Κεριά στο πρωκτό

έκθεση degenerate 14,…τέχνη του κώλου !  καλλιτέχνες εξέθεσαν εν είδει πυγολαμπίδας κεριά στην πρωκτική περιοχή τους !

loading...

21 thoughts on “Κεριά στο πρωκτό

  1. Και εσένα τι σε νοιάζει, στον κ*** σου μπαίνει;

  2. Σου αρέσει φαίνεται σαν ιδέα…….

  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  4. Πωλουνται ανταλακτικα για σουφρες ταλαιπωρημενες,διαθετουμε σουφρες χεσιματος και σουφρες για σεξ,σουφρες για κερι η σπαρματσετο,σουφρες για περιπατο με ταπες να μην φευγουν τα σκατα και τα χυσματα,σουφρες ταξιδιου με μεταλικα γκροβερ για αντοχη,περικλανιδια απο σιλικονη με ρινισματα μεταλου για ατελειωτη αντοχη,οι τιμες μας ασυναγωνηστες.

    πληροφοριες παραγγελιες σε ολες τις ΜΚΟ,στα κεντρικα γραφεια των κομματων του δημοκρατικου τοξου,και στο μεγαρο Μαξιμου

  5. Ντριιν?….Ντριιν?….Εμπρος?…..Τι εμπρος Σακη κι'απο μπρος κι'απο πισω τα βαλανε που θα παει αυτη η κατασταση?…..Ελα βαγγελη ειδες ειδες? καλα τα λες που θα παει κανεις δεν ξερει μου θυμιζει το αξεχαστο του χαρυ κλιν που ελεγε αναφτε λαμπαδες μαζι μας κι'οι τσολιαδες….Ναι το θυμαμε και αυτους τους χρηματοδοτουν κιολας εδω ενα ματακι εκανες και φααπ αμεσως ο Ντελικανης ο 52αρησ με την ποδαρα σε απογειωσε 4ος πεζοδρομιο σε χρονο d t να αυτοι ειναι να δουν τα χαλια τους….Αχχ μην μου το θυμιζεις Βαγγελη να αρχισανε σιγα σιγα τα κρυα και αρχισε να με ποναει η κλανιερα απο τον σουτο που εριξε ο κουραδοβοσκος…..τα ξερω τα ξερω υπομονη περασμενα ξεχασμενα σε καμια 20-25 χρονια που θα αλλαξει κυβερνση κατι θα γινει θα βρεις το δικηο σου βρε αδελφε επιτελους….Αχχ ποιος ζει ποιος πεθαινει μεχρι τοτε τελικα εχεις κανενα καλο για το βραδυ να δοκιμασουμε το νεο μπανιστρο νυκτερινης ορασεως ψηφιακο σε τρισδιαστατη αναλυση που εφερα απο Σουηδια?….και βεβαια εχω κατι καλο θα σε παρω τηλ αργοτερα να παμε να τη περιστεριασουμε λιγο βρε αδελφε να μας φυγουν τα ντερτια….Να ναι αλλα ο πονος απο την κλανιερα δεν λεει να φυγει καλα αντε περιμενω να γινω λιγο ενεργος βαρεθηκα να παραμενω Αργιτης…

  6. Μήπως εννοείτε ότι σε 25 ημέρες θα πέσει η Κυβέρνηση ; Τυπογραφικό λάθος τα 25 χρόνια ! Χαχαχαχαχαχαχαχαχα, χάχανα του Υπουργείου πορνοίας και λαθροανωμαλίας ! Παίξτε το τσογκλάνια μέχρι αιματοεξπερματώσεως !

  7. Γελά καλύτερα όποιος χύνει τελευταίος, συριζολαμόγια !

  8. Ο ξεπεσμός έχει πάτο;; Τα κεριά σε τι φταίνε;;

  9. Ε ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΣΤΡΙΤΣΩΣΑΝΕ ΚΟΛΛΗΣΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΝΑΣ ΚΟΛΛΗΤΗΡΤΖΗΣ ΕΦΑΨΙΑΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ. ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ…ΕΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ..

  10. ΠΑΛΙΟΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥΛΑΣ. ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΟΥΦΡΕΣ ΑΠΟ ΤΕΦΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΛΕΡΓΙΚΕΣ.

  11. Μηπως συγνωμη κιολας δηλαδη μηπως εχετε ιπταμενη κωλοτρυπιδα?

  12. Τον εφαψία με τη στραβή κλανιέρα,
    δεν τον σκιάζει καμιά φοβέρα !

  13. βλακείες γράφουν. Απο Γερμανία είναι οι φώτο

  14. H διαφθορά στο απώγιο της!
    Αίσχος!

  15. ΔΕ ΣΩΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ.

Comments are closed.