Συνελήφθη 29χρονος για το δέμα-βόμβα στον Λ. Παπαδήμο και ηταν…οπλισμένος!!

Εναν 29χρονο συνέλαβε το πρωί του Σαββάτου η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, για την επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο, αλλά και την αποστολή τρομοδεμάτων σε Ευρωπαίους αξιωματούχους.

Πρόκειται για Ελληνα, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο εκτέλεσης εντάλματος του ειδικού εφέτη ανακριτή, σχετικά με την αποστολή παγιδευμένων δεμάτων τον Μάρτιο του 2017, με διάφορους αποδέκτες στην ΕΕ, αλλά και στις 25 Μαΐου με αποδέκτη τον πρώην πρωθυπουργό.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαδήμος είχε ανοίξει το δέμα-βόμβα στο όχημά του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πόδια και να νοσηλευτεί για μεγάλο διάστημα.

Οι έρευνες συνεχίζονται σε τρία ακόμη σπίτια. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι φαίνεται να έχει ταυτοποιηθεί DNA από το γενετικό υλικό που είχε εντοπιστεί στον ακέραιο τρομο-φάκελο που βρήκαν οι γερμανικές αρχές, με αποδέκτη τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Όπως μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμός, ο 29χρονος συνελήφθη ενώ έβγαινε από διαμέρισμα στην οδό Αχαρνών που είχε μισθώσει με πλαστή ταυτότητα. Μάλιστα ήταν οπλισμένος. Διαπιστώθηκε ότι ήταν οπλισμένος και με σφαίρα στη θαλάμη του όπλου.

Για τη σύλληψη του 29χρονου υπήρξε εισαγγελικό ένταλμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 29χρονος νοίκιαζε σπίτι κοντά στην πλατεία Αττικής, ενώ στο παρελθόν είχε συλληφθεί για επεισόδια στο Πολυτεχνείο. Φέρεται, δε, να είχε σχέσεις με άτομα που συνδέονται με την τρομοκρατική οργάνωση της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς.

loading...

2 thoughts on “Συνελήφθη 29χρονος για το δέμα-βόμβα στον Λ. Παπαδήμο και ηταν…οπλισμένος!!

  1. καλα ναχαμε να λεγαμε τωρα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  2. ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΤΟΣ ΤΟΥ ''ΛΗΣΤΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ'' ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΣΑΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΗΛΙΝΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ

Comments are closed.