Μη τρελαθουμε τωρα…. Γινεται ενα εγκλημα στις πεντεμισι το απογευμα με 14 μαχαιριες και κανενας δεν ακουσε τιποτα?

Εγώ δολοφόνο να βγαίνει από την κεντρική πόρτα σαν κύριος, να περιμένει υπομονετικά να βρει ταξί και αυτό να είναι τυχαία του πατέρα, δεν το χάφτω αυτό το παραμύθι. Ούτε η Αγκάθα δεν θα το σκεφτόταν.
Η πύλη ήταν φυλασσόμενη, είναι ποτέ δυνατόν να ρισκάρει κάποιος δολοφόνος να βγει από την πύλη αυτή και πιθανά με αίματα στα χέρια; Μόνο αν είχε μέσο άμεσης διαφυγής.Γιατί δεν το ανέφερε αμέσως το τόσο σημαντικό περιστατικό με τον νεαρό; Μήπως όταν είδε ότι υπήρχαν κάμερες αφαλείας που κατέγραψαν το άτυχο κορίτσι, το έσκασε το μυστικό για να δικαιολογήσει το πώς βρέθηκε εκεί; Ήταν ο νεαρός που ισχυρίζεται ο πατέρας ο δολοφόνος; Μήπως όμως τον περίμενε και τον πήρε σαν κύριο και τον πήγε στο λόφο Σκουζέ; Λέω μήπως. Αλήθεια κανένα ορρό αληθείας θα του κάνουνε; Φοβάμαι ότι αν βρεθεί γενετικό υλικό στο ταξί ή στα χέρια της άτυχης Δώρας θα επιβεβαιώσει ότι δολοφόνος ήταν όντως ο νεαρός. Ο ηθικός όμως αυτουργός; Να μην πώ ότι από τη πρώτη ημέρα ο πατέρας ήταν σίγουρος ότι ο δολοφόνος ήταν από το επαγγελματικό της περιβάλλον για να αποπροσαναολίσει τις έρευνες. Για να μην πώ ότι αναφέρθηκε σε επαγγελματίες δολοφόνους, που όμως χρησιμοποιούν συνήθως περίστροφα με σιγαστήρα. Οι 14 μαχαιριές δείχνουν μίσος, αλλά και ερασιτέχνη μαχαιροβγάλτη. Ο επαγγελματίας με μαχαίρι σε καρφώνει στη καρδιά με τη μία ή σου κόβει την καρωτίδα. Οι 14 μαχαιριές δείχνουν ότι το θύμα δεν πέθανε αμέσως.Σίγουρα δεν το περίμενε, σίγουρα την αιφνιδίασε. Σίγουρα την αποτελείωσε για να μην μιλήσει.Καλά αυτά τα αυτονόητα δεν τα σκέφτονται οι αρχές; Εύχομαι να κάνω λάθος στην εκτίμησή μου γιατί τέτοιο σοκ η ελληνική κοινωνία δεν θα έχει ξαναβιώσει. Κάνε Θεέ μου να μην έχει κάνει τέτοια πράξη έμμεσα ή άμεσα ο ίδιος της ο πατέρας.

αναγνωστης

loading...

1 thought on “Μη τρελαθουμε τωρα…. Γινεται ενα εγκλημα στις πεντεμισι το απογευμα με 14 μαχαιριες και κανενας δεν ακουσε τιποτα?

  1. Κάπου γράφτηκε πως βρέθηκε γενετικό υλικό στα νύχια της κοπέλας. Κάπου, κάποιος σχολιαστής παρατήρησε πως τα μανίκια στο πουκάμισο είναι μονίμως κάτω!!!

Comments are closed.