Αποκλειστικό VIDEO: Αυτές είναι οι φεμιναζίστριες που βανδάλισαν τον ΙΝ Αγίου Βασιλείου

Την ώρα που η πατρίδα και η κοινωνία δίνουν τον αγώνα τους στα σύνορα και στο μέτωπο ενάντια στην πανδημία, αναρχομπάχαλες φεμιναζίστριες των Εξαρχείων καταφέρουν ακόμα ένα καίριο πλήγμα στην πατριαρχία και τον καπιταλισμό βανδαλίζοντας τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στην οδό Μετσόβου.

Πιθανώς, λοιπόν, ενοχλημένες από τον εγκλεισμό, την ανάγκη να πλένονται συχνά και με ορμές εμφανώς πιεστικές, όπως βλέπουμε και στο αποκλειστικό βίντεο του meaculpa, δύο μπάχαλες συντρόφισσες με ιατρικές μάσκες επιτέθηκαν χθες τα ξημερώματα στην ιστορική εκκλησία της Αθήνας για να διατρανώσουν τα φρόνηματά τους.

Γράφοντας συνθήματα που θύμισαν τον μεταμοντέρνο όχλο που πλαισίωσε τις εφηβικές ποζεριές της Γκρέτας (τύπου “fuck me , not the planet”) και αποτυπώνοντας με τα σπρέι τους και σύμβολα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, που καιρό τώρα καπηλεύονται οι αναρχοσταλινιστές ισλαμολάγνοι, οι δύο γυναίκες ένιωσαν ότι επαναστατούν.

Στην πραγματικότητα, δύο εβδομάδες πριν από το Πάσχα, μας θυμίζουν ότι τα χαϊδεμένα ακροαριστερά στοιχεία που ξερνούν αντιχριστιανικό μίσος έχουν διεθνώς αναχθεί σε κορυφαίο σπόνσορα του επιθετικού -και ακραία ομοφοβικού- ισλάμ, αλλά και ότι χρειάζεται αυστηρότερη αντιμετώπιση τέτοιων ρατσιστικών επιθέσεων.

Σε ένα κόσμο καθεστηκυίας, πλέον, πολιτικής ορθότητας, όπου το παραμικρό προωθημένο σχόλιο περί φυλής, θρησκείας και έμφυλης ταυτότητας κινδυνεύει να θεωρηθεί από επαγγελματίες ευαίσθητους ως “διάκριση”, αποδεικνύεται πως ο ρατσισμός και ο εκφοβισμός θριαμβεύουν νεοαριστερά και φεμιναζιστικά.

Ξεκάθαρα: Τα (συχνά σιτεμένα) “παιδιά”, που ταΐστηκαν από κονδύλια για το μεταναστευτικό, καμία διάθεση δεν έχουν για ελευθερία, δικαιοσύνη, ισότητα, ανεξιθρησκία. Σε μια φιλελεύθερη δημοκρατία που κατοχυρώνει στον καθένα το δικαίωμα να είναι ό,τι επιθυμεί και να ζει όπως θέλει, θέλουν μόνο την καταστροφή όσων μισούν.

Βέβαια, οι Χριστιανοί έχουμε δυο χιλάδιες χρόνια πείρα διωγμών. Συνεπώς, και σήμερα, απέναντι στην σύχρονη ιερά εξέταση και τα τάγματα εφόδου εκείνων που θέλουν να δουν τις κοινωνίες μας να αυτοκτονούν, απέναντι στα λιοντάρια-γατάκια της νεομαρξιστικής πολτοποίησης, για άλλη μια φορά, δεν μασάμε. Στώμεν καλώς και…

Καλή Ανάσταση!






https://meaculpa.gr/

loading...