ποιες είναι οι θέσεις του», σημείωσε η κυρία Σβίγκου, «φωτογραφίζοντας» τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

loading...

5 thoughts on “Αλλαγή φύλου: «Εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το «αντάρτικο» της Γεννιά

  1. ΟΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΒΑΘΥ ΣΚΟΤΑΔΙ.
    ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕ ΣΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΕΙΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΛΥΠΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΑΛΕΣΑΙ. ΕΙΝΑΙ Ο ΙΚΤΙΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΟΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΤΟΒΕΝ Ο ΣΤΡΑΟΥΣ Ο ΜΠΑΧ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΣΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ TEST PAP ΕΣΩΣΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ, Ο ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΣΤΟ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥ, Ο ΚΟΥΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΤΟΥ, Ο ΤΙΠΡΑΣ, Κ.Τ.Λ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΒΑΘΥ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  3. Ευριπίδης Μπίλλης
    Πλήρης σύγχιση, όχι μόνον της κυρίας, αριστεροδεξιών φρένων.

    Την πειράζει λέει μόνον η ηλικία.

    Το ότι επιδιώκεται η κατάργηση των φύλων, ο εκμαυλισμός της νεολαίας μας και πολλά, άλλα δεν ενοχλεί την κυρία.

    Ούτε το ότι κανείς δεν έπρεπε να έχει το δικαίωμα, όση κατανόηση και αν υπάρχει το πρόβλημα του, με περίπου μία δήλωση ως του 105 να λέει από τώρα και στο εξής είμαι γυναίκα. Μέχρι να αλλάξω πάλιν.

  4. ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΟΓΛΟΥ ΑΕ ΚΑΙ ΣΙΑ

    ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΩΚΤΙΚΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ,ΠΕΡΙΣΟΥΦΡΙΔΙΑ,ΣΦΙΚΤΗΡΕΣ ΠΡΩΚΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ,ΣΦΗΝΕΣ ΜΕ ΓΑΡΜΠΙΛΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ,ΕΛΑΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΩΝ,ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ ΟΠΗΣ,ΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΔΡΑΠΑΝΑ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗ ΦΙΑΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ,ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ.

  5. Περισουφριδια Teflon αυτολιπαντα διαθετει η επειχειρηση σας?

Comments are closed.