«Τι Παπαδόπουλος, τι Τσίπρας; Δικτάτορες και οι δύο»

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Βασίλης Λεβέντης  χαρακτηρίζοντας τον «δικτάτορα» ενώ σχολίασε και τη συμφωνία της Ελλάδα με τις ΗΠΑ για την αναβάθμιση των F16 καταθέτοντας τη δική του άποψη.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά FM, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων είπε: «Επί δύο χρόνια ό,τι κι αν προτείνουμε ο κ. Τσιπρας δεν το κάνει, μόνο αυτός ξέρει το καλό της Ελλάδος; Είναι δικτάτορας. Αν ήταν έτσι, μέναμε στον Παπαδόπουλο, δεν χρειαζόμασταν Τσίπρα και Μητσοτάκη.

Σε ερώτηση για το αν συγκρίνει τον Αλέξη Τσίπρα με τον πραξικοπηματία Παπαδόπουλο ο Βασίλης Λεβέντης απάντησε: «Αλήθεια το πιστεύω, τι Παπαδόπουλος, τι Τσίπρας; Σε ό,τι και να προτείνουμε συναντάμε το 153. Επειδή έχει πλειοψηφία μπορεί να φάει τις καταθέσεις του κόσμου, επειδή έχει πλειοψηφία μπορεί να αποφασίσει να γίνονται εκτελέσεις; Η πλειοψηφία υπόκειται πάντα σε ένα κλίμα ευθύνης και λαμβάνει τη γνώμη όλων, αυτό θα πει δημοκρατία αλλιώς μέναμε στον Παπαδόπουλο και στη χούντα».

«Η πρόταση μου είναι να πάρουμε τα F 35»

Κάθετα αντίθετος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και στο θέμα του εκσυγχρονισμού των αεροσκαφών F 16 λέγοντας ότι τα συγκεκριμένα αεροσκάφη είναι άχρηστα και ότι η Ελλάδα θα πρέπει να προμηθευτεί τα σύγχρονα F35 .

«Θα είναι πιο ακριβά τα F 35 αλλά τι να κάνουμε; Με τους Τούρκους έχουμε να κάνουμε. Αλλιώς ας μείνουμε άοπλοι αν είναι έτσι. Επειδή με τα λεφτά που δίνουμε για οτιδήποτε αμυντικό θα μπορούσαμε να αυξήσουμε τις συντάξεις κατά 200-300 ευρώ, ας αυξήσουμε τις συντάξεις και ας αφήσουμε την άμυνα και ας έρθει ο Τούρκος. Η πρόταση μου είναι να πάρουμε τα F 35 και να το συζητήσουμε σε σύσκεψη με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας».

loading...

3 thoughts on “«Τι Παπαδόπουλος, τι Τσίπρας; Δικτάτορες και οι δύο»

  1. Πες τα προεδρε !!!
    Η φωνη της αληθειας, το απαυγασμα της πολιτικης.
    Μ αρεσει που καποιοι τον λεγανε μαλακα ,αλλα τωρα διεψευθησαν.
    Μ αρεσει που καποιοι λεγανε οτι ειναι ηλιθιος και τωρα βλεπουνε να τον προσκυναει ολη η ευρωπη…..ακου μαλακας …

  2. ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΕΣΤΑ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΕΛΑΣ !!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ

  3. Μόνο που ο Παπαδόπουλος μαλακά λεβέντη έφτιαξε δρόμους έβαλε ρεύμα και στο ποιο απομακρυσμενο χωριο χάρισε χρέη και πέθανε παπτωχος σε φυλακη

Comments are closed.