Τα 7 τσάκρας της Γης, το κυνήγι του ανθρώπου και το CERN…

Τα τσάκρα της γης ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τα δικά μας. Μας επηρεάζουν άμεσα. Όταν η Γη «φωτίζεται», τότε «φωτιζόμαστε» και εμείς.
Όταν η Γη πέφτει σε «αποχαύνωση» τότε πέφτει και ο άνθρωπος. Όμως, τους τελευταίους αιώνες ως σήμερα, κάποιοι επιδιώκουν το τελευταίο…

Με τον ίδιο τρόπο που η δική μας ενέργεια αναβλύζει από το χαμηλότερο τσάκρα και επιδιώκει να φτάσει το Στέμμα, ώστε να φωτιστεί και να αφυπνιστεί, με τον ίδιο τρόπο η ενέργεια του πλανήτη μετακινείται από τσάκρα σε τσάκρα. Κατ” αυτό τον τρόπο ο πλανήτης μπορεί να φτάσει σε ανώτερα επίπεδα και παράλληλα να συμμετέχει, στην δική μας διαδικασία αφύπνιση και φώτισης.

Ας τα δούμε συνοπτικά.

1ο Τσάκρα – (Mooladhara)

Βρίσκεται στο Όρος Shasta στην Καλιφόρνια (Κάποιοι θεωρούν ότι εκεί βρίσκεται το 5ο τσάκρα του πλανήτη.) Η ενέργεια εκεί θεωρείται αρχέγονη και ότι εκεί συσσωρεύεται η ζωή προτού να γίνει η ζωή.

2ο Τσάκρα – (Swadhistana)

Βρίσκεται στην λίμνη Τιτικάκα στο Περού. Το Πλουμιστό Φίδι που συναντάται σε πολλούς μύθους της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής, είναι αντιπροσωπευτικό της ενέργειας Κουνταλίνι και σχετίζεται με το σεξουαλικό κομμάτι του πλανήτη. Πολλά ley lines (ενεργειακές γραμμές της γης) διασταυρόνονται στην περιοχή και σχετίζονται με την γέννηση των μορφών.

3ο Τσάκρα – (Manipura)

Βρίσκεται στην Αυστραλία στο πασίγνωστο κόκκινο βράχο Uluru, ή αλλιώς Ayers Rock. Εκεί «χορεύουν» τα συναισθήματα του πλανήτη ενώ θεωρείται ένας ανάλογος «ομφάλιος λώρος».

4ο τσάκρα – (Anahata)

Εντοπίζεται στην ευρύτερη περιοχή του Glastonbury στην Μ. Βρετανία. Το «σπίτι» του Αγίου Δισκοπότηρου. Η καρδιά του πλανήτη και η περιοχή με τις περισσότερες εμφανίσεις και καταγραφές αγρογλυφικών και άλλων φαινομένων στον πλανήτη. Από εκεί πηγάζουν η «αγάπη» και οι «θεραπευτικές» ιδιότητες της Γης.

5ο τσάκρα – (Vissuddha)

Βρίσκεται στην περιοχή των πυραμίδων κοντά στο όρος Sanai και το όρος Ελαιών στη Μέση Ανατολή. Είναι η φωνή του πλανήτη.

6ο Τσάκρα – Το Τρίτο Μάτι

Είναι το κέντρο ενεργοποίησης και τοποθετείται περίπου στο κέντρο της Ευρώπης, χαμηλά. Αυτό το τσάκρα, έχει την ιδιότητα και την δυνατότητα να ανοίγει πύλες και να επιτρέπει επιπλέον διαστάσεων ενέργεια να εισέρχεται σε αυτόν τον κόσμο. Δηλαδή, όπως ακριβώς η ανθρώπινη επίφυση επιτρέπει στον άνθρωπο να αναγνωρίσει άλλες διαστάσεις και πραγματικότητες, το ίδιο κάνει και το 6ο τσάκρα της γης.

7ο Τσάκρα – (Sahasrara)

Είναι το υψηλότερο Ενεργειακό Κέντρο του πλανήτη. Το Στέμμα. Βρίσκεται στα Ιμαλάια στο Θιβέτ. Δεν είναι τυχαίο πως η περιοχή καλείται ως η «Στέγη του Κόσμου». Ούτε είναι τυχαίο που έχουν επιλέξει να μένουν εκεί, επί του στέμματος του πλανήτη, ο Δαλάι Λάμα και οι μοναχοί του. Εκεί βρίσκεται η συνείδηση του πλανήτη και συνδέεται με το πνευματικό πεπρωμένο του.
Αλλά…

Αλλά, όπως είπαμε στην αρχή, τα τσάκρα του πλανήτη συνδέονται με τα δικά μας, με ένα μοναδικό τρόπο. Παράλληλα είναι και η γενική εικόνα της υγείας της Γης, ως ζωντανός οργανισμός, απέναντι σε άλλους ζωντανούς οργανισμούς-πλανήτες.

Διάφορα πραγματικά γεγονότα της ιστορίας μας, δείχνουν ότι κάποιοι έχουν φροντίσει να αναχαιτίσουν και να μπλοκάρουν βασικά τσάκρα του πλανήτη δημιουργώντας έναν άρρωστο πλανήτη ή έναν πλανήτη φυλακή του ανθρώπου.

Η βασική ιστορία ξεκινάει όταν ο Κολόμβος πήγε στην Αμερική. Κατέσφαξε ιθαγενείς και κατέστρεψε ή εξαφάνισε βασικά σημεία, σε ένα ζωτικό τσάκρα, το σεξουαλικό. Ο πλανήτης έμεινε στείρος….

Ένας «αιώνιος» πόλεμος μαίνεται στην Μέση Ανατολή και γενικότερα. Η αρμονική, γάργαρη και χαρισματική φωνή του πλανήτη έχει μετατραπεί σε «κραυγές της μητέρας». Σήμερα με τα βίας μπορεί να κάνει έκκληση για βοήθεια. Μήπως κάποιοι προσπαθούν να φιμώσουν τον πλανήτη να εκπέμψει sos προς κάπου αλλού έξω;…

Στην σύγχρονη εποχή μας, επιχειρείται μία ακόμα κατάληψη. Ίσως, στο ποιο νευραλγικό σημείο από όλα τα υπόλοιπα τσάκρας…. Βρίσκεται στην Ευρώπη. Μπορεί να ανοίγει πύλες και να έρχεται σε επαφή με άλλες διαστάσεις. Το 6ο τσάκρα του πλανήτη, το λεγόμενο Τρίτο Μάτι, αν και είναι λίγο φευγαλέο και μετατοπίζεται με τα χρόνια και τους αιώνες… προσδιορίζεται την ευρύτερη περιοχή της Ελβετίας.

Προφανώς, δεν είναι τυχαίο που το CERN έχει ιδρυθεί σε μία αρχαία πόλη με την ονομασία Απολλύων. Ούτε είναι τυχαίο ότι γεγονός ότι φήμες θέλουν ως απώτερο σκοπό του να ανοίξει μία αστροπύλη και να περάσει σε μία άλλη διάσταση, με το γεγονός ότι βρίσκεται σε μία περιοχή που μπορεί να ανοίγει πύλες σε άλλες διαστάσεις. Το CERN είναι ένα «τεχνολογικό Τρίτο Μάτι»…

Ποιοί και γιατί απομονώνουν τον πλανήτη; Ποιοί και γιατί κόβουν βασικά σημεία επικοινωνίας και αναγένησης του πλανήτη και κατά συνέπεια της ίδιας της ανθρωπότητας; Ποιοί και γιατί θέλουν να περάσουν σε άλλες διαστάσεις ή να φέρουν τις άλλες διαστάσεις εδώ;

Ποιοί και γιατί εδώ και αιώνες κυνηγούν τον άνθρωπο;

Σημείωση. Ο χάρτης δείχνει τσάκρας και πύλες του πλανήτη. Το εξάκτινο αστέρι προσδιορίζει το 6ο Τσάκρα, το Τρίτο Μάτι. Όμως, όπως εξηγήσαμε δεν έχει μία σταθερή θέση. Στα χρόνια μας, δεν βρίσκεται εκεί πια, αλλά θεωρείται ότι έχει κατέβει χαμηλότερα κάπου κοντά στην Ελβετία. Σε μία άλλη εποχή, υπολογίζεται ότι βρισκόταν κάπου στην Μ.Βρετανία ενώ σε μία άλλη πιο μακρινή λέγεται ότι μάλλον ήταν στην Υπερβορεία.

loading...