Αποδείχθηκε η συκοφαντία κατά της Χρυσής Αυγής με την ταυτοποίηση των δραστών στον Ασπρόπυργο – Σιγή ιχθύος από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ

Προσπάθησαν με θέρμη τα ΜΜΕ και οι παρακρατικές συμμορίες της άκρας αριστεράς να «φορτώσουν» στην Χρυσή Αυγή την επίθεση εναντίον πακιστανών που συνέβη στον Ασπρόπυργο.

Εν τέλει, όπως έγινε γνωστό για την συγκεκριμένη επίθεση ταυτοποιήθηκε «ανήλικος Ρώσος», του οποίου η σύλληψη επίκειται.

Όπως αναφέρουν πλέον τα ρεπορτάζ, τα κίνητρα της ομάδας «ομογενών από την Ρωσία» δεν είναι ρατσιστικά, αλλά καθαρά θέμα το ποιος θα πάρει τις δουλειές.

Η είδηση της εύρεσης των δραστών και το γεγονός πως αυτοί δεν έχουν ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την Χρυσή Αυγή δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος στα ΜΜΕ, που έσπευσαν να αναπαράγουν την ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ.

Και με αυτόν τον τρόπο μένει να αιωρείται η λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής, παρά το γεγονός ότι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ και για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ουδεμία σχέση είχε το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών με τις δήθεν «ρατσιστικές επιθέσεις».

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι «αδιαφορεί ο κόσμος για τις βλακείες που λένε τα ΜΜΕ», όμως τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά, αφού αυτές τις ψευτιές χρησιμοποιούν ως πρόφαση δολοφονικές συμμορίες της άκρας αριστεράς και του παρακράτους για να τοποθετούν βόμβες, να σκοτώνουν και να απειλούν

loading...

11 thoughts on “Αποδείχθηκε η συκοφαντία κατά της Χρυσής Αυγής με την ταυτοποίηση των δραστών στον Ασπρόπυργο – Σιγή ιχθύος από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ

  1. Τι τραβάει κι αυτό το κόμμα! Όλα τα άλλα κόμματα είναι εναντίον του. Ακόμη κι όταν έδινε συσσίτια στους εξαθλιωμένους Έλληνες το κατηγορούσαν. Τα φιλάνθρωπα συσσίτια τα χαρακτήριζαν ''συσσίτια μίσους''.
    Τώρα που το κατηγόρησαν άδικα για δολοφονική επίθεση τα άλλα κόμματα, δεν πρέπει αυτά τα κόμματα να ζητήσουν συγγνώμη;
    Εσύ τι λες, υπέρτατε δημοκράτη;

  2. Η πλειονότητα των δημοσιογράφων είναι ''άστα να πάνε''.

  3. Η προπαγάνδα της αριστεροκουλτούρας στα χρόνια της μεταπολίτευσης μας οδήγησε σ' αυτό το μαύρο χάλι. Συνοδοιπόρος σ' αυτή την προπαγάνδα υπήρξε και η δεξιά της μεταπολίτευσης.

  4. Η αριστερά διαφέρει από την δεξιά, όσο διαφέρει και η αριστερή τσέπη από την δεξιά τσέπη.

  5. Ό,τι θέλει η αριστερά το θέλει και η δεξιά.
    Ανοιχτά σύνορα, τζαμιά, πολυπολιτισμικές κοινωνίες, μοντέρνες οικογένειες (άνδρας+άνδρας), κ.λ.π. κ.λ.π.

  6. OLA AFTA SINVENUN DIOTI DEN IPARHUN ELLINES!!!!!!!!!!! ALA UTE k ANDRES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MONO PUSTIDES POLITES k PUSTIDES RASOFORI MITROPOLITES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! k MIA VULI GEMATI EVREOMASONUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ME EKSERESI TIN HRISI AVGI!!!TON ELLINON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΑΛΒΑΝΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΜΑΛΑΚΑ
    ΓΥΡΝΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

  8. ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ,Η ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ

  9. Εσυ για τα νεφρα σου μηπως το κανεις λιγακι? ε?

Comments are closed.