ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΑΘΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 15

ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ: «ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ»

ΠΡΩΤΟΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΟΣΜΑΣ

ΟΙΜΟΣ- ΑΘΗΝΑ
Απόλυτη δικαίωση της επιστολής του λογοτέχνη Γ. Βολουδάκη πρός τους Ιεράρχες της Εκκλησίας

της Ελλάδος, (που δημοσιεύσαμε αποκλειστικά και που επισημαίνει την αδράνεια των επισκόπων στα κοσμογονικές αλλαγές που φέρνει η νέα τάξη στην Ελλάδα) αποτελεί η καθυστερημένη και χλιαρή αντίδραση της Ιεραρχίας.

Σύρθηκαν κυριολεκτικά μετά την οργισμένη επιστολή  του μητροπολίτη Αιτωλίας Κοσμά (την δημοσιεύουμε παρακάτω) ο οποίος αντέδρασε πρώτος απ΄όλους και ακολούθησε ο Φθιώτιδος Νικόλαος ο οποίος, μαζί με τον Αιτωλίας Κοσμά είναι οι μοναδικές εξαιρέσεις μητροπολιτών που αντέδρασαν εξ αρχής στο επαίσχυντο νομοσχέδιο.
 Εμπνευσμένη από την οργισμένη επιστολή του μητροπολίτη Αιτωλίας που φώναξε πως «Τρίζουν τα κόκκαλα των Αγίων», ακολούθησε σχετικά καθυστερημένα η επιστολή των αγιορειτών που δημοσιεύουμε εδώ και τελευταία και “καταϊδρωμένη” ήρθε η χλιαρή αντίδραση της Ιεραρχίας δια στόματος του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου…
Επιστολή σε Κοντονή και Γαβρόγλου από τους Προϊσταμένους 20 Μονών: «Εάν δεν αντιδράσουμε θα σηκωθούν οι πρόγονοι μας από τους τάφους» αναφέρουν και διερωτώνται ποιος ορθόδοξος βουλευτής θα το ψηφίσει…
Εντονότατη είναι η αντίδραση της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους στο νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου. Σε επιστολή προς του Υπουργούς Δικαιοσύνης και Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σταύρο Κοντονή και Κωνσταντίνο Γαβρόγλου, αλλά και τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου που απέστειλε η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους επισημαίνεται ότι με το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου καταστρατηγείται απροκάλυπτα ο νόμος του Θεού. 



loading...

1 thought on “ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΑΘΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 15

  1. Eimai ypostiriktis ton gay andron kai gynaikon, alla afto me tin allagi fyllou exei katantisei a idia. Symfono me to Agio Oros.

Comments are closed.