ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΦΑΓΕΤΕ ..ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΣΑΣ !!…Ζητούνται 15 δισ. ευρώ φόρων έως τον Δεκέμβρη

Ένα βαρύ φορτίο καλούνται να σηκώσουν οι φορολογούμενοι έως το τέλος του έτους, με το υπουργείο Οικονομικών να αναζητά πληρωμές 14,959 δισ. ευρώ το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς.

 
Η υστέρηση είναι δεδομένη, έχει αποτυπωθεί στο προσχέδιο του προϋπολογισμού, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι υποχρεώσεις δεν τρέχουν. Το τελευταίο τρίμηνο, ΕΝΦΙΑ, φόρος εισοδήματος, τέλη κυκλοφορίας αλλά και έμμεσοι φόροι έχουν την τιμητική τους και όπως προκύπτει από τα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού, η πιο βαριά φορολογία είναι η έμμεση.

 Με βάση τις προβλέψεις του Μεσοπρόθεσμου και σε συνάρτηση με τα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού στο εννιάμηνο, έως το τέλος του έτους απαιτούνται πληρωμές 7,5 δισ. ευρώ έμμεσων φόρων (εκ των οποίων 1,1 δισ. ευρώ για τέλη κυκλοφορίας), οι φόροι εισοδήματος στοιχίζουν στις τσέπες των φορολογούμενων 5,071 δισ. ευρώ, ενώ για φόρους περιουσίας ο προϋπολογισμός απαιτεί 1,437 δισ. ευρώ (μαζί με τις δύο τελευταίες δόσεις του ΕΝΦΙΑ Ιανουάριο και Φεβρουάριο).

Τα φορολογικά έσοδα μέχρι σήμερα παρουσιάζουν αξιοσημείωτη υστέρηση 951 εκατ. ευρώ και διαμορφώθηκαν στο τέλος Σεπτεμβρίου σε 33,284 δισ. ευρώ, με τον ετήσιο στόχο στα 48,243 δισ. ευρώ.

Στο εννιάμηνο, χείρα βοηθείας έδωσαν οι άμεσοι φόροι παρελθόντων οικονομικών ετών, με υπέρβαση έναντι του στόχου κατά 164 εκατ. ευρώ, αλλά και οι έμμεσοι φόροι ΠΟΕ, με υπέρβαση 164 εκατ. ευρώ, ο ΦΠΑ λοιπών (πρόκειται για ΦΠΑ από την παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων) και λοιπά φορολογικά έσοδα με υπέρβαση 250 εκατ. ευρώ.

Από συγκυριακούς παράγοντες επομένως και πιθανότατα μη επαναλαμβανόμενους, αντλήθηκαν επιπλέον έσοδα της τάξεως των 800 εκατ. ευρώ. Τα στοιχεία αυτά αξιολογούνται ιδιαιτέρως από τους δανειστές. Το ίδιο ισχύει και για τους κωδικούς με σημαντική υστέρηση.

Ξεχωρίζουν 668 εκατ. ευρώ υστέρηση στον φόρο εισοδήματος φυσικών προσώπων (μαζί με νομικά πρόσωπα και ειδικές κατηγορίες, η υστέρηση ξεπερνά τα 800 εκατ. ευρώ) όπως και στους ειδικούς φόρους κατανάλωσης κατά περίπου 200 εκατ. ευρώ.

loading...

9 thoughts on “ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΦΑΓΕΤΕ ..ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΣΑΣ !!…Ζητούνται 15 δισ. ευρώ φόρων έως τον Δεκέμβρη

  1. ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ?

    ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ?????
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ…

    Πέμπτη 26 Οκτωβρίου​ 2017, 23.55 – 0:200,
    στο "KONTRA CHANNEL", στην εκπομπή "KONTRA 24", ο ​Πρόεδρος ​του Ε.ΠΑ.Μ., Δημήτρης Καζάκης, είναι καλεσμένος του δημοσιογράφου Αιμίλιου Λιάτσου.
    e-mail εκπομπής: [email protected]

    τηλ. εκπομπής : 210- 3489008
    KONTRA CHANNEL ​

    Σε επίγεια μετάδοση στην Αττική, μέσω Nova και OTE TV, και μέσω διαδικτύου στο http://live24.gr/webtv/kontrachannel/.

  2. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΦΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ??

    ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΤΟΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ,ΜΟΝΟ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ….

    ΕΔΩ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΧΙΑΣ ΚΑΖΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ( http://alfeiospotamos.gr/?p=22804 )

    ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ,ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ» ΚΑΙ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ,ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ..!!!

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ Ρ9 ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΙΕΣ ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ…

    ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ…

    ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΟΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ…
    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ» ΤΟΤΕ..

    Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012
    Να ποιος ειναι συνελληνες ο Kαζακης. Ακουστε τι λεει για τους αναρχοαπλυτους.
    Υπάρχει πλήρης σύμπνοια και συνενόηση με τους κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ !! λέει κομμουνιστής!
    Απο το 64 λεπτό και μετά.ΠΡΕΠΕΙ να κάνει το γύρω του διαδικτύου να δουν οι Έλληνες με τι φίδι εχουν να κάνουν..
    http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/02/k_8256.html

    ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ,ΑΦΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ,ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΗΧΗΤΙΚΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΞΗ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛ ΓΡΑΜΜΗ..

    ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΓΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ…

    Τ Ι Π Ο Τ Α..!!!!
    ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΠΗΡΑ,ΤΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ,ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ'ΑΥΤΟ

  3. ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΧΕΣΤΡΑ ( ΚΟΙΝΟΣ ΛΕΚΑΝΗ ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΝΕ )= ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΗΣΠΑΤΡΑΣ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  4. ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΠΕΤΕ ΚΥΡΙΕ??

    ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ..!!!

    ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ Γ.Π. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΜΟΥ…!!!

  5. ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η "ΑΤΙΜΗ ΠΑΤΡΙΝΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΛΕΠΡΑΣ ΠΟΥ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ,ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ…

    ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΡΙΟ??

    ΒΑΖΕΤΕ???

  6. ΨΟΦΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΓΥΦΤΟΚΑΡΝΑΒΑΛΕ ΣΚΥΛΟΜΠΑΤΙΡΗ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ

  7. ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ?

Comments are closed.