ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ «ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΟΥ» ΑΠΟ ΤΑ 15: ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ

Η ΑΘΛΙΑ “ΒΟΥΛΗ” ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ ΧΩΡΙΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ!


Κοντονής: Τώρα που ξέρεις μπορεί να γίνω και αρχιεπίσκοπος στη θέση του Ιερώνυμου…

1) Ένα τσουνάμι λαϊκής αντίδρασης αλλά και οργής του κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου στη συνεχιζόμενη λαίλαπα της επιβολής της…

κουλτούρας της παγκοσμιοποίησης , κυρίως από την «αριστερή» κυβέρνηση των δοσίλογων, ξεκίνησε αυτή τη φορά εξαιτίας της απόπειρας εισαγωγής εγκληματικής νομοθεσίας ενάντια στις νέες γενιές, τα παιδιά, τις οικογένειές τους και τον ευρύτερο κοινωνικό ιστό.

Δηλαδή μιας πανάθλιας νομοθεσίας που εμπνέουν τα υπερεθνικά κέντρα εξουσίας, που «επιτρέπει» με συνοπτικές διαδικασίες την (εγχειρητική μάλιστα) αλλαγή φύλου σε άτομα ακόμα και 15 ετών. (!)
2) Έτσι, αποδείχνεται πέραν πάσης πλέον αμφιβολίας ότι το (οργανωμένο από τις πιο επιθετικές στην προπαγάνδα της παγκοσμιοποίησης ΜΚΟ, όπως η χρηματοδοτούμενη από το ίδρυμα του Σόρος, «Αντιγόνη») εγχείρημα – πείραμα της επιβολής της «Θεματικής Εβδομάδας» στα παιδιά του Γυμνασίου την περασμένη Άνοιξη δήθεν για τη σωστή σεξουαλική αγωγή τους και την κατάργηση των διακρίσεων/ρατσισμών απέναντι στους ΛΟΑΤ μαθητές δεν ήταν παρά η προλείανση του εδάφους για τη σημερινή αθλιότητα , λειτουργώντας βασικά ως προπαγάνδα για την εμπέδωση της ιδεολογίας αλλά και της κουλτούρας της παγκοσμιοποίησης (ως προς τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις κλπ.–βλ. και σχετική ανακοίνωση-ανάλυση) ειδικά στα παιδιά (αλλά και στους γονείς και εκπαιδευτικούς), με τη δημιουργία μιας νέας γενιάς της οποίας σκοπός της εκκολαπτόμενης σεξουαλικής τους ζωής θα έπρεπε να είναι να αμφισβητούν το ίδιο το φύλο τους —ήδη καθιερώνεται στη Δύση ότι στις αιτήσεις θα υπάρχει πάντα πρόβλεψη πέρα από τις «συνήθεις» κατηγορίες, (άρρεν, θήλυ) αυτή και του ακαθόριστου φύλου!.
3) Πρωτοστάτες σε αυτό το νέο έγκλημα που καταργεί την καθοριστική σημασία, για την ανάπτυξη των παιδιών, βιολογικών χαρακτηριστικών και των εγγενών πολύπλευρων διαφορών των φύλων, είναι οι θρασύτατοι αριβίστες πολιτικάντηδες του ΣΥΡΙΖΑ, τύπου Κοντονή, Γαβρόγλου και σία, που έχουν (όπως όλος ο ΣΥΡΙΖΑ) προφανώς διαπρέψει ως «φοιτητές» στα «πανεπιστήμια» του Σόρος, του Brookings, του Λεβύ κλπ, και βέβαια οι διάφοροι αρχολίπαροι μεταμοντέρνοι ειδικοί και ακαδημαϊκοί της παγκοσμιοποίησης (όπως οι σημερινοί «κοινωνικοί «επιστήμονες» που έχουν «καταπιεί» εδώ και μερικές δεκαετίες ολόκληρη την ιδεολογία της «κοινωνικής κατασκευής» των φύλων, αλλά και συλλήβδην όλων των εθνών κλπ.), με πρωτοστατούσα ως συνήθως την αθλιότερη παρά ποτέ ΕΡΤ των Φλαμπουράρηδων, που έχει πάρει εργολαβικά την προώθηση της ιδεολογίας της παγκοσμιοποίησης περί ανωτερότητας των «ατομικών» δικαιωμάτων, της κάθε ιδιαιτερότητας, εξεζητημένης ή μη επιθυμίας και όρεξης του «ατόμου»-καταναλωτή έναντι της συλλογικής συνοχής, των κοινοτήτων των λαών και της εθνικής τους ομοιογένειας.





loading...

12 thoughts on “ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ «ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΟΥ» ΑΠΟ ΤΑ 15: ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ

  1. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ Α Φ Ο Ρ Ι Σ Ε Ι ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ Α Φ Ο Ρ Ι Σ Ε Ι ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ

    ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !

    ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ … ΜΟΝΟΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ?? ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΡΓΑ !

    Α Φ Ο Ρ Ι Σ Τ Ε ΤΟΥΣ !! Α Φ Ο Ρ Ι Σ Τ Ε ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ! ΑΚΟΥΤΕ ??

    ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ?? ΓΙΑΤΙ ?? ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΡΟΥΝ ??

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  2. σωστη.αρε χριστοδουλε που εισαι

  3. AGELIKI! DEN PROKITE PERI TOLMIS. ALU INE I ETIA, I ARHIEPISKOPI INE EVREOMASONI k SINGKIVERNUN ME TON ALEX TSIPRITOGLU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O IERONIMOS EHI SINEHOMENI EPIKINONIA ME TON Jioob Rothschild – Jcwish Zionist – VULEFTE k ARHIEPISKOPI DEN DIAFERUN SSTO ELAHISTO, GI AFTO DEN IPARHI ANTIDRASI APO TUS ARHIRASOFORUS DIOTI SINGKIVERNUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΧΙΔΙ ΣΑΠΙΟ…

  5. Εσενα τε,τακ,κυπ Αλβανε σε βρηκα.. θα σε γαμησω και θα χασεις οραση ακοη κα κινητηκοτητα… ΠαραλυΤο θα σε αφησω πουστη ΑΛΒΑΝΕ….θα σε αφησω ΝΑ ΧΕΖΕΙΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΣΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΟΥΣΤΗ ΑΛΒΑΝΕ…..ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΕΚΡΟ ΑΛΒΑΝΕ..

  6. Alexandros Zagelidis

    Στις 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟΝ "ΑΓΙΟ" ΛΩΤ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΟΥ ΠΗΔΗΞΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ!

    Δύο νύκτες ο Λώτ ξεφάντωνε με τις κόρες του. Και λένε οι Χριστιανοί δεν καταλάβαινε, ήταν μεθυσμένος, άρα αθώος.

    Συμπέρασμα:
    Ο Γιαχβέ είχε θεικό σχέδιο, να νομιμοποιήσει την αιμομιξία και να κάνει τα κτήνη που μέχρι σήμερα ασελγούν στις κόρες τους και βγάζουν την κάθε διαστροφή τους πάνω στα ίδια τους τα παιδιά , να μην έχουν τύψεις και βάρος στην συνείδηση τους.

  7. οχι, η βικη που θα σου κανει το κωλο τριανταφυλλο στο συνεδριο 12θεο ζωο.βγαζεις διαταγες αγραμματο γιδι εσυ που εισαι φυγοποινος και προσωρινος προεδρος?
    πηρες τηλεφωνο τον θανατο σου!!!

  8. οι 12θεοι ποτε γιορταζεται τον δια που πηδηξε την αδερφη του ηρα και την γκαστρωσε????

  9. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ 12ΘΕΟΙ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΤΕ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ????
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Α…..ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΤΟΥ ΨΩΡΟΓΥΦΤΑ ΠΟΤΕ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ?

  10. ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΕΜΕΤΙΚΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΡΑΞΕΦΛΙΛΙΣΝΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΑΣΜΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΒΡΩΜΟΤΟΜΑΡΑ ΜΑ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΡΓΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑ ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ……

Comments are closed.