Στα @@ του Τραμπ αν η σύνταξη στην Ελλάδα είναι 1200 ή…300 Ευρώ. Τη βάση της Σούδας θέλει και αν του τη δώσει ο Αλέξης, no problem.

Το Ελληνικό είναι δάσος. Όχι, το Ελληνικό είναι αρχαιολογικός χώρος.
Η Eldorado κάνει ξέπλυμα χρήματος! Ο κατασκευαστικός κλάδος, αφού ολοκλήρωσε υποδομές που δρομολογήθηκαν επι
προηγούμενων κυβερνήσεων χειμάζεται, καθώς η ανικανότητα των κυβερνόντων στη δρομολόγηση μεγάλων “Φαραωνικών” έργων (Μετρό, Σιδηροδρομική Εγνατία) έχει καθυλώσει την οικονομία. Φορολογία 29% και ασφαλιστικές εισφορές στο Θεό! Και απορούμε που κανείς δεν έρχεται να βάλει τα χρήματά του στην Ελλάδα! Τα νέα μέτρα φαντάζουν λογικό επακόλουθο. Το οικονομικό μοντέλο του συριζα κλειδωνίζεται, καθώς τα λεφτά των άλλων τελειώνουν. Το μόνο θετικό για τους ευρωατλαντικούς εταίρους, που δείχνουν ανοχή στην κυβέρνηση-θίασο, είναι οτι ο συριζα κοροιδεύει το πόπολο κάνοντας τον αριστερό, υλοποιώντας έστω ημιτελώς, μεταρρυθμίσεις που εαν έκανε η ΝΔ, ο λαικισμός θα χτυπούσε κόκκινο και οι κουκουλοφόροι κάθε Τετάρτη θα έγραφαν υπερωρίες ξυλώνοντας κράσπεδα, καίγοντας αυτοκίνητα και σπάζοντας βιτρίνες. Η ανοχή των συμμάχων και εταίρων, σε καμία περίπτωση θα πρέπει να θεωρείτε ταυτόσιμη με την ευημερεία και την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Στη διεθνή σκακιέρα, σε περίοδο έντονων γεωπολιτικών αναταραχών, κάθε παίκτης κοιτάζει το στενό του συμφέρον. Στα @@ του Τραμπ αν η σύνταξη στην Ελλάδα είναι 1200 ή…300 Ευρώ. Τη βάση της Σούδας θέλει και αν του τη δώσει ο Αλέξης, no problem. Το πρόβλημα το έχουμε όλοι όσοι κατοικούμε στον Ελλαδικό χώρο και υπομένουμε τη φοροληστεία-εισφοροληστεία. Το πρόβλημα το έχουμε όσοι βλέπουμε την καταλήστευση του εισοδήματός μας στο βωμό μιας δήθεν “αναδιανεμητικής” πολιτικής που καθιστά τον άξιο, τον εξειδικευμένο, τον εργατικό εργαζόμενο ισάξιο και ισότιμο με κάποιον που δεν δούλεψε ποτέ του! Το πρόβλημα το έχουν όλοι οι νέοι εργαζόμενοι και επιστήμονες που πληρώνουν το 70% και πάνω του εισοδήματός τους, ωστε να εξασφαλιστεί μια “σταθερότητα” με χορήγηση μη ανταποδοτικών συντάξεων, χωρίς ΚΑΝΕΙΣ να τους εγγυάται τη δική τους σύνταξη. Και σε αυτό δε φταίει κανένα μνημόνιο, κανένας Σόιμπλε, καμία Μέρκελ. Η πολιτική Σόιμπλε οδηγεί σε μια σφιχτή οικονομική πολιτική. Ο συριζα σφίγγει ακόμη περισσότερο την κατάσταση για να επιτείνει την πόλωση και να εξασφαλίσει την πολιτική του επιβίωση μακροπρόθεσμα, σε βάρος της κοινωνικής ειρήνης, της αξιοκρατείας, της ανταποδοτικότητας. Άλλωστε, όπως είπε κι ο καρανίκας, “Ποιά αξιοκρατία; Δεν κατάλαβα…”.

loading...

1 thought on “Στα @@ του Τραμπ αν η σύνταξη στην Ελλάδα είναι 1200 ή…300 Ευρώ. Τη βάση της Σούδας θέλει και αν του τη δώσει ο Αλέξης, no problem.

  1. Απο το 2019 φατε συνταξη 400 ευρω.. Μνημονιο σελις 487 .Αντε καλη ψυχη.

Comments are closed.