Κ. Κατσίκης: «Δεν θα ψηφίσω για αλλαγή φύλου στα 15 – Το ίδιο και οι ΑΝΕΛ»

Η τοποθέτηση του κ. Κατσίκη δημιουργεί νέα σύγχυση ακόμα και για την δεδηλωμένη, δεδομένου ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν δηλώσει πως
δεν θα στηρίζουν νομοσχέδια που δεν έχουν την κυβερνητική πλειοψηφία, ακόμα και εάν συμφωνούν με το περιεχόμενό τους.

«Από τα επτά άρθρα του νομοσχεδίου, ψηφίζουμε μόνο το πρώτο που είναι εισαγωγικό», διευκρίνισε ο βουλευτής μιλώντας στον Ant1. «Διαφωνούμε και καταψηφίζουμε», ήταν τα λόγια του κυρίου Κατσίκη.

Το νομοσχέδιο δεν προβλέπει επέμβαση, αντιθέτως την αποκλείει, πρόκειται για διόρθωση φύλου και όχι για αλλαγή, και αυτό είναι ένα σημείο διαφωνίας των ΑΝΕΛ, πρόσθεσε και επιχείρησε να εξηγήσει με ένα παράδειγμα: «Ενώ στα χαρτιά θα φαίνεστε γυναίκα, θα είστε άντρας, θα μπορείτε να συνάψετε σχέση με έναν άντρα που δηλώνει άντρας και ενώ θα είστε ένα ομόφυλο ζευγάρι, στην νομική διάσταση θα είστε ετερόφυλο και θα έχουμε έτσι ομόφυλα ζευγάρια που θα μπορούν να οδηγηθούν στο γάμο και αυτό είναι προϋπόθεση για την υιοθεσία. «Αυτό πάει να γίνει, εκεί αντιδράσαμε και γι’ αυτό καταψηφίζουμε», διευκρίνισε.

loading...

3 thoughts on “Κ. Κατσίκης: «Δεν θα ψηφίσω για αλλαγή φύλου στα 15 – Το ίδιο και οι ΑΝΕΛ»

  1. AΑ ΕΤΣΙ Ε? ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΤΙΝΗΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ?

  2. ΟΙ ΑΝΕΛ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ- ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΥΣΤΡΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΥ ΠΛΕΝΟΥΝ ΤΑ ΓΚΙΛΩΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΛΑ

  3. Αρχίσαμε με το δεν ψηφίζω το νομοσχέδιο Παραμένω στο παλιό νόμο του 1975. Μετά πήγε στο δεν το ψηφίζω αν έχει την προϋπόθεση από τα 15 έτη. Στο τέλος θα το ψηφίσει μια χαρά σαν το Δημαρά, ΚΛΑΙΩ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΖΩ ΝΑΙ. ΑΛΗΤΕΣ.

Comments are closed.