Συνελήφθη 83χρονη που είχε στην κατοχή 3 κεφάλια μαρούλι,τα οποία σκόπευε να πουλήσει… Τη “δουλειά” τους κάνουν οι εφοριακοί, σαν τους δικαστές, ΔΕΗτζήδες και σια;

Βασιλης Πολυχρονης

Πάλι την τσακίσαμε τη φοροδιαφυγή: Συνελήφθη 83χρονη που είχε στην κατοχή 3 κεφάλια μαρούλι,τα οποία σκόπευε να πουλήσει. Της επεβλήθη πρόστιμο ύψους 500 ευρώ!
Συγχαρητήρια στους… Ιαβέρηδες της εφορίας!
Υ.Γ. Προς Θεού μόνο, μην ενοχλήσετε ούτε κατά διάνοια… το Βαρδινογιάννη, τον Αλαφούζο και τους λοιπούς… ευεργέτες της χώρας που… τσεπώνουν και δεν πληρώνουν!

* Όταν σ’ αυτούς τους αλήτες (δικαστές, εφοριακούς, ΔΕΗτζήδες και σια), που λένε πως κάνουν τη “δουλειά”τους, αρχίζουν και τους σπάνε τα πλευρά, τους κάνουν μαύρους στο ξύλο, να δεις πως θα “παραδειγματιστούν”… Κι η ώρα φθάνει…

loading...

3 thoughts on “Συνελήφθη 83χρονη που είχε στην κατοχή 3 κεφάλια μαρούλι,τα οποία σκόπευε να πουλήσει… Τη “δουλειά” τους κάνουν οι εφοριακοί, σαν τους δικαστές, ΔΕΗτζήδες και σια;

  1. ευγε στους εφοριακους, ακου 3 μαρουλια, εγω βαζω την ποινη, κατασχεση της περιουσιας ,φυλακιση μεχρι να πεθανει, προστιμο 100.000 και διαπομπευση. ακου τρια μαρουλια, χαθηκε μωρη γρια να κλεψεις μερικα δις απο τα εξοπλιστικα να μην εχεις προβληματα. ασχετη.

  2. ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ-ΕΛΛΕΙΝΟΙ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ (Η ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ) ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ,ΕΞΑΝΤΛΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΣΤΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙΑ..!

    ΑΙΣΧΟΣ..!

  3. Οι εφοριακοί την δουλειά τους κάνουν…. γιατί τους κατηγορείτε ???
    Οπως ακριβώς την δουλειά τους έκαναν και οι δοσιλογοι συνεργάτες των γερμανών στην διαρκεια της κατοχής, όπου με την μαυρη κουκουλα στο κεφάλι εδειχναν ποιός να πάει για εκτέλεση και ποιός όχι !!!!

    Την δουλειά τους κανουν και ΄λοι οι αχρείοι χαρτογιακάδες αυτού του μορφώματος !!!

    ΛΥΣΗ -> ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ !!!!
    χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς οίκτο !!!

Comments are closed.