Ξεφτίλα «επί της αρχής»: Ψηφίστηκε επί της αρχής το ν/σ που επιτρέπει σε 15χρονα να αλλάζουν φύλο

Ξεφτίλα «επί της αρχής» καθώς ψηφίστηκε το ν/σ που επιτρέπει σε 15χρονα να αλλάζουν φύλο και οδεύει πλέον προς την Ολομέλεια με την σύμφωνη γνώμη της κυβερνητικής πλειοψηφίας

Το σχετικό νομοσχέδιο πέρασε από την πλειοψηφία των μελών της επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής με την τροποποίηση που ρίχνει το όριο ηλικίας για αλλαγή φύλου στα 15 έτη.

Επί της αρχής θετικά ψήφισαν οι ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Δημοκρατική Συμπαράταξη και Ποτάμι. Η ΝΔ επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί στην Ολομέλεια ζητώντας παράλληλα από την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης μια σειρά αλλαγών ενώ ΚΚΕ, Λαϊκός Σύνδεσμος και Ένωση Κεντρώων καταψήφισαν.

Νωρίτερα, ο κ. Σταύρος Κοντονής παρουσίασε την νομοτεχνική τροποποίηση ώστε να προβλέπεται η δυνατότητα αλλαγής φύλου και για παιδιά 15ετών παρά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκαλεί η συγκεκριμένη απόφαση τόσο στους ΑΝΕΛ όσο και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης είπε πως  η αλλαγή φύλου για παιδιά 15 και 16 ετών θα γίνεται με σύμφωνη γνώμη των γονέων και μετά από ιατρική γνωμοδότηση συμβουλίου που θα λειτουργεί στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Υπενθυμίζεται πως η βουλευτής Α’ Πειραιά με τον ΣΥΡΙΖΑ Γεωργία Γεννιά μιλώντας στο Κανάλι της Βουλής, και εκπροσωπώντας, όπως η ίδια είπε, και την κίνηση «Πράττω» ανέφερε ότι «υπάρχει προχειρότητα στη σύνταξη του νομοσχεδίου και ότι τέτοια σχέδια νόμων θα πρέπει να ψηφίζονται κατά συνείδηση» και πως αποτελεί «κόκκινη γραμμή» για την ίδια η μείωση του ορίου ηλικίας στα 15έτη.

Από την πλευρά των ΑΝΕΛ ο κ. Θανάσης Παπχριστόπουλος ξεκαθαρίζοντας την στάση του κόμματος είπε ότι θα ψηφίσει θετικά επι της αρχής, θα καταψηφίσει το άρθρο για το 15ο έτος και πρόσθεσε ότι θα υπάρξουν και διαφοροποιήσεις μεμονωμένων βουλευτών σε επιπρόσθετα άρθρα.

Ακολουθώντας ο κ. Κώστας Κατσίκης εξέφρασε την πλήρη διαφωνία του με τις προωθούμενες διατάξεις  ενώ είχε και μικρής έντασης διαξιφισμό με την κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου. Συγκεκριμένα, όταν ο βουλευτής περιγράφοντας την εικόνα προσώπων που φορούν φόρεμα και έχουν γένια  – αναφερόμενος προφανώς στην «Κοντσίντα»  – παρενέβην η κυρία Χριστοδουλοπούλου σχολιάζοντας «το πρόσωπο που περιγράφετε βραβεύτηκε από την Εurovision».

Zoύμε πρωτοφανείς εποχές. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι όταν οι κοινωνίες έχουν μακρές περιόδους ευμάρειας εκμαυλίζονται. Η Δύση πλέον καταρρέει από την ίδια της την παρακμή.

loading...

15 thoughts on “Ξεφτίλα «επί της αρχής»: Ψηφίστηκε επί της αρχής το ν/σ που επιτρέπει σε 15χρονα να αλλάζουν φύλο

  1. Αν ο παππούς αλλάξει φύλο, τα εγγόνια θα έχουν δυο γιαγιάδες;;

  2. νεοελληνες με γεια σας τα καινουργια ιδανικα σας, με τα πουσταρια που ψηφισατε
    γι' αυτο ανοιξαν τα συνορα και προσκαλεσαν τους αραπαδες οι συριζοαπλυτοι
    εχουν σκοπο να μας κανουν ολους πουστηδες, σαν την μουρη τους
    οταν σας λεω εγω ψηφιστε χρυση αυγη, να μην ξερουν που να κρυφτουν, με λετε φασιστα

  3. ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΕΙΠΑΤΕ??

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΟΜΙΜΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥΣ,ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ…

  4. «Σε οποιαδήποτε χώρα και αν εγκαταστάθηκαν οι εβραίοι σε μεγάλο αριθμό, κατέβασαν το επίπεδο της ηθικής…»

    Βενιαμίν Φραγκλίνος

  5. ΠΑΙΖΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΣ, ΕΧΕΙΣ ΧΑΖΕΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

  6. 11.34
    ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΟΕΒΡΑΙΑΕ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΕΡΠΕΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΦΥΓΕ ΚΑΜΠΟΥΡΟΜΟΥΝΟΨΕΙΡΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ…

    ΤΩΡΑ…!!! ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΑΡΤΑ..!!! «ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΦΥΛΛΩΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ»…!!

    Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν.

    Υ. Γ Νομιμοποιήστε κ τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα.

    Αυτή τη δήλωση που θα προκαλέσει σεισμό κοινοποίησε σήμερα ο Βασίλης Τσιάρτας, ένας από τους θρύλους της Εθνικής μας ομάδας το 2004 και προπονητής σήμερα, αντιδρώντας στο έκφυλο νομοσχέδιο που περνάει από την Βουλή…

  7. Λένα Κατσιμαντού
    ·
    Σου λεει ο αλλος ρε ζωαδι ειναι Ελληνας και ουτε θανατο δεν αναγνωριζει αν και θα προσπαθησει να ζησει αιωνες να σε πηδηξει κι εσυ τον μπλοκαρεις ;;;;;

    κοκκινο πανι σε ταυρο βλακα θα σε κανει ρομπα και αντι να τον τρελανεις θα σε τρελανει με αποδειξεις ως και στον ουρανο θα σηκωσουμε αεροστατα με τα 115 τρις κλεφτες και δολοφονοι ειστε…

    το γνωριζουμε …ανεκαθεν πωλειται η Ελλας και τωρα σας κακοφαινεται να παραδωσετε οσα κλεψατε…

    παρτε δρομο ρε απ την γη μας..δεν θα τις γλιτωσετε τις κλωτσες

  8. λενιω, αντε να καθαρισεις καμια σκαλα να βγαλεις μεροκαματο να ζησεις
    και μην περιμενεις απο τα τρισεκατομμυρια του γυφτου να δεις ασπρη μερα
    κανενας δεν δουλευει για να σου καταθετει εσενα λεφτα, για να καθεσαι και να το ξυνεις
    δεν υπαρχουν αυτα τα λεφτα ουτε στις τραπεζες ολοκληρου του πλανητη, μονο στα παραμυθια και στην φαντασια του εξαφανισμενου γυφτοαπατεωνα υπαρχουν
    και οχι μονο δεν υπαρχουν αλλα ειμαστε και χρεωμενοι μεχρι τα μπουνια

  9. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΙΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ?????ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

  10. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟ ΣΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΚΑΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ,ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ "ΚΥΡΙΟ" ΚΑΙ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΟΥ ΜΗ ΕΚΤΕΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ…ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ…!!!

    ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΟΤΙ ΛΑΣΠΗ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ Η ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΙΓΟΥ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ..

    ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΩΟΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ,ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ..

    Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…ΔΕΙΤΕ.!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ…
    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

    «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
    1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
    2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
    3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ,ΟΜΩΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΨΕΜΑΤΑ

    …ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ..!!!

  11. Αθωωτικες??????????
    Χαχαχαχαχαχα τι λεει η ψωριαρα η γυφτισα!!!!

  12. Για τον ψωιαρη σωρρα εφυισξαν τον νομο διοτι εκανε αλλαγη φυλου να γλυτωσει τα ισοβια.
    Τον φωναζουν τωρα σωραγια μανεση

  13. ουστ !!! ρε ηλιθιε καθυστερημενε μαλακα
    ουστ !!! ρε ηλιθιο κοπροσκυλο, παρασιτο της κοινωνιας
    ειπα να μην ασχοληθω παλι με τα ηλιθια γυφτογουρουνα, γιατι ειναι χασιμο χρονου αλλα δεν αντεξα να διαβαζω τις ηλιθιοτητες της καθε ηλιθιας αστοιχειωτης κατινας και του καθε ηλιθιου πατερακη
    ακου !!! κυριος και δισεκατομμυριουχος ο απατεωνας, το σιχαμα, ο αφραγκος, ο φυγοποινος, ο παπατζης ο σκατογυφτος

    τετοια ζωα που ειστε, τσιπρες και απατεωνες και γυφτοι θα να σας κυβερνουν ηλιθια ζωα

  14. ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΓΕΙΑΣΑΣ ΗΛΘΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΦΥΛΟ….ΠΕΡΑΣΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ ΣΚΥΨΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΟΜΕΤΡΗΣΗ ΜΑ ΤΟ ΠΑΧΥΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΚΥΨΕΙ ΧΛΑΤΣ ΘΑ ΤΟΥ ΧΩΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΥΝΑΤΑ 600 ΔΙΣ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΤΣΠΕΛΕΣ ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ….ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΒΙΔΑ ΤΗΝ ΤΣΑΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΠΟΥΝ ΛΥΠΟΥΜΕΘΑ ΔΕΝΒ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΟΝΤΙΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ ΑΔΑΓΚΩΤΗ ΒΓΗΚΕ Η ΤΣΑΠΕΛΑ…ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙ ΔΟΝΤΙΑ ΞΑΝΑΕΡΧΕΣΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ….

    ΤΑ 10αρικα ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

Comments are closed.