ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΠΑΛΙΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΠΟΤΑΜΟ, ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΟΥ ΣΤΑ 15!!!

ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΗΘΗ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ, ΨΕΥΤΟΚΕΝΤΡΩΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ!

Η αθλιότητα, η ανώμαλη σεξουαλικότητα, και το απύθμενο θράσος της νέας εποχής γίνεται νόμος, αφού το ν/σ που επιτρέπει σε 15χρονα παιδιά να αλλάζουν φύλο, ψηφίστηκε «επί της αρχής» και οδεύει πλέον…
προς ψήφιση και από την Ολομέλεια με την σύμφωνη γνώμη της κυβερνητικής πλειοψηφίας

Το σχετικό νομοσχέδιο πέρασε από την πλειοψηφία των μελών της επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής με την τροποποίηση που ρίχνει το όριο ηλικίας για αλλαγή φύλου στα 15 έτη.

Επί της αρχής θετικά ψήφισαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛαίοι, η δημοπρατική παράσταση του παλιοΠΑΣΟΚ και το βοθροπόταμο. Η ΝΔ επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί στην Ολομέλεια ζητώντας παράλληλα από την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης μια σειρά αλλαγών ενώ ΚΚΕ, Χ.Α. και Ένωση Κεντρώων καταψήφισαν.

Νωρίτερα, ο Κοντονής παρουσίασε την νομοτεχνική τροποποίηση ώστε να προβλέπεται η δυνατότητα αλλαγής φύλου και για παιδιά 15ετών παρά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκαλεί η συγκεκριμένη απόφαση τόσο στους ΑΝΕΛ όσο και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης είπε πως  η αλλαγή φύλου για παιδιά 15 και 16 ετών θα γίνεται με σύμφωνη γνώμη των γονέων και μετά από ιατρική γνωμοδότηση συμβουλίου που θα λειτουργεί στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ, ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΡΙΓΓΕΣ, ΓΑΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ ΣΤΑ 15ΧΡΟΝΑ!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...