Συγκλονιστική προφητεία του Γέροντα Βασιλείου: «Αν βγει ο Τσίπρας, θα μας κόψει σύριζα! Θα αποτελειώσει την Ελλάδα! Ο Τσίπρας ή «τσούπρα», θα φέρει τον Βασιλιά» (βίντεο)

Συγκλονίζουν οι προφητικοί λόγοι του Γέροντος Βασιλείου του Καυσοκαλυβίτου (8/09/2011) για την επέλαση του ¨ΣΥΡΙΖΑ¨ και για τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ο Γέροντας Βασίλειος ο Καυσοκαλυβίτης σε μια συζήτηση που είχε με τα πνευματικά του παιδιά στις 8 Σεπτεμβρίου του 2011, όταν ρωτήθηκε για το ’’ΣΥΡΙΖΑ’’, τις εκλογές και για το ποιά είναι η γνώμη του, τους είπε τα εξής: «Αν βγει αυτός (ο Αλέξης Τσίπρας) θα μας κόψει σύριζα! Θα αποτελειώσει την Ελλάδα. Ο Τσίπρας ή «τσούπρα» (όπως έλεγε γελώντας), θα φέρει τον Βασιλιά.»
Τότε ένα από τα πνευματικά του παιδιά πετάχτηκε και του είπε «Μα αυτός γέροντα είναι κουμουνιστής!», και ο γέροντας του απάντησε χαμογελώντας: «Τσίπρας είναι, ότι θέλει κάνει..»

Απόσπασμα από την εκπομπή ‘’ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ’’ με τον Διονύση Μακρή 7/5/2017 – Πειραϊκή Εκκλησία (ραδιόφωνο).

loading...

10 thoughts on “Συγκλονιστική προφητεία του Γέροντα Βασιλείου: «Αν βγει ο Τσίπρας, θα μας κόψει σύριζα! Θα αποτελειώσει την Ελλάδα! Ο Τσίπρας ή «τσούπρα», θα φέρει τον Βασιλιά» (βίντεο)

  1. Προσυνεδριακός Διάλογος του Ε.ΠΑ.Μ. – 15 Οκτωβρίου 2017

    Το Ε.ΠΑ.Μ διοργανώνει προσυνεδριακό διάλογο για δημόσια συζήτηση της πρότασής του για μία Ελλάδα κυρίαρχη, ανεξάρτητη και δημοκρατική.
    Πρόταση που μόνον μία Πατριωτική, Δημοκρατική, Κυβέρνηση μπορεί να ακολουθήσει και να δώσει άμεσα λύση.
    Μέλη ​και φίλοι που επιθυμούν να συμβάλουν στον προσυνεδριακό διάλογο, προσκαλούνται να προσέλθουν στην ανοικτή συζήτηση με τις προτάσεις τους για να ανταλλάξουμε απόψεις.
    Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, ώρα 11.00
    Ξενοδοχείο "Royal Olympic", Αίθουσα "KALLIRROHE"
    Οδός Αθανασίου Διάκου 28, Μακρυγιάννη (Απέναντι από στύλους Ολυμπίου Διός, σταθμός «ΜΕΤΡΟ Ακρόπολη»)
    Αθήνα http://1.bp.blogspot.com/-Nr34urLYr8U/WduuPwt0xII/AAAAAAAACUc/5PHAWTJT7BAbezdXYa6xEiTVqlfYSR0zQCK4BGAYYCw/s1600/Prosynedriaki%2B6o%2Bsynedrio.png

  2. KI ΕΓΩ Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΠΑΡΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΜΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ. ΜΕΤΑ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ! ΜΟΛΙΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΤΗΝ ΓΚΥΚΑ ΤΗΣ ΠΙΣΩ ΤΡΥΠΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ. ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΥΦΑΚΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ!

  3. ΟΙ ΓΕΡΟΒΤΕΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣΣΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝ

    ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΑΡΑΡΟΜ Ο ΣΚΟΠΥΑΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ

  4. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ

  5. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ ΑΘΑΝΑΤΟΣ

  6. Αλλος γερος του γηροκομειου Γαργαλιανων, μετα απο τρια εγκεφαλικα,
    προφητευσε παγκοσμιο πολεμο, ξεμαρμαρωμα του μαρμαρωμενου βασιλια, απελεθευρωση της Πολης και εισοδο του Τσιπρα στην Αγια Σοφια πανω σ αλογο.
    Επισης προβλεψε οτι μαζι με τον 666 θα ελθει και ο 999.

  7. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΟΡΑΚΙ ΑΓΟΡΩΝ Η ΓΝΩΣΤΗ GOLDMAN SACHS ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ,ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ,ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΧΗΣ ΤΟ 50% ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ….

    ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΛΟΓΑΚΙΑ ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΕΣ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΣ ΚΛΟΙΟΣ ΣΤΟΝ «ΑΝΘΡΩΠΟ» ΕΛΛΗΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΔΡΟΜΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ…

    ΟΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ,ΟΛΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΕΡΑΝ ΣΗΜΕΡΑ..

    ΚΑΖΑΚΗΣ-ΕΠΑΜ-ΜΑΣΟΝΙΑ

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΧΙΑ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.

    https://www.youtube.com/watch?v=CcUEvIqblI8&feature=share

    Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΜΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΩΛΙΑΣΕ ΚΙ’ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ…

  8. ΝΑΤΟΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΧΙΑΣ ΚΑΖΑΚΗ,ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΜΕ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ…

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΔΩ ΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΥΝΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΖΑΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΜΙΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΙΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ,ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΕΘΑΨΕΣ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΧΑΧΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ…

    ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΧΑΧΑΡΙΖΟΝΤΕΣ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞ'ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ…

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Η ΟΧΙΑ ΚΑΖΑΚΗΣ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΛΟΤΩΦ,ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ Η ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΟΠΩΣ Η ΙΔΙΑ Η ΟΧΙΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΣΕ Ρ/Σ, ΣΤΟΝ Ρ9 ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ…

  9. Τωρα τον εχει η βικη δικηγορο γυφτε γι'αυτο θα σε λεπιδιασουν για δευτερη φορα

  10. ετοιμασου για αποκαθηλωση στο συνεδριο αφραγκε ωναση,η βοκη σε περιμενει

Comments are closed.