ΒΙΚΤΟΡ ΟΡΜΠΑΝ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ

Ο Τ.Σόρος θέλει μια Ευρώπη με μεικτό πληθυσμό.

Ενα δίκτυο που διαχειρίζεται ο εβραίος χρηματοδότης Τ. Σόρος έχει μεγάλη επιρροή στα όργανα της ΕΕ στις Βρυξέλλες και προωθεί τη
δημιουργία μιας «Ευρώπης με μεικτό πληθυσμό» με την ενθάρρυνση της μετανάστευσης, υποστήριξε ο εθνικός κυβερνήτης και πατριώτης πρωθυπουργός της Ουγγαρίας.

Μιλώντας στο Ράδιο Kossuth την Παρασκευή, ο Βίκτορ Ορμπάν ξεκίνησε ακόμη μια λεκτική επίθεση εναντίον του Τζωρτζ Σόρος, αποκαλώντας τον «κατασκευαστή πολιτικών μαριονετών» με μεγάλη επιρροή στους κορυφαίους θεσμούς της ΕΕ.

Οι άνθρωποι του Σόρος έχουν διεισδύσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και σε άλλα όργανα του 28μελούς συνασπισμού, δήλωσε ο Ορμπάν , προσπαθώντας να δημιουργήσουν μια «Ευρώπη με μεικτό πληθυσμό»και να καταδικάσουν και να αναγκάσουν τη Βουδαπέστη να αλλάξει τη μεταναστευτική της πολιτική ».

Περισσότεροι από 200 βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου απαριθμούνται από την «αυτοκρατορία» του Soros ως «φίλοι του δικτύου», συνεχίζει ο Orban. “Υπάρχουν αρκετοί από αυτούς στην Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων [LIBE], συμπεριλαμβανομένων των Ούγγρων» , είπε .

Ο Ορμπάν, ο οποίος θα επιδιώξει και τέταρτη θητεία ως πρωθυπουργός της Ουγγαρίας τον επόμενο χρόνο, δήλωσε ότι έχει ζητήσει από τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας να ερευνήσουν την «αυτοκρατορία του Σόρος» και να την«εκθέσουν στο κοινό».

“Με την απασχόληση των εθνικών υπηρεσιών ασφαλείας, το δίκτυο του Soros που προσπαθεί να επηρεάσει την ευρωπαϊκή ζωή θα πρέπει να εκτεθεί”, δήλωσε ο Orban. “Ποιοι είναι αυτοί οι Ούγγροι που συμμετέχουν στη διαδικασία αυτή εδώ, στην Ουγγαρία;” ρώτησε.

Ο Ορμπάν έχει κατηγορήσει στο παρελθόν τον δισεκατομμυριούχο χρηματοδότη της συνωμοσίας στις Βρυξέλλες για τη δημιουργία μιας «νέας, μικτής, μουσουλμανικής Ευρώπης». Ισχυρίστηκε ότι ο Σόρος έχει μεγαλύτερη επιρροή στις Βρυξέλλες παρά στην Ουάσινγκτον ή στο Τελ Αβίβ.

Ο πρωθυπουργός και ο δισεκατομμυριούχος έχουν συγκρουστεί στο παρελθόν, κυρίως για το Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Ευρώπης (CEU) που χρηματοδοτείται από το Soros στη Βουδαπέστη. Τον Ιούνιο, ο Σόρος χαρακτήρισε την Ουγγαρία ως “κράτος μαφίας”, ενώ ο Ορμπάν χαρακτήρισε τα σχόλια ως “δήλωση πολέμου”.

“Το μόνο δίκτυο που λειτουργεί με τρόπους μαφίας, το οποίο δεν είναι διαφανές στην Ουγγαρία είναι το δίκτυο Soros”, δήλωσε ο Orban. 

loading...