ΚΑΝΤΕ ΤΟ! Πιέστε τα δάχτυλά σας για 60 δευτερόλεπτα και βιώστε το ΘΑΥΜΑ!

Εάν δεν είστε το είδος του ατόμου που συμφωνεί με τη λήψη φαρμάκων για το παραμικρό, τότε οι παρακάτω πληροφορίες σας αφορούν άμεσα!


Η ρεφλεξολογία έχει τη δυνατότητα να αντικαταστήσει τη χρήση της ιατρικής και πιο συγκεκριμένα έχει να κάνει με τη χρήση της σύνδεσης ανάμεσα στα άκρα και τα υπόλοιπα όργανά μας, ασκώντας πίεση σε συγκεκριμένα σημεία.


Αυτό το διάγραμμα μας δείχνει ποιο σημείο στα χέρια μας συνδέεται με ποιο όργανο.Καρδιά και πνεύμονες συνδέονται με τον αντίχειρα. Αν τρίψετε και τραβήξτε τον αντίχειρά σας, μπορείτε ακόμη και να ελέγξετε τους παλμούς σας και να αναπνεύσετε πιο εύκολα.Στομάχι και παχύ έντερο συνδέονται με τον δείκτη. Εάν υποφέρετε από δυσκοιλιότητα και πόνους στο στομάχι, δοκιμάστε να τρίψετε και να πιέσετε τον δείκτη σας για 60 δευτερόλεπτα.Αναπνευστικό σύστημα, αίμα, καρδιά και λεπτό έντερο είναι συνδεδεμένα με τον μέσο. Τεντώστε και τρίψτε τον μέσο ως θεραπεία για ζάλη, ναυτία και αϋπνία.Το κλειδί για την διάθεσή σας, είναι ο παράμεσος. Κάνοντας μασάζ σε αυτό το δάχτυλο καλυτερεύετε τη διάθεσή σας και μείωνετε το στρες.
Νεφρά, λαιμός και κεφάλι είναι συνδεδεμένα με το μικρό δάχτυλο. Πονοκέφαλοι, πόνος στον αυχένα και προβλήματα με τα νεφρά μπορούν να ανακουφιστούν κάνοντας μασάζ στο μικρό σας δάχτυλο.Χτυπώντας παλαμάκια τα χέρια μας αυξάνουμε την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα, δεδομένου ότι η παλάμη είναι υπεύθυνη για το νευρικό σύστημα.

Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][bsummary]
Loading...

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]