Αλλά όλα τα 10 χρονα παιδάκια έχουν κρεμασμένο ένα καλάσνικωφ και το χρησιμοποιούν θαυμάσια.

Αδιανόητο: Κογκολέζοι αντάρτες αποκεφάλισαν και ήπιαν το αίμα γυναίκας επειδή… τους τάισε ψάρι!
Οι αντάρτες υποχρέωσαν το γιο της δεύτερης συζύγου του άνδρα της να τη βιάσει ενώπιον του συγκεντρωμένου πλήθους
– Σύμφωνα με τις συνήθειές τους οι αντάρτες απαγορεύεται να τρώνε κρέας ή ψάρι σε εμπόλεμη περίοδο

Σκηνές πρωτοφανούς αγριότητας εκτυλίχθηκαν σε πόλη της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, όπου αντάρτες βίασαν κι αποκεφάλισαν μια γυναίκα για να την τιμωρήσουν επειδή τους σέρβιρε ψάρι.

Αρκεί να σκεφτείτε ότι σε χώρες που ρυθμίζεται το υδατικό ισοζύγιο του πλανήτη (πολύμηνες βροχοπτώσεις, πλουσιώτατη βλάστηση, νερά άφθονα), υπάρχουν μέρη όπου ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ!!! Αλλά όλα τα 10 χρονα παιδάκια έχουν κρεμασμένο ένα καλάσνικωφ και το χρησιμοποιούν θαυμάσια. Οι εξαιρετικοί κυβερνήτες-ναρκοδικτάτορες φροντίζουν να κρατάνε τον κόσμο τους σε ζωώδη κατάσταση. Τους εφοδιάζουν με καλάσνικωφ και δεν τους φτιαχνουν ένα υδραγωγείο. Πηγαίνουν και οι “γιατροί χωρίς σύνορα”, το δεύτερο πιό βρώμικο είδος στον πλανήτη μετά τους εμπόρους ναρκωτικών, προωθούν τα προς δοκιμήν φάρμακα των αφεντικών τους, δοκιμάζοντάς τα στα μαύρα ανθρωπάκια. Γνώρισα ελάχιστους ειλiκρινείς που παραδέχτηκαν κυνικότατα “και που ήθελες να δοκιμάζουμε τα φάρμακα, στους τεταρτοετείς του London School of Economics..?” Εχω κατέβει όλη την Αφρική, από την Αίγυπτο μέχρι το Cape Town. Με εξαίρεση τη Νότια Αφρική η οποία βρίσκεται σε επίπεδο πολιτισμού άλλου πλανήτη, η υπόλοιπη Αφρική, κυρίως η Κεντρική, βρίσκεται σε άγρια κατάσταση παρόμοια με αυτήν των ζώων που ζουν στα δάση της. Και μη σπεύσετε να πείτε το σοφό αριστεροψευτοδιανοουμενίστικο ότι φταίει ο καπιταλισμός και διαφορα άλλα του κ@λου, πριν αποκτήσετε δική σας γνώμη. Το φρικιαστικό γεγονός που περιγράφεται εδώ, είναι κάτι που το βλέπεις μέρα-παρα μέρα, όταν ζείς εκεί. Οσο κι αν προσβάλλονται τα “ανθρωπιστικά” σας, οι άνθρωποι εκεί είναι λίγο πιό κάτω απο το επίπεδο του ζώου. Ακόμα και το αγριώτερο ζώο σκοτώνει απλώς για να φάει και όχι για πλάκα ή για να κάνει “επανάσταση” του απόλυτου τίποτα της Ιστορίας.

loading...

2 thoughts on “Αλλά όλα τα 10 χρονα παιδάκια έχουν κρεμασμένο ένα καλάσνικωφ και το χρησιμοποιούν θαυμάσια.

  1. ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ DOUBLE SKIN ΚΟΙΝΩΣ ΔΙΠΛΟΚΑΥΚΑΥΛΟΙ ΜΕ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΠΑΧΟΣ ΚΡΑΝΙΟΥ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ''ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ'' ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΙ. ΒΑΡΑΣ ΒΑΡΑΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΡΩΕΙ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΜΙΑ ΠΑΡΤΟΝ ΚΑΤΩ. ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ ΜΟΝΟΚΑΥΚΑΛΟ ΚΡΑΝΙΟ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ?

Comments are closed.