Άλλο ένα δείγμα σεβασμού από «πρόσφυγα» 19χρονος έκανε λίμπα το νοσοκομείο Μυτιλήνης

Ένας 19χρονος «πρόσφυγας» που βρισκόταν άγνωστο για ποιους λόγους στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου της Μυτιλήνης άρχισε να
καταστρέφει τα πάντα βρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση προκαλώντας ζημιές σε νοσοκομειακό εξοπλισμό μέχρι που συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση. Τα κρούσματα της βίας και της παραβατικότητας από τους φιλήσυχους «μετανάστες» αυξάνονται ημέρα με την ημέρα και βλέπουμε ότι οι περισσότεροι αδυνατούν να σεβαστούν την χώρα που τους φιλοξενεί και που στο τέλος αυτοί επέλεξαν να έλθουν.
Εμείς από την στιγμή που πολλές ευρωπαϊκές χώρες αρνούνται κατηγορηματικά να δεχθούν «μετανάστες» τι κάνουμε; Με τον τρόπο μας και τις δηλώσεις των «υπευθύνων» τους προσκαλούμε να έρθουν εδώ να γονιμοποιήσουν τον πολιτισμό μας όπως είχε πει κάποτε κάποιος.

loading...

6 thoughts on “Άλλο ένα δείγμα σεβασμού από «πρόσφυγα» 19χρονος έκανε λίμπα το νοσοκομείο Μυτιλήνης

  1. Είναι φιλοξενούμενος; Τους φιλοξενούμενους πρέπει να τους έχουμε ''μη στάξει και μη βρέξει''.

  2. Καταντησαν τον ελληνικο λαο μια μαζα φοβισμενα ανθρωπακια ενα λαο δειλων καρπαζοεισπρακτορων κατι που εχουν αντιληφθει και οι λαθροπιθηκοι..
    Χρυση Αυγη για να ξεβρωμισει ο τοπος!

  3. Κατακτητές είναι δεν φιλοξενούνται

  4. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΝΘΡΟΠΟΜΟΡΦΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΛΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΡΕΥΤΙΚΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕΣΕΨΙΟΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥΣ,ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΡΩΤΕΣ!ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ,ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΡΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΛΕΝΤΙΑ.

  5. Ακούσαμε να λένε:
    Τους θέλουμε στη χώρα μας.

    Ακούσαμε να λένε:
    Τους θέλουμε στα Σχολεία μας.

    Δεν ακούσαμε όμως αυτό:
    Τους θέλουμε στα σπίτια μας.

    Γιατί άραγε δεν το ακούσαμε αυτό;

  6. ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΕΠΑΘΕ ΣΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΚΑΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΑ ΕΠΟΙΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΕΝΑΝ ΙΝΔΟ ΠΡΟΣ 4 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ

Comments are closed.