Δώρα Ζέμπερη: Την κατέσφαξε και την έσερνε για 80 μέτρα – Που στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας

Το μίσος του δράστη “μαρτυρά” και τους λόγους της δολοφονίας – Την μαχαίρωσε και την έσυρε για 80 μέτρα – Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή –
Η πιθανή διαδρομή του δολοφόνου της
Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για την Δώρα Ζέμπερη και τις τελευταίες τις στιγμές πριν την άγρια δολοφονία στο Β Νεκροταφείο στο Γαλάτσι. Η αστυνομία προσπαθεί να αξιοποιήσει την παραμικρή λεπτομέρεια που έχει στην διάθεσή της ώστε να φτάσει στον δολοφόνο.

Η 32χρονη βρέθηκε γύρω στα 80 μέτρα από το σημείο της αρχικής επίθεσης. Κάτι που σημαίνει πως ο δράστης την «έσυρε» αφού την είχε μαχαιρώσεις επανειλημμένα η την καταδίωκε για να της καταφέρει κι άλλα χτυπήματα.

Έγκλημα από… γυναικείο χέρι;

Ωστόσο, στο σενάριο που στέκονται περισσότερο οι αστυνομικοί είναι αυτό της δολοφονίας με κίνητρο προσωπικές διαφορές. Διαφορές που έχουν προκαλέσει πάθος και συνεπακόλουθα το μίσος. Ο τρόπος του εγκλήματος πάντως κάνει τις αρχές να σκέφτονται ότι πρόκειται για άτομο με ψυχικές διαταραχές.

Μάλιστα, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, δράστης της άγριας δολοφονίας να είναι ακόμα και γυναίκα. Φαίνεται πως οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους κάποιες ενδείξεις που τους οδηγούν να εξετάσουν με σοβαρότητα αυτό το ενδεχόμενο.

Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνου, που πραγματοποίησε την νεκροτομή, όλα οδηγούν σε ένα και βασικό συμπέρασμα. Ο δράστης είχε πάθος και συνάμα μίσος για το θύμα του. Μάλιστα, ίσως να μην διάλεξε τυχαία τον χώρο που θα πραγματοποιούσε την ειδεχθή δολοφονία.

Όπως διαπίστωσε λοιπόν ο ιατροδικαστής, η άτυχη Δώρα Ζέμπερη φέρει τουλάχιστον 14 μαχαιριές στην πλάτη, το θώρακα, την κοιλιακή χώρα, το πρόσωπο και το χέρι.

Έτσι έγινε η άγρια δροφονία

Έπειτα και από την ολοκλήρωση τις νεκροτομής, συνδυαστικά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να χαρτογραφήσουν βήμα προς βήμα την άγρια δολοφονία. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η άτυχη 32χρονη βρισκόταν στο μνήμα του στενού της φίλου, ο οποίος είχε χάσει την ζωή του σε εργατικό δυστύχημα, όταν δέχθηκε την πρώτη μαχαιριά στην πλάτη.

Η Δώρα Ζέμπερη προσπάθησε να αντιδράσει. Ακολούθησε μια μικρή καταδίωξη ανάμεσα στα μνήματα. Μέχρι που ο δολοφόνος κατάφερε να την ακινητοποιήσει και να αρχίσει να την μαχαιρώνει στο θώρακα, το πρόσωπο και την κοιλιακή χώρα.

loading...