Πακιστανός αυνανιζόταν μπροστά σε 14χρονη μαθήτρια!

Συνελήφθη από τους αστυνομικούς και διαπιστώθηκε ότι διέμενε και παράνομα στη χώρα…

Αντιμέτωπη με επιδειξία, βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (30/10) 14χρονη μαθήτρια σε κεντρική πλατεία της Θήβας.

Η μαθήτρια λίγο νωρίτερα είχα σχολάσει από τα μαθήματά της και επιστρέφοντας στο σπίτι της έπεσε πάνω σε 35χρονο ανώμαλο ο οποίος όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, μας είχε έρθει παράνομα από το Πακιστάν! Συγκεκριμένα ο 35χρονος κατέβασε το παντελόνι του κι άρχισε να αυνανίζεται μπροστά στην 14χρονη μαθήτρια που έντρομη το έβαλε στα πόδια!

Από τις φωνές και την αναστάτωση ειδοποιήθηκε η αστυνομία που ξεκίνησε αναζητήσεις και νωρίς το απόγευμα άντρες της ΔΙΑΣ εντόπισαν και συνέλαβαν τον επιδειξία. Από την προανάκριση που ανέλαβε η Ασφάλεια Θηβών, προέκυψε και το στοιχείο της παράνομης παραμονής του στη χώρα μας.

Με τη δικογραφία να περιλαμβάνει τη βάναυση προσβολή της αιδούς ανήλικης, ο 35χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών για τα περαιτέρω.

loading...

8 thoughts on “Πακιστανός αυνανιζόταν μπροστά σε 14χρονη μαθήτρια!

  1. Είναι φιλοξενούμενος; Τους φιλοξενούμενους πρέπει να τους έχουμε ''μη στάξει και μη βρέξει''.

  2. ΘΑ "ΤΟΝ ΠΑΙΞΕΙ" ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΥΟΥΣ,ΤΙΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΔΙΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ..!

  3. Ρε παλιοπουστηδες φραπεδοκουλτουριαρηδες αριστεροί μαζέψτε λαθροπηθικια σας και στο διαολο να πάτε γάμω το Μουνι που σας πέταγε και το πουστη τον Αλλάχ

  4. Η ΕΛ ΑΔΑ ΔΕΝΝΝΝ ΕΙΧΑΙ ΣΧΙΣΤΟ..ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

    ΙΝ ΒΙ

    Καλη η θρησκια μας ΑΛΛΑ Μην το παρακανουμε
    ΤΧΙΑ

  5. ΠΟΣΕΣ ΦΥΛΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛ ΑΔΑ Δυσλεξσρα μου???? ΞΕΡΕΙΣ ??????ΑΝ ναι ΒΑΛΕ Το Δαχτυλο εκει που σου εμαθαναν
    2 ΧΙ!

  6. ΑΙ ΜΑΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑ 8.23 ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ? ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΖΟΥΦiΟΣ Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΣΤΕΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΟΥΖΟ Ε ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΤΣΟΠΑΝΟ ΝΤΑΒΡΑΝΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΡΙΞΕ ΕΝΑ ΠΑΣΣΑΛΟ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΤΣΟΥΠ ΒΓΗΚΕΣ ΕΣΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΚΟΡΗ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΖΗΛΙΑΡΗΣ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΝΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΕΛΜΠΑΣΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΨΩΦΑΕΙ ΚΙ'ΟΛΑΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΝΑ ΠΑΛΚΟΥΚΩΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΚΡΗ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΑΣΤΑ ΤΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΚΛΙΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΜΝΙ'ΤΣ ΘΕΛΕΙ ΚΟΡΦΟΛΟΓΗΜΑ…xa xa xa xa

  7. ΣΤΗΝ
    31 Οκτωβρίου 2017 – 9:10 μ.μ

    ΔΥσλεξαρα μου οταν τον εχωνα στην μανα σου κ στην αδερφη της απο οτι ελεγε πιθανων να εισαι αγνωστου πατρος…παρε καρτα πρασινοκιτρινη …..αρωτησε τη μητρια σου ,,κατι ξερει ,..
    1 ΧΙ!
    ΤΧΙΑ

Comments are closed.