14 σημάδια ότι είστε τραγικοί στο κρεβάτι και δεν το έχετε καταλάβει

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το περιοδικό HealthyWomen και το Working Mother, οι γυναίκες σήμερα βάζουν τη δική τους υγεία τελευταία.
Οι γυναίκες βάζουν πρώτα τα παιδιά τους, τους συντρόφους τους, και μετά τις ίδιες. Επιπλέον, το 62 τοις εκατό των γυναικών παραδέχθηκε ότι ήταν ικανοποιημένο με τη $eξουαλική του ζωή. Παρά το γεγονός ότι το 41 τοις εκατό των γυναικών που ερωτήθηκαν έχουν τακτικά οργασμό κατά τη $eξουαλική δραστηριότητα, ένας μεγάλος αριθμός αυτών των οργασμών προέρχεται από αυνανισμό.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το $eξ αντανακλά την υγεία της σχέσης σας. Μπορεί να σας φέρει πιο κοντά με το σύντροφό σας και να βελτιώσει την επικοινωνία μεταξύ σας. Επίσης, ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και σας βοηθά να βελτιώσετε τη διάθεσή σας. Γι’ αυτό και τα περισσότερα ζευγάρια έχουν εντρυφήσει το θέμα.

Η $eξουαλική ικανοποίηση είναι ένα ενδιαφέρον ζήτημα, αλλά λόγω της ευαίσθητης φύσης του, πολλά ζευγάρια δυσκολεύονται να μιλήσουν γι’ αυτό. Το θέμα συνεχώς ανατρέφεται σε κύκλους φίλων, αλλά θα πρέπει πραγματικά να συζητιέται μεταξύ των δύο εμπλεκόμενων ατόμων.

Παρακάτω, μπορείτε να βρείτε μερικά πράγματα που πρέπει να αποφύγετε στην κρεβατοκάμαρα, αλλά η καλύτερη συμβουλή που μπορούμε να σας δώσουμε είναι να ανοίξετε το θέμα για συζήτηση με τη σύντροφό σας.

#1. Παρελείπετε τα προκαταρκτικά.
Μερικές μέρες είστε σε περισσότερη φόρμα απ’ ότι άλλες. Αλλά όπως και να ‘χει, θα πρέπει πάντα να συμπεριλάβετε στην αρχή της φάσης μερικά ερωτικά παιχνίδια. Εσείς μπορεί να νιώθετε έτοιμοι, αλλά πρέπει να ετοιμάσετε και τη σύντροφό σας. Τα προκαταρκτικά, επίσης, θα μεγαλώσουν τη νύχτα σας (εκτός απ’ την απόλαυσή σας).

#2. Είστε ασυγκράτητοι και δεν ξέρετε πότε να σταματήσετε.
Επιβραδύνετε. Μια μικρή ώθηση και μπορεί να φαίνεται σέξι, ίσως να το έχετε δει και σε καμιά ταινία κάποια στιγμή, αλλά χαλαρώστε λίγο και αφήστε τη σύντροφό σας να πάρει πρωτοβουλίες. Δεν είναι ωραίο να μην την αφήνετε ν’ ανασάνει. Όχι πάντα τουλάχιστον.

Το $eξ δεν είναι αποτελεί μόνο ευχαρίστηση της στιγμής. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ασφαλείς σeξουαλικές επαφές, και δεν μιλάμε μόνο για τα προφυλακτικά. Ορίστε τις επιθυμίες σας και τα όριά σας.

#3. Συμπεριφέρεστε σαν να τρέχετε σε μαραθώνιο.
Στους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι νικητές ποτέ δεν κοιτάνε πίσω. Θα τρέξουν όσο πιο γρήγορα μπορούν, μέχρι να φτάσουν στην γραμμή του τερματισμού. Στο $eξ, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Κοιτάξτε τη σύντροφό σας και καθορίστε αναλόγως το ρυθμό σας. Δεν πρόκειται να πάρετε χρυσό μετάλλιο στο $eξ. Και η ταχύτητα σ’ αυτό το σπορ ποτέ δεν άρεσε σε κανέναν.

#4. Είστε η πριγκίπισσα του μαξιλαριού.
Στον κόσμο του $eξ, χρησιμοποιούμε τον όρο «πριγκίπισσα του μαξιλαριού» για να περιγράψουμε τα άτομα που προτιμούν να βρίσκονται εκεί και να απολαμβάνουν όλα τα καλά χωρίς να κάνουν τίποτα οι ίδιοι. Μερικοί άνθρωποι πραγματικά το απολαμβάνουν αυτό, αλλά δεν είναι άδικο για τις συντρόφους τους; Αν αισθάνεστε βαρύς, κάντε κάτι για να αποκτήσετε ενέργεια, ξεκινήστε σωστή διατροφή και τακτική άσκηση. Ωστόσο, αν υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα, μην πιέζετε τον εαυτό σας να τα κάνει. Να είστε όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαροι με τις συντρόφους σας.

#5. Επικεντρώνεστε μόνο σε ένα πράγμα.
Όταν επικεντρώνεστε μόνο στον οργασμό, είναι σαν να προετοιμάζεστε για την απογοήτευση. Απολαύστε όλες τις φάσεις του $eξ. Μην τις θεωρείτε δεδομένες.

#6. Δεν είστε ανοιχτοί στο τι θέλετε πραγματικά.
Αν ξέρετε τι θέλετε και δεν μιλάτε, μην περιμένετε από τη σύντροφό σας να ανακαλύψει το μυστικό σας. Θα θέλατε να σας φιλήσουν στο λαιμό; Πείτε το ή δείξτε το. Τόσο απλά.

Από την άλλη πλευρά, αυτό μπορεί να μην είναι εντελώς δικό σας λάθος. Η σύντροφός σας θα πρέπει να δώσει προσοχή και να ρωτήσει σχετικά με το τι σας ευχαριστεί.

#7. Δεν είστε ανοιχτοί να συζητήσετε οποιοδήποτε ζήτημα ή πρόβλημα.
Εάν έχετε ένα ΣΜΝ, πείτε το στη σύντροφό σας, ακόμα κι αν είστε φοβισμένοι ή αμήχανοι. Είναι δική σας ευθύνη. Αν είστε σε μια μονογαμική σχέση, να είστε σίγουροι ότι η σύντροφός σας θα σας υποστηρίξει να το ξεπεράσετε. Είναι δύσκολο, αλλά μην περιμένετε να αποκαλυφθεί μόνη της αυτή τη σημαντική πληροφορία.

#8. Ψάχνετε σε βάθος το $eξουαλικό ιστορικό της συντρόφου σας σε σημείο εμμονής.
Είναι μεγάλη πρόκληση για κάποιον να μάθει το $eξουαλικό παρελθόν της συντρόφου του. Ενώ είναι σημαντικό να είστε ανοιχτοί και ειλικρινής, να είστε προσεκτικοί για να μην πάθετε εμμονή με αυτό. Κάτι τέτοιες καταστάσεις μπορεί να καταστρέψουν τη σχέση σας. Αν αντιμετωπίζετε κάτι τέτοιο, μπορεί να έχετε πρόβλημα ανασφάλειας. Μιλήστε γι’ αυτό και ξεκαθαρίστε κάποια πράγματα.

#9. Είστε απλά ατσούμπαλοι.
Μερικές φορές, το λίγο “χαζούλικο” στυλ είναι χαριτωμένο, αλλά κατά τη διάρκεια του $eξ, μπορεί να ξενερώσει την παρτενέρ σας.

#10. Είστε μια ζέστη και μια κρύο.
Αν είστε από εκείνους τους ανθρώπους που είναι στοργικοί κατά τη διάρκεια του $eξ και παγώνετε αμέσως μετά, θα πρέπει λίγο να το ψάξετε. Επειδή έχετε τελειώσει η διαδικασία δεν σημαίνει ότι έχει τελειώσει και η νύχτα. Και δεν χρειάζεται να είστε ερωτευμένος για να πάρετε τη σύντροφό σας μια αγκαλιά.

#11. Για παράδειγμα, μπορεί να λέτε φράσεις όπως «Μην μ ‘αγγίζεις».
Ένας γερός καυγάς οδηγεί, επίσης, σ’ ένα πολύ δυνατό κρεβάτι. Μετά από την πράξη όμως, θυμάστε τον τσακωμό και αποτραβιέστε. Μην χαλάτε το σκηνικό. Αγκαλιάστε τη σύντροφό σας, χαϊδέψετε της τα μαλλιά και αφήστε τη νύχτα να κυλήσει όμορφα.

#12. Επαναλαμβάνεστε.
Μην μένετε σε μία κίνηση επειδή απέδωσε παλιότερα. Μπορεί η ίδια κίνηση, αν επαναληφθεί, να περάσει αδιάφορη. Εξαρτάται από πολλά, από τη σύντροφο, τη διάθεση σας, το περιβάλλον κ.ο.κ.

Η λύση; Να είστε πάντοτε παρόντες κατά τη διάρκεια του $eξ. Δώστε προσοχή σε αυτό που πραγματικά δίνει ευχαρίστηση στη σύντροφό σας. Και να χρησιμοποιείτε καινούργια κόλπα. Το $eξ χρειάζεται ποικιλία.

#13. Αγνοείτε την ανατομία της συντρόφου σας.
Αφήστε τη σύντροφό σας να σας ξεναγήσει στο σώμα της. Μάθετε τι την ευχαριστεί και τι όχι.

#14. Η γνωστή ρητορική ερώτηση «Σ΄αρέσει;».
Αν έχετε οικειότητα με κάποιον, μαθαίνετε όλο και περισσότερα πράγματα γι’ αυτόν. Και αν υποθέσουμε ότι γνωρίζετε τι θέλει η σύντροφός σας ανά πάσα στιγμή, τότε αυτό που δεν ξέρετε είναι αν της αρέσει πραγματικά εκείνη τη στιγμή. Αφήστε τις υποθέσεις και ρωτήστε ξεκάθαρα.

loading...