Ελλάδισταν: 2174 ευρώ το μήνα για τον Αχμέτ

Το Εξωφρενικό επίδομα πρόνοιας 2174 ευρώ λαμβάνει ο λαθρό Αχμέτ στο Ελλάδιστα.

Την ίδια στιγμή που οι Έλληνες συνταξιούχοι, οικογένειες, άνεργοι, άστεγοι ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε…

Μην παραμελήσεις γραικύλε στην σιχαμένη δημοκρατία τούς να ξανά ψηφίσεις τα μισέλληνικα, προδοτικά, μεταπο-λήστε-υτικα μόρφωμα για να συνεχίσουν να σου ρουφάνε του αίμα σού.

http://eksergesi-ellinon.blogspot.gr/2017/10/2174.html

loading...

3 thoughts on “Ελλάδισταν: 2174 ευρώ το μήνα για τον Αχμέτ

  1. Γι αυτό δεν θα λυθεί ποτέ το πρόβλημα της (λαθρο)μετανάστευσης και θα γίνει μετανάστευση και νόμιμη και μόνιμη εγκατάσταση γιατί οι κυβερνήσεις την επιδιώκουν αυτήν την κατάσταση. Οι παράνομοι έγιναν για τα ΜΜΕ παράτυποι και αργότερα θα γίνουν οι τυπικοί Έλληνες πολίτες και οι γηγενής θα είμαστε η μειονότητα ελέω ΟΗΕ, Διεθνής Αμνηστίας του ΟΗΕ και όλων των διεθνών οργανισμών που προωθούν την πολύ-πολυτισμικότητα. Ξεκίνησε η προσχηματική και υποκριτική επιτροπή για το δημογραφικό στης 25 Μαΐου 2017, τη λέω προσχηματική και υποκριτική γιατί την απάντηση μας την δίνουν κάθε μέρα και λέγεται ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΕΝΤΕΣ.

  2. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ…… , ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!…….καί ΑΡΑ ΚΑΛΆ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!………. Αυτά μόνο σε Χώρα Ραγιάδων μπορεί να συμβαίνουν!……, φάτε δημοκρατία γκιαούρηδες μέχρι να σκάσετε!!!……….

Comments are closed.