Οι επώνυμοι ψήφισαν Σύρο: Δείτε ποιοι έκαναν διακοπές στο νησί!

Πλήθος επωνύμων από το χώρο του Θεάτρου, της Τηλεόρασης και της μουσικής επισκέφτηκαν την Σύρο για τις Καλοκαιρινές διακοπές τους, ενώ οι περισσότεροι δεν σταμάτησαν να ποστάρουν φωτογραφίες στα σόσιαλ μίντια.

Μάλιστα αρκετοί απ τους επωνύμους συνδύασαν δουλειά με διακοπές… φεύγοντας με τις καλύτερες αναμνήσεις από την Πρωτεύουσα των Κυκλάδων.Στην Σύρο για διακοπές ο τενόρος και ηθοποιός Μάριος ΦραγκούληςΣτην Σύρο βρέθηκε και ο Ποδοσφαιριστής Γιούρκας ΣειταρίδηςΔεν θα μπορούσε να λείψει ο Συριανός Βαγγέλης ΠερρήςΜπορεί να έφυγε απο την ομάδα του Φοίνικα ο Ιταλός αθλητής, mateo Paris, ωστόσο η καρδιά του ήταν στην Σύρο και την γυναίκα του. Μάλιστα ο Μετέο και η Ασημίνα σε λίγο καιρό θα αποκτήσουν το πρώτο τους μωρό!Σύρο επέλεξε και η Μαρία Πολύζου, η οπία κατα το παρελθόν υπήρξε πανελληνιονίκης και βαλκανιονίκης ενώ σήμερα είναι διευθύντρια του Μουσείου μαραθωνίου δρόμου.Τον γνωρίσαμε απο την σειρά του “Μπρούσκο” στον Αnt1. Ο λόγος για τον Κύπριο Μαρίνο Κόνσολο που έχει ξετρελάνει τις Ελληνίδες και τις Συριανές!Στις 50 καλύτερες αθλήτριες του κόσμου από βρίσκεται από την Τρίτη η Μαρία Σάκκαρη, για πρώτη φορά στην καριέρα της!Φαίνεται ότι η Σύρος την απογείωσε!Ο Ηλίας Βρρετός μέσα σε ένα χρόνο έχει επισκεφτεί το νησί μας 2 φορές!Σύρο επέλεξε και η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου

Στη Σύρο περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές η Μαρία Μπεκατώρου και ο σύζυγός της, Αντώνης Αλεβιζόπουλος, όπου ξεκουράζονται και γεμίζουν τις μπαταρίες τους.Ήρθε για live εμφάνιση, ξετρελάθηκε και επέστρεψε για διακοπές μαζί με την οικογένεια του για 12 μέρες! Μάλιστα οι πληροφορίες μας αναφέρουν οτι θέλει να γίνει επιχειρηματίας στο νησί!

Ο συνθέτης-στιχουργός και συγγραφέας Γιώργος Θεοφάνους βρίσκεται συχνά-πυκνά στο νησί μας!Νόρα Βαλσάμη, Ερρίκος Ανδρέου και Σεμίνα Διγενή στην ΣύροΈμεινε σχεδόν όλο το καλοκαίρι στο νησί! Ενώ έρχεται με την πρώτη του ευκαιρία Ο Κωνσταντίνος Ρήγος είναι Έλληνας χορογράφος, σκηνοθέτης μουσικών, θεατρικών παραστάσεων και εικαστικός καλλιτέχνης.

Η Ράνια Κωστάκη ραδιοφωνική παραγωγός και dj απόλαυσε τα μπάνια τηςΝτέμης Νικολαίδης, ο σύζυγος της Δέσποινας Βανδή….Μάλιστα ο ίδιος προτίμησε να συνεχίσει τις διακοπές μόνος του στο νησί!Δέσποινα Βανδή και Έλενα Παπαρίζου μπορεί να ήρθαν για συναυλία… όμως έμειναν 3 μέρες φεύγοντας με τις καλύτερες αναμνήσεις!Σιγά μην έλειπε απο το νησί του ο Βαγγέλης ΠερρήςΈκανε διακοπές με την οικογένεια της! Η δημοσιογράφος του Κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR CHANNEL όργωσε…το νησί, άλλα σπίτι δεν βρήκε να αγοράσει!Ιλένια Ουίλιαμς και Δημήτης Ουγγαρέζος ψηφίζουν…Σύρο φανατικά!!!

Ο Γιώργος Νταλάρας βρέθηκε επίσης όπως κάθε Καλοκαίρι στο αγαπημένο του νησι!

Τζένη Μπαλατσινού προτίμησε την Σύρο για μοναχικές διακοπές

H ευχάριστη έκπληξη του καλοκαιριού!Ο Ντέιβ Μαστέιν (David Scott «Dave» Mustaine, είναι Αμερικανός τραγουδιστής και κιθαρίστας της χέβι μέταλ μουσικής, γνωστός ως ιδρυτικό και ηγετικό μέλος του συγκροτήματος Megadeth. Επίσης, υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Metallica με τους οποίους χωρίστηκε πριν ηχογραφήσουν το πρώτο τους άλμπουμ, δίνοντας τη θέση του στον Κιρκ Χάμμετ.

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου συνδύασε πασαρέλα και διακοπές! Η Παίκτρια του Survivor «απογείωσε» τη Σύρο με τις καυτές της πόζες

Σύρο διάλεξε και ο λαϊκός τραγουδιστής Λευντέρης ΚιντάτοςΤο ψηλό παιδί της δισκογραφίας, Χρήστος Μενιδιάτης βρέθηκε στην Σύρο!Η Σύρος δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από το Χόλιγουντ όταν πάρει σάρκα και οστά η επένδυση των κορυφαίων συντελεστών του κινηματογράφου Steven Bernstein, Charles Lee και Martin Meunier.Στην Σύρο και ο Ντανιελ Μπατιστα

Διακοπές και για τον Βαλάντη οποίος επίσης συνδύασε Live εμφάνιση με διακοπέςΠαπαφιλιππάκης Μπάμπης (Δημοσιογράφος στιχουργός)και Μανώλης Μητσιάς βρέθηκαν στην ΣύροΗ Τουρκάλα armaganportakal στην Σύρο!

Στην Σύρο και ο Κωνσταντίνος Αργυρός

loading...

4 thoughts on “Οι επώνυμοι ψήφισαν Σύρο: Δείτε ποιοι έκαναν διακοπές στο νησί!

  1. ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ,ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑΣ ΚΑΝΟΙΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΟΥ ΘΥΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΜΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ ΣΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΥΝΑΝΕ ΚΛΑΙ ΤΗΝ ΑΧΛΑΔΙΑ.ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ.Ε,Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ…

  2. στα παπαρια μας σιγα τις διακοπες κονσερβα

  3. Οταν βλεπετε πολλους "επωνυμους"(σκατα στα μουτρα τους)μαζεμενους σε ενα μερος,σημαινει οτι εκει υπαρχει "βαση" εμποριου κοκας…το καλοκαιρι θα εκαναν χρυσες δουλειες.

  4. Επώνυμοι ….Οταν το απόλυτο τίποτα νομίζη οτι έγινε κάτι βλέπε,( Περρης,Τσαλικης,Ουγγαρεζος,Θεοφάνους…)

Comments are closed.