Ζητάμε υπογραφές απτους υποψηφίους βουλευτές. Τυπώστε χαρτιά!

Εμάς που δεν ξεχνάμε, μας προξενεί τεράστια εντύπωση ,η ευκολία που μεταβάλλονται μέσα τους εκτός απτούς περισσότερους (όχι όλους)  πολιτικούς, οι ηθοποιοί  όταν περίμεναν κάτι,  και
οι δημοσιογράφοι, φυσικά για το συμφέρον τους. Άνθρωποι που χωρίς αντίληψη  (και για συμφέρον να ρίξουν την προηγούμενη), υποστήριζαν τον ΣΥΡΙΖΑ, τώρα κόβουν φλέβες,  για να βάλουν υποψηφιότητα η να πάρουν κάτι άλλο. Πολλές φορές ηρωποιούνται επι πλέον μόνοι τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ πράγματι έδωσε έναν νέο αέρα, ώστε μερικοί άνθρωποι χωρίς πτυχίο που είχαν μια αναστολή να βάλουν υποψηφιότητα τα προηγούμενα χρονια,( και γιατί είχαν μεγάλους μισθούς, χωρίς να αξίζουν τόσο κοινωνικά), τώρα το ξεπέρασαν, λέγοντας και τι έγινε που δεν έχω πτυχίο; Διαβάζω μόνος μου. Εδώ οι συριζαιοι είναι ντελιβεραδες.Αρα τους έκανε καλό Ο ΣΥΡΙΖΑ σ αυτήν την  περίπτωση και το χρησιμοποιούν.

 Αν το λέτε καλό της χώρας αυτό, όταν δεν άφησαν την προηγούμενη κυβέρνηση να ολοκληρώσει, και δεν προλάβαιναν οι σμαραροβενιζελοι να βήξουν, άρχιζαν οι παραπάνω  να βρίζουν, τότε δεν έχουμε καταλάβει ποιο είναι το καλό της χώρας, και το καλό της τσέπης του καθενός. Μας χρησιμοποιούν τέτοιοι άνθρωποι ,για την τσέπη τους. Νομίζουν ότι είναι ανώτεροι και θέλουν να πάρουν τον  μισθό βουλευτή. Να δουλεύουμε για αυτούς. Στο σημείο αυτό, να διευκρινίσουμε, ότι όταν εμείς οι απλοί άνθρωπου γράφουμε τη γνώμη μας,(απτο 13 τα ίδια ), είναι μόνο για τη χώρα, που την έφεραν οι παραπάνω  στην κατάσταση αυτή. Πάντα ανιδιοτελώς.

Μια λύση για όλα αυτά, είναι να τους βάζουμε να υπογράφουν χαρτιά, όταν ζητήσουν τη ψήφο μας, ότι θα εισηγηθούν να κοπεί ο μισθός του βουλευτή σαν ΔΥ, να κοπούν τα προνόμια, και να γίνουν οι βουλευτές, 200. Γελάει ο πλανήτης με τους 300. Έτσι δε θα θέλει να πάει κανείς. Τους πληρώνουμε με αίμα .Λενε ψέματα ότι και να ακούσετε.(εκτός 2-3) Τυπώστε χαρτιά. Βάλτε το σε όλα τα μπλοκγς . Για αυτό ο κόσμος τους έχει απαξιώσει και δε πάει να ψηφίσει. Πρέπει να απαιτούμε υπόγραφες. Να δείτε σας πλησιάζει κανείς;  Μόνο αυτοί που αγαπούν πραγματικά την πατρίδα, και βγάζουν μισθό από άλλες δουλειές. Έτσι θα χωρίσει η Ήρα απτο σιτάρι.

Αναγνωστης.

loading...

2 thoughts on “Ζητάμε υπογραφές απτους υποψηφίους βουλευτές. Τυπώστε χαρτιά!

  1. ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ……..ΣΙΓΑ. ΜΗ. ΒΑΛΟΥΝ. ΤΑ. ΛΑΜΟΓΙΑ
    ..

  2. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. Η..ΒΟΛΕΥΤΕΣ..ΨΕΥΤΕΣ..ΚΑΙ. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Comments are closed.