«Είχε κάνει ασφάλεια ζωής η 32χρονη και την αποζημίωση παίρνει…»

Η μεγάλη αποκάλυψη για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Ενώ οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του δράστη της στυγερής δολοφονίας, η οικογένεια της Δώρας αλληλοκατηγορείται.

Η θεία του θύματος και αδερφή του πατέρα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, δήλωσε: «Το μυαλό μου σκέφτηκε ότι καθάρισε το παιδί κάποιος από την πλευρά του αδελφού μου, που χρωστά σε όλο τον κόσμο». Υποστήριξε επίσης ότι η Δώρα δεχόταν μεγάλη ψυχολογική πίεση από τον πατέρα της, που της ζητούσε λεφτά, καθώς εκείνος έπαιξε πολλά χρήματα στο χρηματιστήριο «για να γίνει πλούσιος» και τελικά τα έχασε όλα. Η θεία του άτυχου κοριτσιού ισχυρίστηκε ότι ο αδερφός της υποχρέωνε τη Δώρα να βγάζει δάνεια για λογαριασμό του.

Μέλη της οικογένειας του θύματος δεν έκρυψαν ότι υποπτεύθηκαν τον πρώην σύντροφο της κοπέλας, αστυνομικό, ο οποίος όμως, όπως διαπιστώθηκε, είχε ισχυρό άλλοθι και παρευρέθη μάλιστα δίπλα τους στην κηδεία του άτυχου κοριτσιού. Η αδερφή της Δώρας ξέσπασε για ακόμη μία φορά, μέσω διαδικτύου, εναντίον του πατέρα της γράφοντας: «φτου σου, ξεφτίλα»…

Η 32χρονη είχε κάνει ασφάλεια ζωής
Η μητέρα της Δώρας, εν τω μεταξύ, πάνω στον πόνο της έκανε και μια αποκάλυψη που ίσως φανεί χρήσιμη στην εξιχνίαση της υπόθεσης. «Φοβόταν. Είχε κάνει ασφάλεια ζωής και αν πέθαινε την αποζημίωση θα την έπαιρναν τα αδέρφια της. Κάτι αδιόρατο φοβόταν, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω. Μου είχε πει κάποια στιγμή «μαμά, αν κάνω λάθος στη δουλειά μου, μπορεί να μπω φυλακή»», δήλωσε.

loading...