Να είχαμε και τέτοιους πολιτικούς!!!!

Ως “Ενωσίτης” που παρακολουθούσα ανελλιπώς την ΑΕΚ, άρα έχω γνώση περί της μεγάλης ποδοσφαιρικής αξίας του Βασίλη Τσιάρτα, θα τολμούσα να τον αποκαλέσω ως τον Μέσι της Ελλάδος!

Όμως, και ο χαρακτήρας του ως παίχτης και ως άνθρωπος, ήταν απαράμιλλος!

Γι΄ αυτό πιστεύω πως, έχουν πολύ μεγάλη σημασία οι δηλώσεις του και οι τοποθετήσεις του περί του μείζονος θέματος που προέκυψε στους “χρόνους” μας από την Μπολσεβίκικη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Των μηδενιστών, των άθεων, των εχθρών μιας ομαλής Κοινωνίας!

Και βεβαίως ομιλώ για την τροποποίηση του σχετικού νομοσχεδίου που ρίχνει το όριο ηλικίας για αλλαγή φύλου στα 15 χρόνια! Ένα έκτρωμα, ένα σατανικό σχέδιο, που καλείται να αντιμετωπίσει μελλοντικά η ελληνική Κοινωνία και η κάθε ελληνική οικογένεια!

Ο Βασίλης Τσιάρτας λοιπόν, μπροστάρης όπως πάντα, δεν μάσησε τα λόγια του, ούτε διέγραψε τη σκέψη και τη λογική του! Μίλησε, όπως μίλαγε στη μπάλα! Και είπε τα αυτονόητα που δεν τολμούν να πουν εκείνοι που πράγματι, θα έπρεπε!

Είχε σχολιάσει ο Βασίλης Τσιάρτας στο Facebook:

“Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. Υ.Γ. Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους για να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα”!

Σε άλλη ανάρτησή του, απαντώντας σε μηδενιστές και “δημοκράτες” που αντέδρασαν, έγραψε:

“Σχετικά με κάποιους που μου στέλνουν μηνύματα στο inbox μου χωρίς να είναι φίλοι μου και μου λένε τι πρόβλημα έχω με τους gay και τα ομόφυλα ζευγάρια, έχω να τους πω το εξής: Ο καθένας μπορεί να έχει τις προτιμήσεις του είτε άντρας, είτε γυναίκα και το σέβομαι απόλυτα. Για εμένα όμως, ζευγάρι είναι μόνο ένας άντρας και μια γυναίκα, οι υπόλοιποι είναι ΑΠΛΑ ΜΑΖΙ. Όσους γάμους, όσες παρελάσεις και οτιδήποτε άλλο κάνουν δεν πρόκειται να το δεχτώ ως φυσιολογικό. Με ξεπερνάει βέβαια το ότι θέλουν να έχουν και παιδιά, όπως επίσης και το να βγαίνουν δημόσια να το επιδεικνύουν. Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει. Και αυτά τα ότι, όποιος δεν συμφωνεί είναι ρατσιστής και διάφορες τέτοιες αηδίες, να πάνε να τα πούνε αλλού. Υπάρχει, πέρα από την αισθητική του κάθε ανθρώπου, και η αξιοπρέπεια. Ο Θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση”!!

Μπράβο, είσαι …Λεβέντης

Πέρασε λοιπόν, η τροποποίηση του σχετικού νομοσχεδίου εξαύλωμα, που ρίχνει το όριο της ηλικίας για την αλλαγή του φύλου στα 15 χρόνια, από την πλειοψηφία των μελών της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξεως και Δικαιοσύνης της Βουλής! Έτσι, γράφτηκε η “μαύρη” νέα Βίβλος, από ανθέλληνες και Αντίχριστους Βουλευτές!

Την απόφαση που στρέφεται πρωτίστως κατά του ανθρωπίνου γένους, και προστίθεται σε άλλα νομοθετικά τερατουργήματα, την ψήφισαν οι ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ (;;;;) της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού! Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής, νίπτοντας “τα χέρια της” ως άλλος Πόντιος Πιλάτος!

Και απευθυνόμενος σε σένα Έλληνα ψηφοφόρε, να σου υπενθυμίσω πως δεν πρέπει να ξεχάσεις όλους αυτούς, να τους ψηφίσεις εκ νέου! Άλλωστε, μπορεί και να αξίζουν την ψήφο σου!

Παρά ταύτα υπήρξαν και ΚΟ που καταψήφισαν, όπως το ΚΚΕ, η Χρυσή Αυγή και η Ένωση Κεντρώων!

Ωστόσο, δεν θα σταθώ στο ΚΚΕ και την Χρυσή Αυγή, που οι εκφραστές του “Δημοκρατικού Τόξου” θα χαρακτήριζαν ως ακραίους, θα σταθώ στην Ένωση Κεντρώων!

Έτσι, ο Πρόεδρός της, Βασίλης Λεβέντης αποδείχτηκε πραγματικός λεβέντης!

Όπως και για το θέμα της υποταγής μας στους δανειστές, όπου δήλωσε:

“Ο Πρωθυπουργός εξαπάτησε τους ψηφοφόρους για να παραμείνει στην Εξουσία… Μια σοβαρή κυβέρνηση, όταν δεν μπορεί να υπογράψει παράλογες απαιτήσεις φεύγει. Αν δεν είναι σοβαρή, υπογράφει τα πάντα και μένει. Πού να προβλέψω ότι, ο Τσίπρας είναι ξεβρακώστρας και υπογράφει τα πάντα για να μείνει στην Εξουσία…”!!

Πού είναι μωρέ η Ιεραρχία της Εκκλησίας;;

Έπρεπε ένας ποδοσφαιριστής να πει με απλά λόγια ΟΛΑ όσα έπρεπε να έχουν πει εδώ και πολύ καιρό ο Αρχιεπίσκοπος, το σύνολο των Μητροπολιτών, οι ακαδημαϊκοί, οι δάσκαλοι, οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων και φυσικά οι πολιτικοί, κυρίως αυτοί που αυτοαποκαλούνται δεξιοί…

… και ερωτώ τους Άγιους Πατέρες που είναι από την Τρίτη συγκεντρωμένοι για τη Σύνοδο της Ιεραρχίας: Σας είναι τόσο δύσκολο να πείτε στον ελληνικό λαό το αυτονόητο; Υπάρχει κάτι πού δένει κόμπο τη γλώσσα σας και αντί να ασχολείστε με τα πραγματικά προβλήματα του Πιστού, το έχετε ρίξει στην … Παπολογία;

Εκτός και εάν ο σκοπός της Αρχιεπισκοπής είναι να μοιράζει … πατάτες! Ναι, και καλά κάνει και μοιράζει πατάτες (και μάλιστα Νάξου!) σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, αλλά με όλο το σεβασμό Μακαριώτατε το χθεσινό θέαμα χιλιάδων ανθρώπων στην ουρά για πατάτες ήταν αποκαρδιωτικό και πρέπει να προβληματίσει ΟΛΟΥΣ μας. Εκτός και αν με ένα σακί πατάτες και μια μερίδα φασολάδα η Εκκλησία θεωρεί πως έπραξε το χρέος της απέναντι στην Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό, οπότε την επόμενη φορά ας μοιράσει και… ραπανάκια για την όρεξη!

Αυτό ήταν το πόνημα του εκδότη της Ελεύθερης Ώρας, Γιώργου Μιχαλόπουλου την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017!

Συνυπογράφω αυτό το κείμενο, προσθέτοντας πως, σήμερα η Ιεραρχία της Εκκλησίας είναι ακέφαλη! Και αν ζούσε ο Πατρο-Κοσμάς, θα ξύριζε τους περισσότερους!

Φίλες και φίλοι, έρχονται ακόμη πιο δύσκολοι χρόνοι για την Πατρίδα και την Ορθοδοξία μας! Και οι δυο κολόνες του Έθνους μας, Ελλάδα και Ορθοδοξία βρίσκονται υπό διωγμό!!

Ο “παρτάκιας” πολιτικός

Αυτοχαρακτηριζόταν ως δεξιός! Ως πατριώτης! Ως θρήσκος! Ως ανεξάρτητος! Δεν του άρεσε το ΠΑΣΟΚ! Δεν του άρεσε η ΝΔ! Τους κατηγορούσε πατόκορφα και τους πέρναγε γενεές 14! Και τα βρήκε με τους Κομμουνιστές, τους Αναρχικούς, τους Άθεους και τους Αντίχριστους, τους άπλυτους! Τα βρήκε με εκείνους, που μέχρι πρότινος και επειδή δεν είχαν δει ποτέ Εξουσία, θεωρούσαν πως έχουν στην πολιτική το ηθικό πλεονέκτημα! Συγκυβερνά με εκείνους, που χαρακτήριζαν τους δεξιούς, ως κεφαλαιοκράτες, ως ανθρώπους των ψηλών στρωμάτων της Κοινωνίας!

Σήμερα, υποστηρίζει και υπογράφει όλα όσα του δίνουν οι Μπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ, απλά για να περνάει καλά και να χαίρεται την Εξουσία του!

Ωστόσο, Πάνο Καμμένε να γνωρίζεις πως, οι κατάρες των γονιών θα σε συντροφεύουν μέχρι να κλείσεις τα μάτια σου!

Όταν δε, έλθει η ώρα να τα κλείσεις και θα ζητήσεις συγχώρεση για τα “εγκλήματά σου” κατά της Ελληνικής Κοινωνίας, ο Χριστός μας δεν θα σου την δώσει!

Είναι σίγουρο πως θα με θυμηθείς!!

Συγγενικό με το σημερινό θέμα, από… το σοφό διαδίκτυο

loading...

5 thoughts on “Να είχαμε και τέτοιους πολιτικούς!!!!

  1. Υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ κι όσο υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ, οι εχθροί της Ελλάδος δεν θα αισθάνονται καλά.

  2. Έφτασε η εποχή που φοβόμαστε να εκφράσουμε άποψη, που δεν είναι αρεστή στο κατεστημένο.

  3. Στην δικτατορία του Παπαδόπουλου υπήρχε περισσότερη ελευθερία.

Comments are closed.