ΕΚΑΤΟ XΡΟΝΙΑ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΒΟΟΕΙΔΩΝ

ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΒΟΔΙΑ….

ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει ο Edward Slavsquat
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Θα μας σώσουν η Ρωσία και η Κίνα από την υπόσχεση της G20 για το διαβατήριο των εμβολίων που υπέγραψαν; Χα-χα…

Είναι ένας πολύ αργός βρασμός, φίλοι μου.

Υπήρξε μεγάλη χαρά τον περασμένο μήνα, όταν η Ρωσία -μαζί με τους πολυπολικούς φίλους της και την Συλλογική νέμεση της Δύσης- υπέγραψε μια δήλωση για την υποστήριξη της “αξιοποίησης της επιτυχίας” των “ψηφιακών πιστοποιητικών COVID-19”.

Ήταν πραγματικά πολύτιμο να βλέπεις δύο πολύ, πολύ διαφορετικά μπλοκ, εγκλωβισμένα σε θανάσιμη μάχη/συντήρηση της γραμμής στην Ουκρανία, να βρίσκουν χρόνο από τα πολυάσχολα προγράμματά τους για να βρουν κοινό έδαφος – την κοινή τους επιθυμία να ταυτοποιήσουν τους προλετάριους.

Εν μέσω αυτής της συγκινητικής εξέλιξης, οι συνήθεις κατσούφηδες προσπάθησαν να χαλάσουν την εύθυμη, πολυπολική διάθεση. Οι Γκρινιάρηδες του Διαδικτύου ανέβηκαν στα βάθρα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και απέρριψαν την αφέλειά μας.

Η πρόσφατα υπογεγραμμένη διακήρυξη της G20 δεν είχε νόημα επειδή ήταν “μη δεσμευτική”, σύμφωνα με τους πιο ζωντανούς διανοούμενους της εποχής μας. Επιπλέον, όλοι οι υπεύθυνοι άνθρωποι καταλάβαιναν ότι η Ρωσία και η Κίνα δεν θα υπέβαλαν ποτέ τους πολίτες τους στην ψηφιακή σήμανση που υποστήριζε ο Schwab.

Αλλά περιμένετε: Δεν ζούμε ήδη κάτω από ένα παγκόσμιο καθεστώς σήμανσης βοοειδών σχεδόν 100 ετών -το διεθνές σύστημα διαβατηρίων- το οποίο ήταν αρχικά “προσωρινό” και “μη δεσμευτικό”;

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...