Μουζάλαααααααα, Τασίαααααααα, τι κάνουμε τώρα? πόσοι άλλοι τέτοιοι είναι εδώ? η πλάκα ρε είναι ότι τους πληρώνουμε και από πάνω.

Ποιος μας λέει εμάς ότι όλο αυτό με τον ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ στην Αλεξανδρούπολη δεν είναι φτιαχτό από τους ίδιους για να περάσει η γυναίκα και το παιδί προς τη βόρεια Ευρώπη και να σκοτώσει άπιστους όπως λένε και οι ίδιοι και να
συνεχίσει και το παιδί μεγαλώνοντας με αυτά που του πασάρουν οι γονείς του να συνεχίσει την παράδοση σκοτώνοντας άπιστους. Αυτοί δεν καταλαβαίνουν από οικογένειες, παιδιά, μαμάδες, μπαμπάδες, για αυτούς είμαστε όλοι άπιστοι και πρέπει να θανατοθουμε με τον τρόπο που ορίζει η θρησκεία τους. Έχουμε τους συριζαιους εδώ που τους δίνουν σπίτια και χρήματα για να συνεχίσουν το έργο τους και φυσικούς αυτουργούς τους συριζαιους και αλληλέγγυους. Δινετε ιθαγένεια και δικαιώματα σε αλβανούς και καμερουνεζους χωρίς να ξέρουν καν Ελληνικά για να σας ψηφίζουν για να μείνετε στην εξουσία και να τελειώσετε το έργο σας που δεν είναι τίποτε άλλο από τον αφανισμό της Ελλάδας και των Ελλήνων. Φυλάκιση σε όλους σας να ησυχάσει ο ελληνικός λαός και η ανθρωπότητα

αναγνωστης

loading...

5 thoughts on “Μουζάλαααααααα, Τασίαααααααα, τι κάνουμε τώρα? πόσοι άλλοι τέτοιοι είναι εδώ? η πλάκα ρε είναι ότι τους πληρώνουμε και από πάνω.

  1. ΧΕΣΤΗΚΕ Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ,ΧΕΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΤΑΣΙΑ..!..Η ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΒΛΕΠΟΥΝ,ΟΥΤΕ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ ΤΟΥΣ.

  2. ΤΑΣΑ ΤΑΣΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ …ΤΑΣΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΗ ΚΟΥΝΝΟΥΝΣΤΡΙΑ Η ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑ ''ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ'' ΜΕ ΤΗΝ ΟΨΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΖΕΙ!!!

  3. Μη στεναχωριεστε οι συντροφοι συριζεοι ΚΥΠατζηδες ξερουν καλα τη δουλεια τους φαι υπνο και χεσιμο.

  4. μελαψές Ευρωπαίες
    με μπουργκες ωραιεεεες
    χαχαχαχαχα
    χορεύουνε τα βράδια τους χορούς της αγάπης
    ενώ το ταμ ταμ το χτυπάει ο αράπης ο σκύλος
    ο λάθρος ο μαύρος ο Μουχταρ ο μπλακ μπλουκ μπλακ

  5. λαθραρα Μουζαλα εισαι μια κουφαλα

Comments are closed.