Καταστροφικό σενάριο από το ΔΝΤ: «Έρχεται μίνι Αρμαγεδδών το 2020» – Οι χώρες που θα χτυπήσει ο «τυφώνας»

Πάνω από τα επίπεδα του 2007, δηλαδή πριν το ξέσπασμα της διεθνούς οικονομικής κρίσης, και συγκεκριμένα στα 135 τρισ. δολάρια, εκτοξεύθηκε στα τέλη του 2016 το χρέος των 20 πιο ανεπτυγμένων χωρών του πλανήτη,
με το ΔΝΤ να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ότι τα ανησυχητικά αυτά στοιχεία μπορεί να πυροδοτήσουν μια νέα παγκόσμια κρίση.

Όπως επισήμανε το Ταμείο κατά την παρουσίαση της εξαμηνιαίας έκθεσής του για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα, η κατάσταση θα επιδεινωθεί τα επόμενα χρόνια, λόγω του ότι βρισκόμαστε σε φάση αύξησης των επιτοκίων δανεισμού. Η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ ετοιμάζεται για νέα αύξηση των επιτοκίων στα τέλη του χρόνου, ενώ πυκνώνουν και οι συζητήσεις στην Ευρώπη για το πότε θα σταματήσει το «τύπωμα χρήματος» μέσω του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης.

Ήδη εταιρείες και καταναλωτές δυσκολεύονται ή ακόμα και αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τα χρέη τους, τα οποία έχουν συσσωρευτεί λόγω και της αύξησης του δανεισμού τους λόγω των χαμηλών επιτοκίων που έδωσαν οι μεγάλες κεντρικές τράπεζες με σκοπό να στηρίξουν την οικονομία.

Παράλληλα, για να απαντήσουν στην κρίση του 2008, οι μεγάλες κεντρικές τράπεζες τροφοδότησαν τις οικονομίες με ρευστότητα, τυπώνοντας δηλαδή χρήμα.

Το αποτέλεσμα είναι ότι οι οικονομίες ανέκαμψαν, αλλά λόγω των χαμηλών επιτοκίων ο παγκόσμιος δανεισμός αυξήθηκε και έχει φτάσει στα επίπεδα που προκαλούν ανησυχία στους οικονομολόγους του ΔΝΤ, ενώ την ίδια στιγμή η άφθονη ρευστότητα διοχετεύεται σε αγορές μετοχών, ομολόγων ή ακινήτων, οι τιμές των οποίων έχουν ανέβει παντού δημιουργώντας μια νέα φούσκα.

Η αύξηση του δανεισμού αύξησε και το χρέος των μη χρηματοπιστωτικών εταιρειών, νοικοκυριών και κυβερνήσεων στις χώρες του, στα επίπεδα των 135 δισ. δολ. ή στο 235% του ΑΕΠ.

Το Ταμείο επισημαίνει ότι παρόλο που η οικονομική δραστηριότητα διεθνώς βελτιώνεται, η κατάσταση μπορεί να αντιστραφεί και παρουσιάζει ένα σενάριο «καταστροφής», σύμφωνα με το οποίο μετά το 2020 οι συνθήκες αντιστρέφονται, με τα επιτόκια να αυξάνονται και να δημιουργούν προβλήματα σε όσους χρωστάνε, αφού θα δυσκολεύονται να εξυπηρετήσουν τα χρέη τους.

Στο σενάριο αυτό το ΔΝΤ «βλέπει» μια νέα κρίση η ένταση της οποίας θα αντιστοιχεί στο ⅓ εκείνης του 2008, με τις αγορές μετοχών να πέφτουν κατά 15% τις τιμές ακινήτων κατά 7% και την παραγωγή παγκοσμίως θα μειωθεί κατά 1,7 % κατά μέσο όρο.

Οι χώρες που είναι σε δυσχερέστερη θέση είναι η Αυστραλία, ο Καναδάς και η Κίνα. Όπως επισημαίνει το ΔΝΤ το 1/3 των 80 τρισ. δολ. που προστέθηκαν στο χρέος των G20 από το 2006 προέρχεται από τις ΗΠΑ και την Κίνα.

Σε ό,τι αφορά τις μεγάλες συστημικές τράπεζες και τις ασφαλιστικές εταιρείες, το ΔΝΤ εκτιμά πως βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από ό,τι πριν την κρίση, ωστόσο πολλές εξ αυτών δεν έχουν καταφέρει να βρουν ακόμα ένα κερδοφόρο business plan. Ετσι, αν και οι 30 μεγαλύτερες τράπεζες έχουν assets 47 τρισ. δολ. (πάνω από το 1/3 των συνολικών assets και δανείων που έχουν οι τράπεζες παγκοσμίως), έχουν καταφέρει ν αυξήσουν τα κεφάλαιά τους κατά 1 τρισ. δολ. από το 2009, άρα έχουν πολύ ισχυρότερη κεφαλαιακή βάση από πριν.

Ωστόσο, περίπου οι μισές έχουν απόδοση ιδίων κεφαλαίων κάτω του 8% – που είναι και το ελάχιστο όριο που το ΔΝΤ θεωρεί πως πρέπει να πετύχει μια τράπεζα για να είναι βιώσιμη.

Όπως εκτιμά το Ταμείο, το 2019 μεγάλες τράπεζες με συνολικά περιουσιακά στοιχεία 17 τρισ. δολ. δεν θα καταφέρουν να επιτύχουν αρκετά υψηλά κέρδη. “Άρα το ερώτημα είναι ποιοι θα καταφέρουν μα μείνουν στην επιφάνεια, όταν αρχίσουν να σκάνε οι «φούσκες».

loading...

9 thoughts on “Καταστροφικό σενάριο από το ΔΝΤ: «Έρχεται μίνι Αρμαγεδδών το 2020» – Οι χώρες που θα χτυπήσει ο «τυφώνας»

  1. βουτυρο στο παξιμαδι του μπατιρογυφτου το χρεος των G20…
    θα βγαλει ο πανος ο σωζος, ο οικονομολογος και αναλυτης των καταπιστευματων του μπατιρογυφτου, 200 τρις απο το γυφτοκαταπιστευμα, που ανερχεται στα 754 τρις και ο γυφτος θα τους αγορασει ολους τους G20 , μαζι με τα χρεη τους

  2. ΝΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΙΣΗ ΜΙΣΗ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΥΦΤΟ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΡΔΟΦΥΛΑ ΜΟΛΙΣ ΝΠΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΟΦΥΛΑ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΣΑΣ ΟΙ ΤΖΙΒΙΤΖΕΛΟΥΔΕΣ,,,ΑΝΤΕ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΡΙΞΕΙΣ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΡΙΟΛΗ ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΛΑ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ….

  3. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ…ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ !!!!

    https://2.bp.blogspot.com/-NmKQ7gsbUQ4/WXTsxYVYAEI/AAAAAAAAORQ/IzAwPPooaIgkGWczxrdku1Kw6BMgofP6QCLcBGAs/s640/13775756_272410916461340_1345129034743929147_n.jpg

    ΠΛEIΣΤHΡΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ- ΔΕΙΤΕ: http://www.publicrevenue.gr/kpi/public/auctions/prg_date_down/

    & ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ-ΔΕΙΤΕ: https://newradiofmb.blogspot.gr/p/blog-page.html

    ΕΔΩΣΕΣ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ,ΑΣΦ. ΤΑΜΕΙΑ,ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ,ΔΗΜ.ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ,600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ 2.3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΟΠΟΥ ΣΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥ,ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ,"ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΠΛΕΟΝ",ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ,ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ…

    ΕΜΠΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ…

  4. Αθανασία Γεωργοσοπούλου

    ……….ΕΚ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ Η ΚΑΘ ‘ΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ , ΩΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ Ν.3691/2008 ΕΙΧΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΑ ΚΑΘΕ ΥΠΟΠΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ, ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ, ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ, ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΣ Ή ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΒΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ Η ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ.

    ΕΝ ΑΛΛΟΙΣ ΛΟΓΟΙΣ ,ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ Η ΑΛΛΟ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟΝ ΥΠΟΧΡΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Η ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ Ή ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ.

    ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.

    ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΙΑΣ ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΝ ΟΠΟΊΟ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΡΑΠΕΖΑ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΥΠΕΡΗΜΕΡΟΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗ.

    Άλλωστε είναι γνωστό τοις πάσιν ότι ,κατά το ισχύον νομοθετικό πλαίσιον, αλλά και κατά την συναλλακτική πρακτική των τραπεζικών συναλλαγών, σε περίπτωση δε, που βρεθεί ότι το κομιζόμενο αξιόγραφο ή/και το κατατεθέν ποσό σε ρευστό χρήμα, είναι πλαστό, νοθευμένο ή κλαπέν, τα πιστωτικά ιδρύματα ΟΦΕΙΛΟΥΝ, αιτιολογημένα, εντός πενθημέρου, ν' απορρίψουν το παρά τω νόμω κατατεθέν εις αυτά χρηματοοικονομικό εργαλείο, μέσο πληρωμής, ήτοι εν προκειμένω, την επιταγή ή τα μετρητά, καθώς και να κινήσουν πάραυτα ποινική δίωξη κατά του κομιστή κλεμμένης, πλαστής ή ακάλυπτης επιταγής (αρ. 208 & 386 Π.Κ.).

    Η Τράπεζα ,ή άλλο κατά νόμον υπόχρεο πρόσωπο δηλαδή, δια της περιελεύσεως εις αυτήν της εντολής πληρωμής, ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ, ΜΟΝΟΝ ΕΦ’ ΟΣΟΝ Η ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΔΥΝΑΤΗ, όπως και σε κάθε περίπτωση, κατά την οποία πιθανολογείται ότι η εκτέλεση της εντολής, έρχεται σε αντίθεση με διάταξη νόμου. Διά την απόρριψη δε αυτή, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΕΑ ΤΗΣ. (βλ. Γενικούς Όρους Συναλλαγών των πιστωτικών ιδρυμάτων, ιδία δε των γενικών όρων συναλλαγής με την Τράπεζα Πειραιώς ).
    ……..
    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ, ΟΠΟΥ ΔΕΙ ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!

  5. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ,ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ!!

    Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
    ΔΥΟ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΚ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ…

    ΔΥΟ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ. ΔΥΟ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ…
    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ , ΟΥΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΕΞΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ.ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΘΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΠΕΣ….
    ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΤΑ.

    ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΣΕΦΕΡΑΝ ΕΓΓΡΑΦΑ.

    ΔΕΝ ΑΝΤΕΛΕΞΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ , ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ.

    Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑ ΣΩΣΤΟΣ, ΑΚΡΙΒΗΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ….
    ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ….

    Ο ΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΣ:

    ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ :ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ, ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ????

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΜΑΣ: ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ…ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ,ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ,ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΕΞΟΦΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!!!!!!!!!!!

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ…………………..ΣΙΩΠΗ ΞΑΝΑ

    ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ…
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΙ ΕΦ'ΕΞΗΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ….

    ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ,ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ….

    ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΠΡΑΞΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

  6. ΣΚΥΛΟΜΟΥΡΑ ΨΩΡΡΟΜΟΥΝΑ ΠΑΤΕΡΑΚΚΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    12 ΠΟΝΤΟ ΤΑΚΟΥΝΙ

  7. XAAXAXAXAXAXAXAXAΑ
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑ

  8. ααααααααααααααααααααααααααααα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχσχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Comments are closed.