Aπάντηση έδωσε ο «Mr. Jumbo» για την διαφήμιση με το ζευγάρι ομοφυλόφιλων – «Οι Έλληνες είναι κακομαθημένος λαός»!

Χωρίς κανένα ίχνος μεταμέλειας για τις προκλητικές διαφημίσεις που έχουν προκαλέσει τσουνάμι αντιδράσεων στην ελληνική κοινωνία, ο κ. Απόστολος Βακάκης, ιδιοκτήτης των Jumbo
επιτίθεται κατά του ελληνικού λαού χαρακτηρίζοντάς τον «κακομαθημένο λαό».

Μετά την οργή του κόσμου και τις επιστολές των πολιτών κατά των προκλητικών διαφημίσεων, ο κ. Απόστολος Βακάκης μίλησε δημόσια και επέλεξε να χρεώσει ακόμα και την οικονομική ύφεση, στο λαό και όχι στους πολιτικούς.

Μιλώντας στην Ενωση Θεσμικών Επενδυτών για ζητήματα οικονομίας και όχι μόνο τόνισε ότι: «Η Ελλάδα πτώχευσε γιατί υπηρετεί πτωχευμένες ιδέες. Το πρόβλημα δεν είναι πολιτικό αλλά πολιτισμικό. Είμαστε κακομαθημένος λαός, γι’ αυτό και οι πολιτικοί φοβούνται να μας πουν την αλήθεια. Είμαστε πάντα εκτός στόχων αλλά αν δει κανείς τι πολιτικές ακολουθούνται δεν είναι έκπληξη ότι είμαστε εκτός στόχων. Πάντα θα είμαστε αν δεν αλλάξουμε», καλύπτωντας πλήρως το πολιτικό status quo και επιρρίπτοντας όλες τις ευθύνες, δήθεν στη νοοτροπία του ελληνικού λαού.

Ο «πολύς» Mr Jumbo πιστεύει δηλαδή ότι το μείζον πρόβλημα είναι η κουλτούρα, τα ήθη, οι αξίες και τα έθιμα του ελληνικού λαού και όχι το σάπιο σύστημα της διαφθοράς, της διαπλοκής, των πολιτικών, των νταβατζήδων της ενημέρωσης και των τραπεζιτών που επί σειρά δεκαετιών διάβρωσαν ότι υγιές υπήρχε στην Ελλάδα και έτρωγαν με χρυσά κουτάλια το βιός και τις απολαβές μισθωτών και συνταξιούχων.

Το καταπληκτικό στην όλη ιστορία είναι ότι ενώ οι επιχειρήσεις του έχουν υπερκέρδη από αυτό το λαό που ο ίδιος χαρακτηρίζει «κακομαθημένο», εμφανίζεται να είναι και δυσαρεστημένος από την ελληνική αγορά λέγοντας: «Η Ελλάδα έχει πιάσει ταβάνι…», υπονοώντας ότι δεν έχει να λαμβάνει επιπλέον κέρδη από την Ελλάδα.

loading...

22 thoughts on “Aπάντηση έδωσε ο «Mr. Jumbo» για την διαφήμιση με το ζευγάρι ομοφυλόφιλων – «Οι Έλληνες είναι κακομαθημένος λαός»!

  1. Σαλτά και γαμησου παλιόμαλακα αριστερέ

  2. ΚΑΛΥΤΕΡΑ "ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ" Α Ν Τ Ρ Ε Σ, ΠΑΡΑ "ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ" Π Ο Υ Σ Τ Η Δ Ε Σ.-

  3. Και μ..κας λαος οποσδηποτε θα ειθελε να πει αλλα δεν το συνεχισε λογω ευγενειας.θα μπορουσε να βαλει και αλλα επιθετα,οπως τεμπελης,ζηλοφθων,ρουφιανος,ανικανος,ενημερωτης,κουτσομπολης,παρτακιας,ξευτιλας,αποροφητηρας,αρχιψευτης και πολλες αλλες υποκατηγοριες.

  4. ΕΣΥ ΠΑΛΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟ" ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕΣ????? 🙂

  5. μηπως εισαι ο Βακακης?
    η ο Βλακακης?

  6. Να μην ξαναπατησει κανένας στα πουστομαγαζα του…..έτσι θα καταλαβαίνει ο ξεφτυλας

  7. και εσενα ο γιος σου, αν του ειχες δωσει αξιες τωρα θα ζουσανε 4 ατομα.

  8. καλα το ειπες πουστομαγαζο. δεν το σκεφτηκα.

  9. Το διεθνές οικονομικό κατεστημένο (=Παγκοσμιοποίηση) θέλει
    ανοιχτά σύνορα,
    πολυπολιτισμικές κοινωνίες,
    μοντέρνες οικογένειες (π.χ. άνδρας+άνδρας).

    Τα αριστερά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ) και το δεξιό κόμμα (ΝΔ)
    θέλουν κάτι διαφορετικό ; ; ;
    Ο δισεκατομμυριούχος Σόρος θέλει κάτι διαφορετικό ; ; ;

  10. ΟΣΟΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΕΣ,ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.
    ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΔΑΓΚΩΤΟ.

  11. Ο λαός είναι κακομαθημένος, ενώ ο γιος σου (Θεός σχωρέστον) που πήγαινε με 340 χιλιόμετρα αδιαφορώντας για τις συνέπειες της βλακείας του ήταν εντάξει!
    Εσύ που ήθελες Πόρσε, αλλά είχες να της αλλάξεις λάστιχα πάνω από μια δεκαετία είσαι εντάξει!
    Εσύ που έχεις να κάνεις με παιδιά και τους περνάς το μήνυμα ότι το να ζουν δυο άντρες μαζί σαν σαν ζευγάρι είναι απολύτως φυσιολογικό, όπως το να ζουν μαζί ένας άντρας και μια γυναίκα, είσαι εντάξει!
    Άντε και στο διάολο λοιπόν ρε μάστορα, κι εσύ και το κωλομάγαζό σου!

  12. ΚΑΡΙΟΛΗ ΚΕΛΕΜΠΙΑ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΙΣ ΣΑΡΜΟΥΤΙΕΣ ΤΙΣ ΑΡΑΠΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ.
    ΓΑΜΗΣΤΕΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΗΣΕΙ ΛΕΦΤΑ. ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΣΒΙΕΣ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ

  13. Ο ΜΟΥΓΚΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΛΕΣ ΝΑ ΜΟΥΓΚΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΟΥΤΣΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΛΑΛΙΑ ΤΟΥ? ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ..

  14. ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΕΡΥΣΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΙΚΟ. ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΣΟΥΣΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΣΑΝ ΓΙΟ-ΓΙΟ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΙ ΜΠΡΕΛΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ!!!!

  15. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ! ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΩΣΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΤΟΥΣΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ!

  16. Είμαστε τέτοιοι όπως μας αποκαλεί, γι' αυτό πηγαίνουμε στα μαγαζιά του. Κάνω λάθος;

  17. Ψώνιζα κι εγώ από εκεί. Τώρα που έμαθα το ποιόν του δεν πρόκειται να ξαναπατήσω εκεί.

  18. Ο αριστεροί και οι δεξιοί τύπου Ν.Δ. που συμφωνούν με τα διαφημιστικά σποτάκια αποτελούν την συντριπτικοί πλειονότητα του λαού. Επομένως γεμάτα πελάτες θα είναι τα μαγαζιά του. Ό,τι κι αν λέμε, πάει στον βρόντο.

  19. Η αριστερά διαφέρει από την δεξιά όσο διαφέρει η αριστερή τσέπη από την δεξιά τσέπη.

  20. MR jumbo ζαλίζεις καπετάνιο, μήπως την τρίζεις την όπισθεν? Για πες μας……

  21. ΟΧΙ ΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ, ΠΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΑΜΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ, ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΠΟΑΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΑ-ΔΥΟ ΜΕ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ..

Comments are closed.