Μόνο Χρυσή Αυγή! Μεγάλο ψέμα τα περί “ανοιγμάτων” του Εθνικιστικού Κινήματος – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

ΣΕ ΤΕΛΜΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

Όλα δείχνουν ότι η χώρα δεν ευρίσκεται ενώπιον σημαντικών και συγκλονιστικών εξελίξεων. Οι εκλογές καθώς φαίνεται θα αργήσουν, αφού
η κυβέρνηση δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τις θέσεις εξουσίας, παρ’ όλο το γεγονός ότι γνωρίζει πολύ καλά ότι αποτελεί μειοψηφία στον Ελληνικό λαό και ότι δεν υπάρχει ελπίδα ανακάμψεως στα επόμενα χρόνια.

Το μόνο το οποίο μπορεί να προκύψει είναι μία εναλλαγή στην εξουσία του κυβερνητικού εταίρου και στην θέση του κόμματος του Πάνου Καμμένου να δούμε το ΠΑΣΟΚ της Φώφης Γεννηματά! Όσο για τις σχετικές περί τούτου διαψεύσεις δεν έχουν καμία αξία για την πολιτική ζωή, αφού γνωρίζουμε ότι τα όσα δηλώνουν οι πολιτικοί συνήθως διαψεύδονται στην πραγματικότητα ακολούθως.

Τα μεγάλα συμφέροντα θέλουν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία

Από την μία πλευρά η αναβολή της εκλογής ηγεσίας στο… νέο κόμμα, το οποίο θα προκύψει από το ΠΑΣΟΚ και από την άλλη τα συνεχή σφάλματα του Πάνου Καμμένου δημιουργούν ένα τοπίο ανοιχτό στην ως άνω αναφερόμενη προοπτική. Άγνωστο παραμένει πόσο θα δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνά μαζί με τους ΑΝΕΛ και είναι βέβαιο ότι μία προσφορά εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ δεν θα απορριφθεί εύκολα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι γνωστό εξ’ άλλου ότι τα μεγάλα συμφέροντα τόσο τα ημεδαπά, όσο και τα αλλοδαπά επιθυμούν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί πιστεύουν ότι αυτό δημιουργεί μία μεγαλύτερη πολιτική σταθερότητα και επί πλέον το ΠΑΣΟΚ αποτελεί γι’ αυτούς εγγύηση ότι θα εξυπηρετηθούν τα συμφέροντά τους.

Στα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω, πρέπει να επισημανθεί ότι το διεθνές κατεστημένο στηρίζει με κάθε τρόπο τον Αλέξη Τσίπρα και δεν είναι τυχαία η συνάντησή του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ τις προσεχείς ημέρες.

Απρόβλεπτος παράγοντας το αποτέλεσμα των γερμανικών εκλογών

Απρόβλεπτος παράγοντας, ο οποίος προέκυψε είναι το αποτέλεσμα των γερμανικών εκλογών. Η άνοδος του κόμματος AFD είναι δεδομένο ότι αφαίρεσε ψήφους από την Άνγκελα Μέρκελ, η οποία δεν είναι δυνατόν πλέον να καθορίσει την πολιτική ατζέντα της Γερμανίας και κατ’ επέκτασιν της Ευρωπαϊκής Ενώσεως! Οι κατά πάσαν πιθανότητα πολιτικοί εταίροι της Μέρκελ στην μελλοντική γερμανική κυβέρνηση, οι φιλελεύθεροι, έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν δέχονται ούτε κοινό ευρωπαϊκό προϋπολογισμό, ούτε κοινό υπουργό οικονομικών για την Ευρώπη. Αυτό ανατρέπει τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ για το οικονομικό μέλλον της χώρας και τα πράγματα πραγματικά δυσκολεύουν και για την πολιτική επιβίωση της κυβερνήσεως Τσίπρα-Καμμένου, αλλά και για μια μελλοντική κυβέρνηση Μητσοτάκη. Του Μητσοτάκη, ο οποίος βλέπει την Ν.Δ. να μη είναι ικανή να αναπτύξει δυναμική, η οποία θα την οδηγήσει σε μία αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Το κλειδί στις πολιτικές εξελίξεις μέσα σε αυτό το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει η πολιτική ζωή της χώρας, είναι το λεγόμενο νέο ΠΑΣΟΚ, μέσω του οποίου φιλοδοξούν τα ξένα κέντρα αποφάσεων να ελέγξουν την πολιτική ζωή της Ελλάδος. Σχέδια τα οποία πέτυχαν με άλλους στο πρόσφατο παρελθόν και έχω την άποψη ότι θα αποτύχουν και με το νέο ΠΑΣΟΚ, το οποίο ανεβαίνει μόνο στα όνειρα των “νταβατζήδων” και στους καλούς συνεργάτες τους τις εταιρείες δημοσκοπήσεων.

Βράχος ακλόνητος η Χρυσή Αυγή

Θέλουν με κάθε τρόπο, επομένως, να είναι το ΠΑΣΟΚ το τρίτο κόμμα της χώρας στην θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και για τον λόγο αυτό, διαπιστώνοντας ότι δεν φτάνει το να ανεβάζουν πλασματικά το ΠΑΣΟΚ, θέλουν με κάθε τρόπο να κατεβάσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…

Έτσι μέσα σε όλα αυτά τα οποία επινοούν είναι ότι δήθεν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει σκοπό να αλλοιώσει τον ιδεολογικό και πολιτικό της χαρακτήρα και να μεταμορφωθεί σε ένα κόμμα του πολιτικού κατεστημένου!

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, μη τους πιστεύετε. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει πιστή στις αρχές και τα Ιδανικά της και συνεχίζει τον σκληρό της αγώνα μέσα σε κλίμα διώξεων, απαγορεύσεων και τρομοκρατίας.

Όπως είπα και στην μοναδική εμφάνισή μου σε δημόσιο βήμα στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού KONTRA CHANNEL έχουμε δεχθεί κρούσεις από όχι λίγους πρώην βουλευτές κομμάτων της ευρύτερης φιλελεύθερης δεξιάς, προκειμένου αυτοί να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτιά μας. Έχουμε αρνηθεί σε ΟΛΟΥΣ και αυτό γιατί δεν είναι δυνατόν να συμπεριλάβουμε στις τάξεις μας πρόσωπα, τα οποία έχουν στιγματιστεί από την συνοδοιπορία τους με κόμματα του παλαιού πολιτικού κατεστημένου, τα οποία ευθύνονται για την σημερινή παρακμή της Πατρίδας μας και βεβαίως με την πολιτική των μνημονίων.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει βράχος ακλόνητος και αποτελεί μέγα ψεύδος ότι επιχειρεί να αλλοιώσει τον Ιδεολογικό και πολιτικό της χαρακτήρα προκειμένου να κερδίσει πρόσκαιρα μικροπολιτικά οφέλη. Πριν λίγες μόνον εβδομάδες, αναφέρθηκα σε αυτό ακριβώς το ζήτημα με το κύριο άρθρο μου στην σελίδα 24 της εφημερίδας μας με τον τίτλο “ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ”.

Δεν ισχύει λοιπόν τίποτε απ’ όσα διαδίδουν κακοπροαίρετοι και σε διατεταγμένη υπηρεσία συκοφάντες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Αυτό το οποίο ισχύει είναι ότι υπάρχει ένας απόλυτος αποκλεισμός του Κινήματος μας από κράτος, παρακράτος και ΜΜΕ και αυτό το οποίο πρέπει να κάνουμε όλοι μας είναι τόσο με τον προσωπικό του αγώνα ο καθένας και η καθεμία, όσο και με τις οργανωμένες προσπάθειες του Κινήματος να βρούμε τον τρόπο να ακουστεί η φωνή μας στον Λαό.

Οι δρόμοι και οι πλατείες, οι γειτονιές, οι πόλεις και τα χωριά μας περιμένουν. Εκεί δίνεται ο αγώνας και όχι στα τηλεπαράθυρα.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...

28 thoughts on “Μόνο Χρυσή Αυγή! Μεγάλο ψέμα τα περί “ανοιγμάτων” του Εθνικιστικού Κινήματος – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  1. ΄Οπως πάντα σωστό σε βρίσκω αρχηγούλη, που ο θεός να κόβει χρόνια απ' τον Λιάκο και να σου τα δίνει δευτερόλεπτα. Η χρυσή αυγή όπως και κάθε γυναίκα πρέπει να προσέχει τις περιφέρειές της και τα ανοίγματά της.

  2. Έχω την εντύπωση ότι είναι το μόνο κόμμα που αντιστέκεται στην λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης.

  3. Στο Πολυτεχνείο φώναζαν: Ψωμί, παιδεία, ελευθερία.
    Σήμερα έχουμε κάτι από αυτά;

  4. Ερωτήματα για την σημερινή Ελλάδα:
    1) Είναι εθνικά κυρίαρχη;
    2) Οι κυβερνήσεις ψηφίζουν αυτά που τους λένε οι απ' έξω μέσω μνημονίων ή
    ασκούν κυρίαρχη πολιτική;
    3) Η οικονομία βρίσκεται σε ακμή ή είναι χρεοκοπημένη;
    4) Ξεπουλιέται η δημόσια περιουσία ναι ή όχι;
    5) Υπερβαίνουν το εκατομμύριο οι άνεργοι ναι ή όχι;
    6) Είχε αυτό το απερίγραπτο χάλι η Ελλάδα επί Παπαδόπουλου;

  5. Άξιοι όσοι αγωνίζονται για πατρίδα και Ορθοδοξία.

  6. ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟΣ ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΣ ΚΑΡΓΑ.ΟΥΣΤ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΕΧΙΔΝΩΝ ΔΕΝ ΤΗ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ.
    ΠΛΕΟΝ ΑΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.
    koinwnia.com

  7. @ 4:55 μ.μ.
    Κοινωνία ψήφιζα, αλλά αν ένα χριστιανικό κόμμα έχει στους κόλπους και άτομα σαν του λόγου σου, καλύτερα να λακίσω.

  8. Εσύ ψήφισε και τίμησε τα άλλα κόμματα στα οποία δεν βλέπεις ''ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟ ΝΑΖΙΣΜΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟ''

  9. 4.55, Πατριωτισμός κάργα, κάργα πατριωτισμός.
    Αν δεν σου αρέσει, υπάρχει και ξύδι.

  10. Τι κακό έκανε η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα;
    Αυτή έφερε μνημόνια, ανεργία, εξαθλίωση;

  11. Κάνε τον κόπο να εξηγήσεις, γιατί χαρακτηρίζεις με έξι ατεκμηρίωτους χαρακτηρισμούς αυτό το κόμμα.
    Τεκμηρίωσε έναν έναν τους έξι αυτούς χαρακτηρισμούς, για να πείσεις κι εμάς ότι τα πράγματα είναι ακριβώς, όπως τα λες.

  12. ETΣΙ ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

  13. ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΗΡΕΜΗΣΕ ΕΛΛΑΤΩΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΚΛΥΣΜΑΤΑ ΜΕ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ ΡΑΨΑΝΗΣ (ΠΑΝΤΑ ΠΟΙΟΤΗΣ 3ΑΑΑ). ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΚΑΨΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ? ΗΡΕΜΑ ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΛΥΣΜΑ….

  14. ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;
    ΣΕ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΡΩΘΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ.

  15. Διαβασε ρε αχρηστε το ποιημα του μαυριδερου παχυδερμου αρχηγου σου
    “Η εξομολογηση ενος εθνικου” , εκδοσεις “Ελευθερη Σκεψη”
    O ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ

    Σιγή στο δάσος, παγερή οσμή εγκλήματος

    Σύλληψη της στιγμής και ανθρωποθυσία

    Τραγόμορφος επρόβαλε του μύθου νοσταλγός,

    Σατανικά υπέροχος, ο Μέγας Παν.

    Ώρα του δειλινού, το σκότος ανατέλλει

    Και οι εξόριστοι της μέρας, οι Εωσφόροι

    οι ποιητές ξυπνούνε,

    Ηδονικά με βλέμμα κόκκινο, θολό τυραγνισμένο

    Μια κίτρινη σελήνη που προβάλλει αντικρύζουν

    Και τα στοιχειά της νύχτας ξαναζούνε

    Οι μονομάχοι, οι κρεμασμένοι και οι συνωμότες.

    Και αυτός στην μέση του ναού,

    Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας,

    Στο βάθρο του βωμού,

    Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος

    Την ώρα δοξάζει της θυσίας

    Των ευγενών ενστίκτων και της βίας

    Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης, ο Μέγας Πάν

    Να τον χαιρεστε τον σατανιστη εωσφοριστη αρχηγο σας

  16. Κυττάξτε παιδιά , εμείς θεωρούμε οτι ειμαστε στο σημείο "Ε" . Δεν έχετε μέλλον . Οι επιλογές σας είναι τρείς :

    Α) Αν προδώσεις τους άλλους δύο ( και έρθεις με το μέρος μας ) εσύ θα ζήσεις και τους άλλους δύο θα τους φάει το σκοτάδι .

    Β) Αν κανείς σας δεν προδώσει τον άλλον , θα ζήσετε μέχρι το 2040 οπότε θα καταρρεύσει το γήϊνο οικοσύστημα και θα πεθάνουμε όλοι μαζί .

    Γ) Αν και οι τρείς σας προδώσετε τους άλλους , θα περάσετε καλά αλλά καλύτερες ανταμοιβές θα έχει όποιος προδώσει πρώτος . Το σκοτάδι θα καταπιεί τα χαμηλόβαθμα στελέχη της Νέας Τάξης .

  17. ΣΚΑΣΕ ΖΩΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΡΑ ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΧΡΩΣΤΑΟΥ ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΓΛΥΦΤΗ

  18. οι μεγαλοκοπελεs του περιστεροχεσμενου παντα προτασουν τα οπισθια τουs και ολεs μαζι βροντοφωναζουν μπροs εμειs και δεν γαμειs…και λοιπαι δειμωκρατεικαι δοιναμησ….
    ο πρωτοποροs ψευτομποντυμπιλντερ με ροπη στην Π@ΥΤΣαν(ο νονοs μιζαs….
    Πραγματικο μπουρδελοκαναλο το << Τηλεαστυ >>
    Φεστιβαλ δονητων στο καναλι του Καρατζαφερη!
    Ραδιο Αρβυλα-Παρουσιαστρια Τηλεαστυ(The XI Factor)
    Νεο προεκλογικο σποτ του λα.ο.σ Τωρα χεζειs!
    al tsantiri News-ΛΑΟΣ,Εφη Σαρρη
    ΣΥΡΙΖΑ Χερι-Χερι με τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
    ΛΑΟΣ και ΧΑΝΟΥΚΑ
    o karatzaferhs kai oi evraioi
    Γιωργοs Καρατζαφερηs για τιs << offshore >>MITSI SHOW
    Καρατζαφερηs για Εβραιουs (στον Παπαχελα)
    Ο Κ.Αιβαλιωτηs στο 3 λαλουν και 2 χορευουν
    ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΙΒΑ…

  19. Καλα καλα,πες μας τωρα αν ο αφεντικος Χατζη-Γλειφω know,πληρωσε τα μηνιατικα στους υπαλληλους του ΣκατοΟμιλου του,κομμουνιστακι τατσονι του αφεντικου.

  20. 6:28 μ.μ.,
    Αυτό το ποίημα δεν το έγραψε ο Μιχαλολιάκος. Προφανώς είσαι θύμα παραπληροφόρησης. Αυτό το ποίημα το παραθέτει σε ποιητική συλλογή.

  21. 6:03 μ.μ.
    Αυτά τα βίντεο μόνο εσένα πείθουν.

  22. 6.03
    Εάν πει κάποιος Έλληνας ότι υπάρχουν μουσουλμάνοι που είναι καλοί Έλληνες, αυτό τι σημαίνει, ότι ο Έλληνας αυτός είναι μουσουλμάνος;
    Χρειάζεται στοιχειώδης λογική, για να αντιλαμβάνεται κανείς τα πράγματα. Την έχεις;

  23. Ποιο κείμενο του Παππά κάνει λόγο για Μασονική στοά; Διαβάζεις και δεν καταλαβαίνεις;

  24. @8:24 μ.μ.
    Οτι και να λες στο κοκκινο ζομπι αυτες τις μαλακιες θα γραφει καθ'οσον δεν εχει επιχειρηματα.
    Αλλα τι μπορουν να μας πουν τα κομμουνια,οι τσατσοι των Αφεντικων;Η Χρυση Αυγη ειπε για τον Λατση.Εχετε ακουσει ποτε απο το ΚΚΕ ενα επωνυμο Μεγιστανα; Ποτε.Το ΚΚΕ ειναι ο καλυτερος συνεργατης της Πλουτοκρατιας.
    Αφου λοιπον δεν εχουν επιχειρηματα τα κοκκινα ζομπι καταφευγουν στα ψευδη.
    Ουστ η κοκκινη χολερα!

  25. 9:08 μ.μ.
    Συνήθως αμολάνε ό,τι τους σερβίρει η προπαγάνδα κι όποιον πάρει ο χάρος.

  26. Ο Κώστας Αϊβαλιώτης;
    Ο αστράτευτος;
    Ο γελοίος χαρτογιακάς;
    Ο πλαστογράφος;
    Που έχτισε βίλλα στο καμμένο δάσος;
    Που τον έκανε ρόμπα ο Μπογιόπουλος στο ALTER;
    Που πήγε στην εκδήλωση των Ροδόσταύρων του Λάου;
    Που στέλνει στεφάνια στους εβραίους;
    Αυτήν την χοντρή κουράδα εννοείτε καλε;
    Την σιχαμένη καβαλίνα;
    Την αηδιαστική κλασομπανιέρα;
    Την κοπριά για τα λάχανα;
    Πφφφ χαχαχαχα χαχαχα χαχαχα

Comments are closed.