O Ηλίας Κασιδιάρης συντρίβει με ακλόνητα νομικά επιχειρήματα το πραξικόπημα Μητσοτάκη

 

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αποδεικνύει με ακλόνητα νομικά επιχειρήματα γιατί καμία αντισυνταγματική ρύθμιση του Μητσοτάκη δεν πρόκειται να τον αποκλείσει από την επόμενη Βουλή. 

Οι παράνομες διώξεις και η απόπειρα κατάλυσης του Πολιτεύματος θα μας συσπειρώσουν και θα αυξήσουν τα εκλογικά ποσοστά μας.

Νωρίτερα, η Διοικούσα επιτροπή του κόμματος έβγαλε την κάτωθι ανακοίνωση : 

Σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, ο Μητσοτάκης προανήγγειλε νομοθετική πρωτοβουλία για να μείνει εκτός Βουλής το κόμμα μας αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «το πολιτικό σύστημα οφείλει να εξαντλεί τα συνταγματικά περιθώρια ώστε να μην εκπροσωπούνται στη Βουλή εγκληματικές οργανώσεις»

Ξεκινώντας από το γεγονός ότι δεν τολμάει να αναφέρει ούτε το επίσημο όνομα του κόμματος, βγάζουμε τρία πολύ κρίσιμα συμπεράσματα:

Ομολογεί ευθέως ότι το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα είναι σίγουρα στην επόμενη βουλή και για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να εξαντληθούν τα συνταγματικά περιθώρια (αγνοώντας παντελώς την Λαϊκή βούληση) ώστε να το αφήσουν εκτός. Για τον Μητσοτάκη και την κουστωδία του, οι πολίτες είναι καλοί και η Δημοκρατία λειτουργεί μόνο όταν ψηφίζουν τους ίδιους.

To Eθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ έχει καταθέσει το καταστατικό του στο αρμόδιο τμήμα του Άρειου Πάγου, έχει κάνει το συνέδριό του εκλέγοντας τα κομματικά του όργανα και δεν χρωστάει ούτε μισό Ευρώ σε ιδιώτες και Ελληνικό δημόσιο. Εγκληματικές οργανώσεις -δυστυχώς- εκπροσωπούνται ήδη στο Ελληνικό κοινοβούλιο, με τα χρέη των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να ξεπερνούν το μισό δισεκατομμύριο ευρώ και πλήθος στελεχών τους να εμπλέκονται σε τεράστια σκάνδαλα, είτε παίρνοντας μίζες από την siemens και από άλλες πολυεθνικές, είτε ασελγώντας σε μικρά παιδιά και παρακολουθώντας τους πάντες.

Καμία αναφορά σε “εγκληματική οργάνωση” δεν θα γίνεται ανεκτή. Ήδη το νομικό μας τμήμα ετοιμάζει τις απαραίτητες ενέργειες.

Το Εθνικό Ψηφοδέλτιο θα βρίσκεται κανονικά ανάμεσα στις επιλογές των Ελλήνων στις επόμενες εκλογές, με πλήθος καταξιωμένων πολιτών να το απαρτίζουν. 

loading...