Χρ. Σταϊκούρας: Η Ν.Δ. θα μειώσει κατά 30% τον ΕΝΦΙΑ για όλους

Επίθεση στην κυβέρνηση ότι επιδιώκει να πάλι να παραπλανήσει τους πολίτες, «υποσχόμενη, με εντελώς πρόχειρο τρόπο, να
αλλάξει τον τρόπο φορολόγησης της ακίνητης περιουσίας, χωρίς την συνολική μείωσή της» εξαπολύει ο τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Σταϊκούρας.
«Η κυβέρνηση που θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ, στην πράξη τον αύξησε. Η Νέα Δημοκρατία έχει δεσμευθεί – και θα το πράξει – να μειώσει κατά 30% τον ΕΝΦΙΑ για όλους τους Έλληνες, στηρίζοντας πρωτίστως τους οικονομικά ασθενέστερους» αναφέρει.

loading...

7 thoughts on “Χρ. Σταϊκούρας: Η Ν.Δ. θα μειώσει κατά 30% τον ΕΝΦΙΑ για όλους

  1. σταϊκού(δ)α, μειώστε πρώτα κατά 30% τα 260 εκατομμύρια που χρωστάτε και θα δούμε για τον ΕΝΦΙΑ….!

  2. ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΛΑΒΡΕΖΙΚΑ. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΟΥΝΕ ΟΧΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ, ΑΛΛΑ ΧΟΝΤΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΠΑΤΑ, ΘΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΚΙΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ…

    ΘΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ??????????????????

  3. οτι θα τον μειωσουν ειναι σιγουρο, μονο που την διαφορα που θα προκυψει θα το ονομασουν διαφορετικα, και μπορει και να τον καταργησουν τελειως και να τον ονομασουν φορο μαλακιας. παντως τον αντιστηχο θα τον βαλουν.

  4. Υπάρχουν ακόμα αυτοί
    Τολμούν να βγάζουν ανακοινώσεις στον ταλαιπωρημένο κοσμάκη
    Τι εννοούν θα μας χτυπήσουν στο ψαχνό 30% λιγότερο
    Έχετε την εντύπωση ότι αυτό θα πονά λιγότερο ;

  5. Δεν καταλαβα μονιμο χαρατσι?ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ που το ανακοινωνετε κι ολας.Μου κανεις την χαρη στα 250ε [αυτη ειναι η περιουσια μου] να μου χαρισεις 70ε?Αι σιχτιρι απο δω.

  6. Δεν καταλαβα μονιμο χαρατσι?ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ που το ανακοινωνετε κι ολας.Μου κανεις την χαρη στα 250ε [αυτη ειναι η περιουσια μου] να μου χαρισεις 70ε?Αι σιχτιρι απο δω.

  7. Χαχαχα τι λες ρε παλιόμαλακα ολοι τα ίδια σκατα είστε

Comments are closed.