ΦΡΙΚΗ: ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΑΦΗΝΑΝ 46ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ 5ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

Βαρύτατες ποινές επιβλήθηκαν στον 46χρονο Έλληνα κάτοικο Άργους. Το ζευγάρι Ρουμάνων καταδικάστηκε και τους αφαιρέθηκε η επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους.

Η συνταρακτική υπόθεση είχε αποκαλυφθεί,,, μετά από καταγγελία που έκανε το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Βαρύτατες ποινές επιβλήθηκαν στον 46χρονο Έλληνα κάτοικο Άργους που κοιμόταν γυμνός μαζί με ένα αγοράκι μόλις 5 χρόνων από τη Ρουμανία, στο οποίο ασελγούσε και το φωτογράφιζε εν γνώσει των γονέων του προσφέροντάς τους… τρόφιμα ως αντάλλαγμα!

Και το ζευγάρι καταδικάστηκε και τους αφαιρέθηκε η επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον 46χρονο σε κάθειρξη 25 ετών και χρηματική ποινή 150.000 ευρώ για τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου, της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου και της παιδικής πορνογραφίας. Σε φυλάκιση 20 ετών και χρηματική εγγύηση 100.000 ευρώ καταδικάστηκαν οι γονείς του 5χρονου, ένας 29χρονος και μια 30χρονη, που κατηγορούνταν για άμεση συνέργεια σε ασέλγεια. Και οι τρεις επέστρεψαν στις φυλακές όπου ήδη κρατούνταν.

Η συνταρακτική υπόθεση είχε αποκαλυφθεί μετά από καταγγελία που έκανε το «Χαμόγελο του Παιδιού», έχοντας μαρτυρίες ότι ο 46χρονος έδειχνε δημόσια γυμνές φωτογραφίες του με το παιδάκι σε μια καφετέρια στο Ναύπλιο… καμαρώνοντας για όσα έκανε! Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν στις 7 Σεπτεμβρίου 2016, διαπίστωσαν ότι στο κινητό του είχε πράγματι τις γυμνές φωτογραφίες του 5χρονου.

Μετά τον 46χρονο συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν οι δυο Ρουμάνοι, τους οποίους φιλοξενούσε επί έξι μήνες μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους. Το αγοράκι και τα τρία μικρότερης ηλικίας αδέλφια του μεταφέρθηκαν τότε στο νοσοκομείο Αργολίδας, όπου εξετάστηκαν από τον ιατροδικαστή Ναυπλίου που δεν βρήκε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης στα μικρότερα.

loading...

1 thought on “ΦΡΙΚΗ: ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΑΦΗΝΑΝ 46ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ 5ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

  1. Ναι και αυτους θα τους χρεωθουμε εδω ολα τα κοπρανα τα οποια με μεγιστη χαρα οι ιδιες οι χωρες τους φροντιζουν να τους ξαποστειλουν εδω στην Ελλαδα απαλλασομενοι αυτοι απο το προβλημα των γυφτων και ετσι εχουμε το φαινομενο να κυκλοφορουν γυφτοι απο ρουμανια αλβανια σκοπια βουλγαρια μολδαβια. Εχουν καταλαβει τα παντα και ηδη διαμενουν σε μαγαζια στο κεντρο της πολης τα οποια οι ιδιοκτητες αφου ειναι κλειστα τοσο καιρο τα νοικιαζουν σε σπειρες αλβανογυφτων η βουλγαρογυφτων οι οποιοι ανα δεκαδεσ μενουν μεσα τα χρησιμοποιουν για διαλυτηριο των διαφορων αντικειμενων που κλεβουν ολη μερα μεσα απο τους καδους ανακυκλωσης και μη και τα πουλανε για να ζησουν! Ετσι εχει η κατασταση. κυτταω προχθες ενα μαγαζι που ειναι πιο κατω απο το σπιτι μου σε ενα στενο επι σειρα ετων πουλουσε μυδια ξαναβλεποω και τωρα εχει μια κουρτινα στα τζαμια ανοιγει και η πορτα και βγαινει μια με την κοιλια μεχρι εδω γκαστρωμενη αλβανογυφτισα μου ειπε ο παραδιπλα γειτονας με ενα κλεμενο καροτσι απο το ικεα με μια χαρτοκουτα απο αιρκοντισιον και ενα μωρο μεσα ξεκιναγε για δουλεια να παει να τρυγησει τα σκουπιδια και να μαζεψει οτι βρει μεσα στους καδους. Αυτα τα κοπρανα μαζευουμε στην χωρα μας ολη την βρωμια την λεπρα την ακαθαρσια και τους πληρωνουμε .Αυτα τα κοπρανα θελουν και προσπαθπυν κουμμουνιστες αλλα μκοπρανα αυτοι και σκιζουν τα κωλοβαρδουλα τους να τα βαλουν σε σχολεια λενε να μαθουν γραμματα και σκιζονται να τους δινουν επιδοματα σαν δελεαρ να παρακολουθησει σχολειο ποιος? ο γυφτος απο την αλβανια και την βουλγαρια!! ΕΛΑ ΑΙΔΟΙΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ!!

Comments are closed.