Οι Γεωργιανοί που «σιδέρωσαν» την 85χρονη είχαν αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου

Τρεις από τους επτά είχαν βγει πρόσφατα από τις φυλακές – Οι άλλοι τέσσερις είχαν έρθει από τη Γεωργία για να «εκπαιδευτούν» – Τους παρακολουθούσαν για τουλάχιστον 2,5 μήνες

Θύμα των διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου φαίνεται ότι ήταν η 85χρονη στην Κυψέλη που γνώρισε στιγμές τρόμου στα χέρια των Γεωργιανών που την έκαψαν με σίδερο προκειμένου να τους αποκαλύψει πού είχε χρήματα στο σπίτι της.

Όπως αποκάλυψε η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής που εξιχνίασε την υπόθεση, τρεις από τους επτά αδίστακτους ληστές είχαν πρόσφατα αποφυλακισθεί χάρη στις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου.
Όσο για τους άλλους τέσσερις είχαν έρθει στην Ελλάδα από τη Γεωργία, όπου και εκεί είχαν εγκληματική δράση, προκειμένου να… εκπαιδευτούν και να ξεκινήσουν την εγκληματική τους δράση και στην Ελλάδα.

Οι αστυνομικοί είχαν βάλει στο μικροσκόπιο τη σπείρα τους τελευταίους 2,5 μήνες προκειμένου να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία και να «δέσουν» την υπόθεση.

Η έρευνα έδειξε ότι η σπείρα χρησιμοποιούσε τη μέθοδο της προσομείωσης πριν πραγματοποιήσει τα χτυπήματά της. Αυτό σημαίνει ότι τα μέλη της επισκέπτονταν δύο και τρεις φορές τον χώρο που θα χτυπούσαν, έκαναν χρονομετρήσεις και «πρόβες» για τους ρόλους που είχαν αναλάβει.

Αν και οι επτά Γεωργιανοί έχουν συλληφθεί, οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί και σε ποιες άλλες υποθέσεις – πέραν της επίθεσης στην 85χρονη – έχουν εμπλακεί.
Στα σπίτια τους βρέθηκαν αρκετά κλοπιμαία, ενώ ένα από τα θύματα τους ήταν και ο προπονητής του Ατρόμητου, Ντάμιρ Κάναντι. 

loading...

4 thoughts on “Οι Γεωργιανοί που «σιδέρωσαν» την 85χρονη είχαν αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου

  1. Στα χρόνια της χούντας η εγκληματικότητα σχεδόν εκμηδενίστηκε, έκλεισαν φυλακές. Ο γαλατάς άφηνε το γάλα στην αυλόπορτα και κανείς δεν διενοείτο να το κλέψει.
    Αυτή τη χούντα εξακολουθούν να την κατηγορούν οι σημερινοί δημοκράτες!!

  2. Όταν ήμασταν μαθητές, μας έλεγαν οι καθηγητές ότι η Δημοκρατία είναι το καλύτερο πολίτευμα.
    Και το διαπιστώνουμε σήμερα! Ξεπεσμός σχεδόν σε όλους τους τομείς.

  3. Να τη χεσω τέτοια δημοκρατία έχει μαζευτεί στην Ελλάδα όλο το κακό συναπάντημα άρε Παπαδόπουλε που είσαι σεχρειαζομαστε

  4. «Σε οποιαδήποτε χώρα και αν εγκαταστάθηκαν οι εβραίοι σε μεγάλο αριθμό, κατέβασαν το επίπεδο της ηθικής…»

    Βενιαμίν Φραγκλίνος

Comments are closed.