Ασυναρτησίες Μπιμπίλα κατά Τσιάρτα για 15χρονους τραβεστί

Με ασυναρτησίες περί  “ερμαφρόδιτων παιδιών” επιχειρεί να απαντήσει ο ηθοποιός Σ.Μπιμπίλας στον πρώην ποδοσφαιριστή Β.Τσιάρτα
που εναντιώθηκε στο νόμο που προβλέπει την “τραβεστοποίηση” 15χρονων παιδιών.

«Εύχομαι να γεννήσει ερμαφρόδιτα παιδιά, ομοφυλόφιλα παιδιά. Να δούμε τότε τι θα κάνει, θα τα σκοτώσει;».

Με αυτό τον τρόπο απαντά μέσω ραδιοφωνικής συνέντευξης ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας στον Βασίλη Τσιάρτα και τις πρόσφατες δηλώσεις του, αναφορικά με το γεγονός ότι εγκρίθηκε από την επιτροπή της Βουλής η αλλαγή φύλου από τα 15 έτη. 

«Θα τους επιβάλει να ζήσουν δυστυχισμένη ζωή, τι θα κάνει; Θα σκοτώσει τα παιδιά που έκανε;», σχολίασε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. 

«Ο κύριος Τσάρτας, δεν ξέρω αν το λέω καλά, μπέρδεψε το φυσικό, το αφύσικο, το ομοφυλόφιλο, το ερμαφρόδιτο, ίσως δεν ξέρει και ο ίδιος τι είναι το νομοσχέδιο. Το νομοσχέδιο είναι για τους ερμαφρόδιτους ανθρώπους, δεν είναι για τους gay ανθρώπους.

Τον κύριο αυτόν δεν τον ήξερα γιατί δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Δεν ήξερα ποιος είναι, τώρα τον έμαθα! Λοιπόν αν ήθελε να γίνει γνωστός μέσο των εμπρηστικών του δηλώσεων, το κατάφερε! Ποιος του είπε του κ. Τσιάρτα ότι είναι φυσιολογικός; Τι είναι αυτό που καθορίζει το φυσιολογικό; Μόνο η φύση!».

Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε γνωστό πως εγκρίθηκε από την Επιτροπή της Βουλής η αλλαγή φύλου από τα 15 έτη και ο πρώην ποδοσφαιριστής ανέβασε το εξής:

«Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. ΥΓ. Νομιμοποιήστε κ τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα». 

loading...

9 thoughts on “Ασυναρτησίες Μπιμπίλα κατά Τσιάρτα για 15χρονους τραβεστί

  1. μωρη Μπιμπιλα μωρη Μπιμπιλα μας τον κανεις και πιπιλα

  2. Ο Τσάρτας είναι παιχταράς, δεν παίζεται.

  3. Καλε μπιμπιλω τζασε στο αγορι σου

  4. ΜΠΙΜΠΙΛΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΜΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ , ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΑΣΙΣΜΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΘΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΜΠΙΜΠΙΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ. ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ 15% ,ΤΟΜΑΤΕ ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΑΣΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ???

  5. Η ΜΙΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΩΜΑ

  6. ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΧΑΧΧΑΧΧΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙΝ!!!!

  7. Βρόμισε πουστίλα πάλι μαρη Μπιμπίλα.

  8. Σπουδαιος ανθρωπος μιλησε να παει να τα πει με τους ομειους του

Comments are closed.