ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2046 ΤΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ! Τι πλήρωσαν για να το κρατήσουν 20 χρόνια ακόμα

Υπεγράφη στις 30 Σεπτεμβρίου η σύμβαση για παράταση κατά 20 επιπλέον έτη (ήτοι έως τις 11 Ιουνίου 2046) της Σύμβασης Ανάπτυξης Αεροδρομίου (ΣΑΑ), για το «Ελ. Βενιζέλος».


Το προσφερόμενο συνολικό τίμημα από την εταιρεία «Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών» ανέρχεται σε 600 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ.

Το καθαρό έσοδο για το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων ανέρχεται σε 483,87 εκατ. ευρώ και είναι βασικό για την επίτευξη του στόχου για τα έσοδα από ιδιωτικοποιήσεις εφέτος. Η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί υπό την αίρεση της έγκρισής της από τις αρμόδιες ευρωπαϊκές αρχές και την κύρωση της παράτασης από τη Βουλή.

Τη σύμβαση υπέγραψαν το Δημόσιο, διά του υπουργού Οικονομικών, το ΤΑΙΠΕΔ και η εταιρεία «Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών» και, σύμφωνα με το Ταμείο, η υπογραφή της παράτασης αποστέλλει ηχηρό μήνυμα εμπιστοσύνης, εντός και εκτός Ελλάδας, για την ελληνική οικονομία και συνιστά αναγνώριση μιας από τις πλέον επιτυχημένες συμπράξεις ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΚΟΙΝΩΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΤΟ ''ΣΩΜΑΤΕΙΟ'' ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΤΩΝ ΚΑΝΑΔΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΥ 34% ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΣ ΛΙΜΑΝΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΜΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΕΓΛΕΦΑΛΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ. ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΧΙΙΙ ΛΕΕΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙ!! ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!! (ΔΙΑΒΑΖΕ ΡΟΣΤΣΙΛΔ) ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΚΟ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΔΕΣΝ !!!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΥΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ!!!! ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΕΞΩΒΓΑΛΜΑΤΑ ΠΗΡΕΣ ΕΣΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΙ? ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΟΥΝ ΝΕΚΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΜΗ ΜΟΛΙΣ ΓΝΟΤΑΝΕ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ? ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΠΕΤΑΞΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΦΑΓΑΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?....ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ? ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ? ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ?....ΡΕΕΕ? ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]