Ο Μητσοτάκης τηλεφωνεί σε κανάλια και ζητάει να μην παίξουν τις αποκαλύψεις για τη Siemens

Να περισώσει ό,τι μπορεί μετά το πρωινό ναυάγιο στη συζήτηση στη Βουλή για την ανομία και την εγκληματικότητα επιχειρεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αμέσως μετά τη συζήτηση στη Βουλή ο κ. Μητσοτάκης, όπως πληροφορούμαστε, ξεκίνησε να τηλεφωνεί σε τηλεοπτικούς σταθμούς και σε αυστηρό ύφος να ζητάει να μην παίξουν τα αποσπάσματα από τη συζήτηση, στα οποία ο Αλέξης Τσίπρας καταθέτει ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας τα όσα κατέθεσε η γραμματέας του Μ. Χριστοφοράκου για τις ειδικές σχέσεις του προέδρου της ΝΔ με τη Siemens και τα «δώρα», όπως κατονομάστηκαν στην κατάθεση στο δικαστήριο.

Με αυτό το δεδομένο, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δει κανείς τι στάση θα κρατήσουν τα κανάλια στα δελτία ειδήσεων…

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητώντας το λόγο επί προσωπικού ισχυρίστηκε ότι «ουδέποτε δέχθηκα δώρα από τη Siemens, με τον Αλέξη Τσίπρα να παίρνει το λόγο και να του παραθέτει αυτολεξεί την κατάθεση της Αικατερίνης Τσακάλου στο δικαστήριο, που έλεγε πως ο κ. Μητσοτάκης πλήρωσε για τα δώρα μόνο όταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο και πήρε έκταση στον Τύπο.

«Ο κ. Χριστοφοράκος μου είχε παραγγείλει τηλεφωνικά κέντρα για τον εξοπλισμό δυο πολιτικών γραφείων του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μάλιστα νομίζω ότι η κάλυψη της δαπάνης ξεπερνούσε το επιτρεπόμενο όριο. Μου είχε πει ο Χριστοφοράκος να βρω τρόπο να καλυφθούν από την εταιρεία, αλλά εγώ δεν είχα κανέναν μαγικό τρόπο. Υπήρξε μεγάλη χρονοτριβή, έγινε φασαρία στον Τύπο και τελικά τα κάλυψε ο κ. Μητσοτάκης» κατέθεσε η κα Τσακάλου, όπως υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας στην τριτολογία του.

«Τα καλύψατε δηλαδή όταν σας πιάσανε με τη γίδα στην πλάτη. Εν προκειμένω, όχι με τη γίδα, αλλά με τα δώρα της Siemens» κατέληξε ο Πρωθυπουργός.

loading...

1 thought on “Ο Μητσοτάκης τηλεφωνεί σε κανάλια και ζητάει να μην παίξουν τις αποκαλύψεις για τη Siemens

  1. …«ουδέποτε δέχθηκα δώρα από τη Siemens"… Ρε μουρλό, αυτό είναι ακριβώς το λάθος που κάνετε όλοι σας οι πολιτικοί. Νομίζετε πως ο κόσμος σας κρίνει από ένα περιστατικό, που πάτε γρήγορα-γρήγορα να θάψετε με "σου΄πα-μου΄πες" και τα συνήθη "εδώ παπάς-εκεί παπάς". Ζαμάν φου ρε αν σου έδωσε εσένα ή τον κάθε σαρσέμη πολιτικό δώρα καφετιέρες και τηλεφωνικά κέντρα η ΜΙΖΕΝΣ. Έχετε κριθεί από την συμμετοχή σας, τις (συν)αποφάσεις σας και τα "στραβά μάτια" που κάνατε επί δεκαετίες σε χίλια-δυο άλλα αίσχη που μας κατάντησαν εδώ που είμαστε. Χέστηκε η φοράδα στ΄αλώνι, αν σου έδωσαν δώρα κάποιοι. Για το ότι χρωστάει το μπαταχτσίδικο το κόμμα σου π.χ. 260 εκατομύρια που τα πήρε δανεικά κι άγύριστα, θα μας πεις ποτέ τι θα γίνει; Θα βγεις ποτέ ευθαρσώς – μιας και μιλάμε για ΜΙΖΕΝΣ- να πεις το τι κόστισε στους Ελληνες η έγκριση Κ Α Ι από το κόμμα σου η μεγάλη της λαμογιά; Αντε ΟΥΣΤ μαλακιστήρια πολιτικοί, δεξιοί, μεσαίοι κι άριστεροί !

Comments are closed.