ΠΟΕΔΗΝ: 2.000 άνθρωποι ετησίως μπαίνουν σε Ψυχιατρικά νοσοκομεία για να βρουν φαγητό!

Πλησιάζουν το 60%-70% οι κενές οργανικές θέσεις - Την ώρα που 12.000 εισάγονται ετησίως σε Ψυχιατρικά νοσοκομεία, άλλοι 18.000 άνθρωποι αποκλείονται από εισαγωγή λόγω έλλειψης κλινών οξέων περιστατικών


Σε «κατάρρευση» βρίσκει την ψυχική υγεία στην Ελλάδα η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), η οποία κάνει λόγο για «απερίγραπτες συνθήκες νοσηλείας», λόγω έλλειψης προσωπικού (60% έως 70% κενές οι οργανικές θέσεις) και πόρων.

Η Ομοσπονδία αναφέρει ότι οι εισαγωγές με εισαγγελική παραγγελία στα χρόνια των Μνημονίων, έχουν τριπλασιαστεί και έχουν διπλασιαστεί οι εισαγωγές και προσθέτει ότι «οι αριθμοί σοκάρουν. 12.000 εισαγωγές κατ' έτος γίνονται στα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία και στους Ψυχιατρικούς τομείς των Γενικών Νοσοκομείων. Οι 8.000 εξαυτών εισάγονται στα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία. 4.000 είναι επανεισαγωγές από μια έως δεκάδες φορές. 18.000 αποκλείονται από εισαγωγή λόγω έλλειψης κλινών οξέων περιστατικών. 2000 περιστατικά κατ' έτος εισάγονται για να βρουν φαγητό, στέγη και φάρμακα. 20000 ασθενείς δεν φιλοξενούνται σε θεραπευτικές μονάδες ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης».

Η ΠΟΕΔΗΝ επικαλείται στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, αναφέροντας ότι «1.200.000 άτομα όλων των ηλικιών πάσχουν από ψυχικές ασθένειες στη χώρα μας. Με βάση τις καταγραφές στις Μονάδες Ψυχικής Υγείας, Πρωτοβάθμιες, εισαγωγών οξέων περιστατικών και ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης, δημόσιες και ιδιωτικές μόνο 300.000 ψυχικά πάσχοντες κατ' έτος αναζητούν βοήθεια και προσφεύγουν σε γιατρό. Οι υπόλοιποι υποφέρουν και καθίστανται πολλές φορές επικίνδυνοι για τον εαυτό τους και τους γύρω τους». Αναφέρει επίσης ότι παρά τα χρήματα που δαπανήθηκαν και είναι εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, εθνικά και κυρίως κοινοτικά κονδύλια, τα αποτελέσματα στην οργάνωση της Ψυχικής Υγείας είναι «τραγικά». Προσθέτει ότι «το Σύστημα Ψυχικής Υγείας βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση κατάρρευσης».

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία η χώρα δεν κατάφερε να συστήσει στοιχειώδες δίκτυο υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας, με λειτουργία επαρκών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης εισαγωγών οξέων περιστατικών και Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης που να καλύπτει έστω στο ελάχιστο συγκεκριμένο πληθυσμό αναφοράς. «Δεν υπάρχει επαρκές δίκτυο στεγαστικών Μονάδων για να απορροφήσει τους εν' λόγω ασθενείς και κυρίως δεν υπάρχουν δουλειές. Έτσι οι ψυχικά πάσχοντες κάνουν τον κύκλο επισκεπτόμενοι Πρωτοβάθμιες Μονάδες, νοσηλευόμενοι σε τμήματα οξέων περιστατικών (Ψυχιατρικών Νοσοκομείων ή Ψυχιατρικές Κλινικές Γενικών Νοσοκομείων) και επιστρέφουν σπίτι ή στα παγκάκια άστεγοι χωρίς υποστήριξη. Τις περισσότερες φορές ξανακαταλήγουν νοσηλευόμενοι στα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία ή τις Ψυχιατρικές Κλινικές Γενικών Νοσοκομείων, όπου υπάρχει μεγάλη έλλειψη κλινών». 
Η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει ότι λόγω έλλειψης Μονάδων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης, το 30% των κλινών οξέων περιστατικών, καλύπτονται από ασθενείς που νοσηλεύονται πάνω από ένα έτος. «Δημιουργείται νέα γενιά νεοχρόνιων ασθενών», ενώ πολλούς ασθενείς οι συγγενής τους έχουν ξεχάσει και οι γιατροί δεν έχουν δυνατότητα έκδοσης εξιτηρίου όταν δεν είναι σε θέση να αυτοσυντηρηθούν στην κοινότητα.

Αποασυλοποίηση

«Οι στεγαστικές προστατευόμενες δομές του Δημοσίου Τομέα Ψυχικής Υγείας φιλοξενούν 3.500 χρόνιους ασθενείς και 1.500 φιλοξενούν οι ΜΚΟ. Οι ανάγκες για στεγαστικές θεραπευτικές δομές είναι πάνω από 20.000 κλίνες φιλοξενίας για να αποσυμφορηθούν τα ψυχιατρικά Νοσοκομεία από χρόνιους και νεοχρόνιους ασθενείς και να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των οικογενειών». Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει ότι «όταν ο φιλοξενούμενος ασθενείς στο ΜΚΟ παρουσιάσει διέγερση προκαλούν εισαγγελική εντολή για εισαγωγή στα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία κάτι που απαγορεύεται».

Εφημερία

Η Ομοσπονδία αναφέρει ότι σε κάθε εφημερία ψυχιατρικών Νοσοκομείων 10 κοινωνικά περιστατικά αναζητούν την εισαγωγή τους και το πετυχαίνουν οι 5 κατά μέσο όρο εξ'αυτών. «Μάλιστα προκαλούν επίτηδες φασαρίες για να συλλαμβάνονται από την αστυνομία και με εντολή εισαγγελέα να πετυχαίνουν τον εγκλεισμό τους στα ψυχιατρικά Νοσοκομεία».

Σημειώνει ότι «πολιτική Ψυχικής Υγείας στη χώρας μας κάνουν οι εισαγγελείς. Οι εισαγωγές στα τμήματα οξέων περιστατικών με εισαγγελική παραγγελία για εγκλεισμό υπερβαίνουν το 60%. Το αντίστοιχο ποσοστό στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι 5% επί των εισαγωγών. Αυτό από μόνο του το στοιχείο δείχνει ότι δεν υφίσταται σύστημα Ψυχικής Υγείας στη χώρα μας. Οι Εισαγγελείς εισάγουν στα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία και στις Ψυχιατρικές Κλινικές των Γενικών Νοσοκομείων ότι κάνει φασαρία στην κοινότητα ακόμη και μη ψυχιατρικό περιστατικό».

Επίσης, στα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία εισάγονται ασθενείς του άρθρου 69 του ποινικού κώδικα και όπως επισημαίνει η ΠΟΕΔΗΝ «150 άτομα είναι εγκλεισμένα αυτή τη στιγμή. Το νούμερο αυξάνεται ημέρα με την ημέρα. Οι δικαστικές αποφάσεις τους αποδίδουν αξιόποινες πράξεις, εγκλήματα, κακουργήματα και λόγω ακαταλόγηστου όπως λένε διατάσσουν τον εγκλεισμό τους στα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία για φύλαξη».
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

13 σχόλια :

 1. Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ,Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,Η ΑΓΝΟΙΑ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ....

  Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ "ΑΓΡΥΠΝΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ..!!!

  ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΝΤΑΡΙΟ ΚΑΝΑΔΑΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Ε-ΡΕΥ-ΝΑ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΙΔIΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ...

  Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ Α. ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ Δ-Ε-Ν ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΘΕΣΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

  Ο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΑΔΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ 500.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΟΥΔΕΝΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ 100% ΟΤΙ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΡΘΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΑ!!!

  ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.'' ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟ ΜΗΝΟΣ ΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΟΙΩΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

  VIDEO:https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9/videos/1244722322339858

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?....ΝΑΙΙ ΕΛΑ ΕΛΑ ΑΠΟ ΓΑΒΡΙΕΛΑ!!....ΜΠΑΑΑ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΩΡΓΟ?....Α ΧΑ ΧΑΑΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΥ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΥΝΗΜΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΣΚΑΣΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑ ΑΚΡΑΤΩΣ.....ΑΝΤΕΕ? ΚΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΕΙΣ ΤΟΣΟ?...ΝΑ ΑΚΟΥ ΑΚΟΥ ΜΕ ΠΑΤΣΑΔΕΣ Π@ΥΣΤΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΘΑ ΣΕ Χ@ΣΩ ΜΕΣ΄ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ!!!....ΑΑΑΑΑΑ ΩΧΧΧΧΧ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΟΥ ΧΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΩΩ ΘΕΕΜΟΥ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΤΙ ΓΕΛΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΩΧΧΧΧ.....ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΠΛΑΙΣΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΘΕΡΜΗ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕΛΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΠΟΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΙΜΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΝΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!! ΑΛΛΑ ΕΣΥ 0ΠΑΛΙ ΕΧΑΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΕΧΘΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ.....ΝΑΙΙ? ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΤΙΙ?...ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΚΑΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΠΟΡΤΑ. ΚΥΤΤΑΖΩ ΣΤΟ ΜΟΝΙΤΟΡ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΨΗΛΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΕΤΣΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΟΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΩ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΛΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΟΥ ΜΕ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΘΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΗΝΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΛΕΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ 10αρικων ΚΑΙ ΤΩΝ 150αρκων ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΡΟΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΔΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΕΤΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ Κε ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΙΝ ΛΕΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΚΛΗΡΗ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΝΤΕΣΜΟΝ Ε ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΟ-ΔΑΙΜΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!!!!! ΑΝΤΙΟ ΣΑΣ !!!! ΚΟΚΚΑΛΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΛΗ ΑΛΑΤΟΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟΣΟ ΤΕΛΩΝΤΑ ΕΝ ΕΥΘΥΜΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΨΩΦΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ....... ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΩΩ ΑΤΥΧΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΧΑΝΩ ΠΩΣ? ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ? ΠΟΥΤΣΟ-ΔΑΙΜΟΝΑ ΠΑΤΡΙΝΟ? ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΘΕΕΜΟΥ ΓΕΛΩΤΑΣ ΑΤΕΛΕΥΤΗΤΟΣ ΑΧΧΧ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΩ ΑΧΧΧ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΝΤΕ....salom....salom..

   Διαγραφή
  2. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ,ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ...

   ΟΥΤΕ ΜΥΓΑ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ,ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΜΕ,ΜΕΧΡΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕΕ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΠΤΕΙ ΑΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ,ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ....

   ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΠΕΤΑ ΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΥ,ΜΜΕ,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΟΠΛΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΒΟΛΙΔΑ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Η ΜΗΠΩΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ??

   ΒΟΛΙΔΑ ΕΤΡΕΞΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ,ΨΕΜΑ,ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ,ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟ...ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΥΡΙΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ??..ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΚΙΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ...

   Διαγραφή
 2. ΧΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΑΚΟΥ Ο ΤΡΕΛΑΡΑΣ ΠΟΥΤΣΟ-ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Ο ΠΣΩΡΡΑΣ ΑΑΑΑ Χ Α Χ ΑΑΑΑΑΑΑ ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΤΡΕΛΟΥΛΊΑΚΑ ΕΥΘΥΜΗΑΜΕΝ ΠΑΛΙ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΟΛΑΣΙΜΗ ΠΡΑΞΗ...!!!..

   Αδίστακτοι συκοφάντες, όπως οι Φαρισαίοι, δεν έλειψαν αλίμονο από καμία εποχή, από καμία κοινωνία. Υπάρχουν και σήμερα ανάμεσά μας.

   Είναι άνθρωποι χωρίς ανθρωπιά, που ζουν για να κάνουν κακό. Η γλώσσα τους κρύβει θανατηφόρο δηλητήριο που όταν εκτοξευτεί δολοφονεί υπολήψεις, τραυματίζει ψυχές, γκρεμίζει έργα ποτισμένα με ιδρώτα και αίμα.

   Ο συκοφάντης φθονεί την αρετή και μισεί την αλήθεια. Όταν δεν μπορεί να αποδεχθεί την πραγματικότητα με σατανική επιδεξιότητα την διαστρέφει και διαδίδει ψεύτικες πληροφορίες εις βάρος του θύματος του.

   Πολλές φορές μάλιστα δεν χρειάζεται καν να ανοίξει το στόμα Του. Ένας μορφασμός, μια χειρονομία, ένα γεμάτο υπονοούμενο χαμόγελο, ένα ειρωνικό ανασήκωμα των ώμων είναι αρκετά για να θίξουν την υπόληψη αυτού που θέλει να καταστρέψει και αλίμονο στο θύμα του συκοφάντη.

   Κι΄ αν ακόμη αποδείξει με τον πανηγυρικότερο τρόπο την αθωότητά του ο θόρυβος, που στο μεταξύ θα δημιουργηθεί θα τον εκθέσει, θα τον «μουτζουρώσει» και θα σκοτώσει την Τιμή και την αξιοπρέπεια Του.

   Εξ΄ αιτίας μιας συκοφαντίας οικογένειες διαλύθηκαν, πνευματικές προσπάθειες γκρεμίστηκαν, ηγέτες έσβησαν άδοξα, ήρωες κατεξευτελίσθηκαν, πνευματικοί εργάτες δυσφημίστηκαν…

   Δεν είναι δύσκολο να αναγνωρίσεις τον συκοφάντη μιλάει πάντα χωρίς καμιά απόδειξη και εκτοξεύει το δηλητήριο στο θύμα του χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας και ντροπής,ένα κτήνος ανάμεσα σε ανθρώπους,,εδώ μέσα έχουμε περίσευμα ΔΥΣΤΥΧΏΣ.!!!

   Είναι αλήθεια πως για όλα αυτά τα δεινά υπεύθυνοι δεν είναι μόνο οι συκοφάντες. Το ίδιο υπεύθυνοι είναι και εκείνοι που ακούνε τα λόγια Τους. Δυστυχώς όλοι μας λίγο ως πολύ, έχουμε μία φοβερή αδυναμία : Να ανοίγουμε με ευχαρίστηση τ΄ αυτιά μας στον κακό λόγο. Έτσι δίνουμε την δυνατότητα στους συκοφάντες να κάνουν την βρωμερή δουλειά τους συχνά και ίσως χωρίς να το θέλουμε γινόμαστε συνεργάτες τους σε ηθικές καταστροφές

   Διαγραφή
 3. Ηλίας Γαλάνης

  ΜΗΝΥΜΑ προς όλους τους Αναξιοπαθούντες Ελληνες (απο εμένα)!

  Τον Ιαν 2016, κατέθεσα στην ΔΟΥ μου ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ (Ε.ΣΥ.) !!!!

  Το ΧΡΕΩΣΤΙΚΟ μου Ειδοποιητήριο (Απρ /17) ανέφερε εως και το 16 , το ποσό των 5.300 ευρώ περίπου , απο ΕΝΦΙΑ, Χαράτσι και Φόρο Εισοδήματος !

  21 Ιαν 17, μου εμβάσθηκε ΚΑΝΟΝΙΚΑ σε λογαριασμό μου , ο φόρος πετρελαιου θέρμανσης των 201 ευρώ!
  Σήμερα , εκανα ανάληψη 100 ευρώ πιστωτικό φόρου εισοδήματος 17 !!!
  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

  Αν τα χαρτιά , που τους επέδωσα δεν εχουν καμιά ΙΣΧΥ, νομίζετε , οτι θα μου τα επέστρεφαν????????

  Στο μήνυμα του ΤΑΧΙS, στην καρτέλα μου στο gsis.gr , αναφέρεται με κόκκινα εντονα γράμματα , οτι ..."οποιαδήποτε πιστωτική διαφορά , θα ΣΥΜΨΗΦΙΣΘΕΙ " με τις οφειλές μου !

  ΜΗΝ φοβάστε Ελληνες !

  ΕΛΑΤΕ στην Ε.ΣΥ. !!!!
  ΓΝΩΡΙΣΤΕ την Δύναμη των ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ και ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!
  ΕΛΑΤΕ να ΕΝΩΘΟΥΜΕ για να ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ!!!!
  Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!!
  ΟΛΑ ΚΑΤΑΚΑΘΑΡΑ και ΝΟΜΙΜΑ !
  ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΕΣ ΔΙΕΘΝΗΣ αποφάσεις για το ΣΥΜΦΕΡΟΝ σου Ελληνα !
  Καλό Ξημέρωμα !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΗΛΙΑ ΓΑΛΑΝΗ ΑΛΟΓΟ ΚΛΑΝΕΙ!!!

   Διαγραφή
 4. ΕΙΤΕ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΑΛΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ "ΜΑΓΕΙΡΑΣ"
  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ποσοι απο αυτους ειναι εξαπατηθεντες απο μτην εγκληματικη συμμορια με μαρχηγι βεβαια τον πατρινο απατεωνα χα χα χαα καλα τον ονομαζει Πουτσοδαιμονα απο την πατρα ο ανωτερω σχολιαστης!! Τους κατεστρεψε το συνδικατο της αλητειας και της απατης. Δεν ειναι μονο τα 10αρικα και τα 150αρικα που οπως ειναι γνωστον τα εχωνε στο αιδοιο της η εγκληματιας που επροσπειειτο η αλητισα την δικηγορα επιδεικνυοντας το αιδοιο της σε πεινασμενα σεξουαλικως (το μαυρο αιδοιο της) ανθωπακια αγραμματα και κουτοπονηρα τα οποια με μτην μαλακυνση του εγλκεφαλου τους οδηγηθσαν στο ψυχειαρεικο τμημα καθως στα χωρια τους δεν υπαρχουν τετοιες υποδομες καως εχασαν τα παντα γιατι πιστεψαν στην εγκληματκη Γαμω-συμμρια ειδικα σε εκεινον τον δηθεν Πατερακη
  που μοιραζε τις τσαποελες γεματες με ναρκωτικα χαπια του αλλου απατεωνα ιατρου τρομαρα του λαμπρακη απομ την αμερικη καταζητουμενου και αυτου και εδινε μαζι με τον κοντο γυφτο με μια γυφτισα μαζι και το καραφλο ανθρωπακι το λεγομενο και πατερακη μεταλαβια φουλ στο ναρκωτικο και τα γερονατκια ψωφαγαν στην τσιρλα και χασανε τα παντα καθως τους πλακωσανε στις κατασχεσεις ολων των περιουσιακων τους στοιχειων καθως περιμεναν να μην πληρωσουν τιποτα οπως ελεγε ο κακοποιος καταζητουμενος γυφτος να ψεμματα λεω??? δεν καταζητειται ο γυφτος μετα της συμβιας του γιατι εφαγε 8 συν ενα χρονο 9 συνολο αμφοτεροι φυλακη επειδη δεν παρουσιαστηκε στο δικαστηριο και 4 χρονια στερηση πολιτικων δικαιωματων δηλαδη ο δολοφονος βιαστησ θα εχει δικαιωμα να ψηφισει μεσα στην φυλακη ο γυφτος λεχριτησ απατεωνασ οχι!!! τι πιο ξευτιλα απο αυτο ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ?? Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΒΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΙΣΧΡΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΚΟΠΟΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΟΧΙ!!!! ΜΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Μ0ΛΙΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ...ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΟΡΜΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΕ ΣΕΝΤΟΝΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΕΚΕΙ ΘΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ....ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΓΥΦΤΟ ΤΕΛΈΙΩΣΕΣ ΚΡΑΑΑ ΚΡΑΑΑ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ....... ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΜΑΣΚΑΡΑ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟΠΟΥΤΣΑΡΑ!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΠΟΥΤΣΟ-ΔΑΙΜΩΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΩΝ.....ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ
  (ΣΙΓΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΑΔΑ ΓΑΜΩΤΟ ΓΕΜΙΣΕ Ο ΥΠΟΝΟΜΟΣ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΜΑΑΑΑ ΑΑΑ ΧΑ ΜΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΘΑ ΤΟΝ Χ@ΣΕΙ ΜΕΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ????ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙ.!!!!

  Προσυνεδριακός Διάλογος του Ε.ΠΑ.Μ. – 15 Οκτωβρίου 2017

  Το Ε.ΠΑ.Μ διοργανώνει προσυνεδριακό διάλογο για δημόσια συζήτηση της πρότασής του για μία Ελλάδα κυρίαρχη, ανεξάρτητη και δημοκρατική.
  Πρόταση που μόνον μία Πατριωτική, Δημοκρατική, Κυβέρνηση μπορεί να ακολουθήσει και να δώσει άμεσα λύση.

  Μέλη ​και φίλοι που επιθυμούν να συμβάλουν στον προσυνεδριακό διάλογο, προσκαλούνται να προσέλθουν στην ανοικτή συζήτηση με τις προτάσεις τους για να ανταλλάξουμε απόψεις.

  Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, ώρα 11.00
  Ξενοδοχείο "Royal Olympic", Αίθουσα "KALLIRROHE"
  Οδός Αθανασίου Διάκου 28, Μακρυγιάννη (Απέναντι από στύλους Ολυμπίου Διός, σταθμός «ΜΕΤΡΟ Ακρόπολη») Αθήνα https://www.facebook.com/metopo/photos/a.245672588783231.79839.235274089823081/1893181480698992/?type=3

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΑΝΤΕΕ ΝΤΕΕΕ ! ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΓΥΦΤΟ ΜΕΜΤΗΝ ΦΥΦΤΙΣΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΜΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΒΓΕΣ ΑΝ ΣΟΥ ΒΑΣΤΕΙ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕ ΠΑΛΙΟΧΑΜΟΥΡΑ ΑΠΟΑΤΕΩΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΘΕΝΤΑ ΗΔΗ ΜΕ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΣΑ??....ΜΙΛΆ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΛΕΦΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΙΛΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ...ΕΣΤΕΙΛΣ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΛΗΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΠΟΥΣΤΗ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]