5 Σημάδια που δείχνουν ότι έχετε μπλέξει με κάποιον συναισθηματικά ψυχοπαθή

1. Διαστρεβλώνουν τα γεγονότα..
Συχνά, οι ψυχοπαθείς προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα για να δημιουργήσουν αμφιβολία στο μυαλό σας
σχετικά με τον τρόπο που τα πράγματα πραγματικά συνέβησαν στο παρελθόν. Αυτή είναι μία από τις παλαιότερες τακτικές που χρησιμοποιούν για να σας χειριστούν! Μην τους αφήσετε να το κάνουν αυτό σε εσάς.
2. Για όλα φταίτε εσείς..
Ο ψυχοπαθής συνεχώς σας κατηγορεί πως κάνετε τα πάντα λάθος. Εάν σας απατήσει, είναι επειδή εσείς το προκαλέσετε, έτσι δεν είναι; Ψάχνουν συνεχώς αποδιοπομπαίο τράγο κάθε κακή απόφαση, λέγοντας σας πως τους ωθήσατε να κάνουν κάτι λάθος. Μην ”μασάτε”..

3. Σας μειώνουν συνεχώς..
Ο ψυχοπαθής διατηρεί μια θέση ισχύος στην σχέση, κάνοντας τον εαυτό τους να φαίνεται καλύτερος από εσάς και ανώτερος σας. Το κάνουν αυτό με συνέπεια μέχρι να καταφέρουν τον σκοπό τους! Θα προσπαθήσουν να σας κάνουν να φανείτε γελοίοι μπροστά στους φίλους και την οικογένειά σας, ενώ οι ίδιοι θέλουν να φαίνονται υπέροχοι..

4. Θα σας απομονώσουν από φίλους & συγγενείς..
Αυτή είναι μια από τις πιο ύπουλες ενέργειές τους. Σε μια προσπάθεια να σας ελέγξουν, θα σας απομονώσουν από τους φίλους και την οικογένειά σας. Μπορείτε φυσικά να θελήσετε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε μαζί τους, αλλά ξαφνικά δεν έχουν την διάθεση να βγουν. Ή γενικά σχεδόν ποτέ. Σας θυμίζει κάτι; Το επόμενο πράγμα που συμβαίνει, είναι να μην βλέπετε τους φίλους σας πλέον.. Είναι μια λεπτή χειραγώγηση

5. Επιμένουν ότι πάντα το λάθος είναι δικό σας..
Τους ενδιαφέρει να χρησιμοποιούν ότι τους απαλλάσσει από κάθε είδους αμαρτία που μπορεί να έχουν διαπράξει. Ένας ψυχοπαθής δεν μπορεί ποτέ να παραδεχτεί λάθος ενέργειες του, έτσι τις χρεώνει σε εσάς!

loading...