Εμφάνιση ΠΑΣΟΚ!

Γράφει ο πολίτης Παν. Παπαγαρυφάλλου

Βγήκαν τα πολιτικά φαντάσματα από το χρονοντούλαπο της ιστορίας και από την πολιτική φορμόλη!

Δίκαιο έχουν. Αφού η Δικαιοσύνη και οι φορείς του σάπιου συστήματός τους άφησαν στο απυρόβλητο και δεν τους φόρεσαν τη φανέλα του Κορυδαλλού!
Η ελληνική κοινωνία έπαψε να ντρέπεται για πολλά και αυτό σημαίνει ότι σκάβει το λάκκο της.
Ετερόκλητα πολιτικά αποκόμματα ενώνονται με την παρά φύση ασέλγεια που στη βιολογία ονομάζεται «αντιστροφή της πολικότητας» (Δες λεξικό. Πολιτικές αλλαξοκωλίες παντός είδους
και μορφής, πολιτικές και κομματικές αλχημείες, συγκολλήσεις, αποκολλήσεις, αποσκιρτήσεις, επανακάμψεις, εν μέσω αφάτου γελοιότητας και υποκρισίας, ονομάζονται «πολιτικός φορέας») με ένα και μοναδικό όραμα που το λένε καρέκλα, αλλά αυτοί και αυτές το ονομάζουν «καλό της πατρίδας» και «πολιτική». Ατυχώς η έρμη η πατρίδα βιάζεται επί δεκαετίες, ποικιλοτρόπως αλλά αδυνατεί να αντισταθεί στις ασέλγειες των βιαστών οι οποίοι επιβεβαιώνουν διαρκώς το λεχθέν υπό του Κεφαλλήνος σαρκαστικού Ανδρέα Λασκαράτου (1811-1901): «Οι παλιάνθρωποι ενώνονται μεταξύ τους όπως οι σάπιες σταφίδες»!

loading...

4 thoughts on “Εμφάνιση ΠΑΣΟΚ!

  1. Εμφάνιση ΠΑΣΟΚ! και το'παθα το ΣΟΚ

  2. Αφού μας βρήκαν καλά μας κάνουν
    Ο λαός κοιμάται τον ύπνο του δίκαιου
    Αντίδραση από πουθενά
    Δοκιμάζουν τώρα αυτοί αν κότσι έχει καλός

  3. Οί έφεδροι καταδρομείς νά αφήσουν τίς παρελάσεις καί νά αναλάβουν δράση!
    Υπάρχουν πρώην ελεύθεροι σκοπευτές ανάμεσα τους;Ή αττική είναι γεμάτη στόχους, πρώην καί νύν προδότες πολιτικούς! Μόνο έτσι θά σταματήσει ή κατρακύλα τής χώρας!

  4. Αυτοί ήσαν στην φορμόλη δεν μας ενοχλούσαν δεν μας κορόιδευαν δεν μας λοιδορούσαν , ήσαν απλά απόμακρα και αναπολούσαν το παρελθόν τους μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας και της λογοκρισίας, αλλά όμως δεν πρόδωσαν τα πιστεύω τους ούτε τις ιδεοληψίες τους εν αντιθέσει με άλλους που μπροστά στην αρρώστια της εξουσιομανίας τους και του αχαλίνωτους πλουτισμού πρόδωσαν ιδέες οράματα υποσχέσεις όρκους και πάνω από όλα ένα μεγάλο μέρος ενός προδομένου λαού , τουλάχιστον αυτοί έχουν λόγο να πουν κάτι, όχι όμως κάτι άλλοι γυρολόγοι που σήμερα μας κυβερνούν

Comments are closed.